reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzieńdoberek
mroźny dzisiaj:tak:

kaja ja tam byłam w październiku:-D jak mama była to się raz wyrwałam do fryzjera:-D i nawet nie wiedziałam, że tam mieszkasz

reklama
Witam się z Wami po ciężkiej nocy... Oliwka nam dziś wymiotowała i tak myślimy, że chyba przez jabłko, które zjadła wczoraj, ze skórką, bo właśnie niestrawione kawałki były :-(... W tej chwili wygląda już oki, rozrabia, ma apetyt, hm...

Zmykam na śniadanko, bo głodna jestem, miłego dnia :sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej :)
Krycha szkoda malenkiej :( Ale jak juz zabawuje i ma apetyt tzn ze chyba juz z nia o duzo lepiej :))))))))))
Justysia Bozenka no no no widac Jakas mala parka bedzie z Juli i Adasa :) Kurcze Julka az je mu z rekii :)) WIdok przeslodki :**********************
Kaja a ja przykladowo tez znam duzo rodzin u mnie na raheen czy w busie ich czesto widze Czasem sobie pomysle moze zaczepie pogadamy czy powiem o forum ze mozna by sie dolaczyc Ale jakos niewiem nie powiem ze odwagii mi brak ale czasem widac juz z gory ze ktos niejest chetny na zadne rozmowy ... Ale na szczescie mam was i nic wiecej nie potrzebuje :))

Sylcia007, też tak myślę ;-)! Ale na wszelki wypadek będzie dziś lekkie rzeczy dostawała do jedzonka i dużo picia :tak::sorry2:... A właśnie, jak Ci się wózeczek sprawuje? Nie pobrudzili Ci go podczas lotu? Kiedy wracasz?

Dzieńdoberek:)ale zimnica:szok:kiedy to sie skończy co??dziewczyny słodziakowe zdjęcie a ja jakaś niemrawa jestem:szok: a i wkońcu kupiłam bilet do Polski na 2 lutego;-)tyle że nie moge sie zdecydować na kiedy powrót haha:-D

Martuana ajj to widze ja wracam a Ty wybywasz do polskii :) Ojj kochana tu jest zimnica czasem okropna ;/
Krycha bede 12 stycznia a mialam byc pozniej no ale wole z Damianem wracac oni mi pomoze z Nadia wozkiem bagazem ... A co do wozka to jestem bardzo zadowolona Wozek rewelka super sie prowadzii wygodny dla Nadii A na wozek ubralam pelerynke przeciw-deszczowa i wozek byl czysty :) Jakbym jej nie ubrala to by byl caly czarny ;/ Wozek naprawde rewelacja tylko ze problem jest czasem z zmieszczeniem go do auta

Witam sie i ja w ten mrozny poranek :-):-)

justysia szkoda ze rentu wam nie obnizyli ale skoro muwisz ze ta chatka super jest to moze i dobrze i duza jest to i miejsca bedziecie mieli.......
aha powiedz mi jak z avonem bo ja chetnie bym pozamawiala pare rzeczy ale jak z odbiorem bedzie bo jak sie wyprowadzasz to ..... wiesz tu na miejscu jakos sie nie zlozylo zeby sie spotkac a mam do ciebie pare krokow:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam. W koncu mam chwile zeby cos skrobnac.
Sylcia co to sie wciskalo jak siie literki na klawiaturze pozamienialy? Oj dlugo Ty kobieto bawisz w Polsce:-)
Justysia no wlasnie jak to bedzie teraz z avonkami? szkoda ze stad uciekasz:-(
A ogolnie ciezarowki jak sie czujecie?

reklama
heheeh babki o avon sie nie martwcie ja nie wybywam na koniec swiata to tylko 15 minut od limerick :):):) smialo mozecie zamawiac i ja dostarcze hihihihi :):):)

a tak w ogole to u nas tez zygajaco upssss wymiotujaco Jula w nocy 4 razy wymiotowala i to tak ostro tak mi jej szkoda bylo nie wiem po czym dawalam jej sloiczek pierwszy raz z beffem moze od tego.... a ja jak zaczelam wymiotowac o 6:00 to do teraz nie przestalam.... pojechalam do pracy ale jak widac nie za dlugo tam wytrzymalam.... te zapachy zarcia i w ogole przyprawialu=y mnie o 100razy wieksze mdlosci fujjjj.... i teraz ide do wyra bom wypompowana :(

Do góry