reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
krycha prenatal mam z PL jeszcze od dawna bo dostałam przez pomyłkę nie to co chciałam:-D
a co do witamin w pierwszym trymestrze to lekarze mówią, że wystarczy brać kwas foliowy codziennie dodatkowych wit nie potrzeba więc się nie stresuj:-D ja na pewno bym nie brała samych wit a biorę to ze względu na imbir i olejek miętowy ( na mdłości całodobowe):baffled:

aha i miałam wam powiedzieć, że widziałam do kupienia tabl. no spa
w taste of europe :tak::tak:

Co do" nospy "-jeśli któraś jest w potrzebie to mam na zbyciu opakowanie "nospy forte" Współczuje Wam mdłości :baffled: mam nadzieję że szybko mimom ;-) Zastanawiam się nad jednym czy powinnam brać już (22tc) dodatkowo(biorę komplet dla ciężarnych) żelazo w tabletkach czy raczej nie..poradźcie bo wizytę mam dopiero za jakiś czas

Co do" nospy "-jeśli któraś jest w potrzebie to mam na zbyciu opakowanie "nospy forte" Współczuje Wam mdłości :baffled: mam nadzieję że szybko mimom ;-) Zastanawiam się nad jednym czy powinnam brać już (22tc) dodatkowo(biorę komplet dla ciężarnych) żelazo w tabletkach czy raczej nie..poradźcie bo wizytę mam dopiero za jakiś czas

Ja bym zaczekała na wizytę w szpitalu, sami tam stwierdzą czy musisz brać czy nie :sorry2:...

Ms.Marple, nie zazdroszę mdłości, nie mam i nie miałam, no, czasem mnie cosik tam zmuli... Mam nadzieję, że nie będzie Cię tak męczyć przez całą ciąże!!!

Justysia21, jak tam chatka, przeprowadzacie się?

Witam sie :)
Krycha chatka wypas, 3 pietrowa, ogrzewanie podlogowe osobne do kazdego pomieszczenia.... tania i z rent allowance co sprawia ze bedziemy za nia grosze placic :) ogrzewanie tylko ze na prad wszystko na prad ale jak gadalam z kolezanka to w okresie letnim okolo 150 za prad placili co 2 miechy a teraz z 300-400 bo ogrzewanie (tak samo nas wyjdzie jak tu bo tu prad i gaz trza placic ) przeprowadzamy sie najprawdopodobniej pod koniec miesiaca bo do 24 tu mamy kontrakt :) chyba ze nasz nam zejdzie do 700 euro lub mniej :)
Ms.Marple tak jak mowilas moja fryzjerka tam mieszka :) drzwi obok tego co my sie przeprowadzamy :)
Krycha ja narazie tylko kwas foliowy biore i to wystarczy :)

Justysia21, brzmi ciekawie z tą chatką a ile miejsca będziecie mieć :-D:szok::-D. No, ja, Laseczki, też teraz biorę kwas foliowy ;-)

JUSTI NO TO CHATKA SUPEROWA ;-)ALE COŚ CZUJE ŻE WAM TERAŹNIEJSZY OPUŚCI BO NOWYCH LOKATORÓW SZYBKO NIE ZNAJDZIE I NAWET JAKBY MIAŁ TYLKO 1 MIESIĄC WOLNĄ CHATE TO I TAK BĘDZIE W PLECY:tak:W PRZELICZENIU NA CAŁY ROK BO MIESZKANIA BARDZO POTANIAŁY;-) A CO DO MDŁOŚCI TO MASAKRA JA ZAWSZE MIAŁAM TAKIE ŻE NIETOMNA CHODZIŁAM :szok::wściekła/y: A W POLSCE LEKARZ MI POLECIŁ AWIOMARIN ŁYKAĆ ALE JA NIE WIEM CZY TO DOBRE BO SAMA SIĘ BAŁAM :tak:

dzien doberek:)
witam sie w ten sloneczny dzionek:)az milo na serduszku ,jak co nieco swieci za oknem:):):)
a Maycia siedzi w chodziku i zajechala sobie pod okno i cos tam se oglada za szybka......ciekawe co zobaczyla:):):)
no nic....lece dalej do roboty...bo pozniej jedziemy popatrzec na samochody:)czy ceny spadly czy nie:)przydaloby sie te nasze auto wymienic:)
do pozniej

reklama
witam mamusie :-):-)

justysia super chatke znalazlas.... mysle jednak ze landlord wam spusci cene - teraz ciezko znalesc chetnyc na wynajem wiec jesli ma choc troszke rozumu to obnizy rent.. nio chyba ze ten domek tak was kusi ze i tak wolelibyscie tam mieszkac :-)

agnieszka ja mieszkam kolo collins baru... a co do zelaza to ja biore od 19tc ale z przepisu lekarza - bylam w pl i zrobilam kompleksowe badania... tez radze sie wstrzymac i poczekac do wizyty u lekarza - zawsze mozesz powiedziec mu o swoich watpliwosciach - tu czasem trzeba sie upomniec :-)

justysia do kiedy zbierasz zamuwienia na avon??

Ostatnia edycja:
Do góry