reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Tak też chyba zrobię wstrzymam się z dodatkową dawką witaminek.po prostu nie chciałabym przeoczyć pewnych spraw ;-)
Ale mam dziś dziwny dzionek ,mam straszną ochotę na papierosa :no: Paliłam to świństwo przed ciążą ale myślałam że po tak długim czasie nałóg odszedł a tu proszę hmmm
A co do avon jak tam katalog jest ciekawy? Tak dawno nie miałam go w rękach :-)

reklama
hehe tez palilam przed ciaza i to calkiem sporo Nieraz prubowalam rzucic ale nigdy mi sie nie udalo... tymczasem jak tylko dowiedzioalam sie ze jestem w ciazy w ten sam dzien zapalilam pozegnalnego papierosa i tak od 24 lipca nie mialam tego swinstwa w ustach i co ciekawsze mam taka awersje do papierosow ze .... na sam zapach robi mi sie niedobrze :-):-) nigdy wiecej nie zapale.... Heh niewiedzialam ze rzucenie fajek przyjdzie mi tak latwo...

co do katalogu to jak zwykle kazdy moze znalesc cos dla siebie i to lubie w avonie :-)

Ehh ja nie miałam tak łatwo ;-) mnie niestety pety nie odrzuciły ale jak tylko pomyślałam o naszym maleństwie i o tym że nie daję mu wyboru zaraz zrozumiałam czego chcę :-)przez 5m-cy był spokój a tu proszę dziś znowu atakuje heheheh..
Muszę zerknąć do katalogu jak tylko będę miała okazję

dziewczyny jak cos chcecie to mozecie mi na priva zamowionko wyslac obojetnie kiedy ja prawie co tydzien moge zrobic zamowienie :):):)
a co do chatki to nam z ceny nie spusci :( a dobrze mi sie tu mieszka a tamta chatka nie powiem kuszaca ale trochu dalej ale damy rade :):):)

Justysia z tego co piszesz mieszkanko musii byc rewelka :)) duze cieple :)) a to najwazniejsze :))

A co do prenatalu to ja mam w domu chyba z pol opakowania w domu i galfer tez mam chyba caly listek i kwas foliowy jak sie nie myle tez mam z polski wiec jakby ktos chcial to oddam w dobre rece :p

Dziewczeta a ja mam takie pytanie czy ktoras z was czy waszych partnerow mialo byc chwile czasu aby 12 moc nas wziasc z lotniska ? Bo auto mamy ale nikt po nas nim nie przyjedzie Bo nasz lokator nie umie jezdzic ;/;/;/ Wiec czy moglabym prosic o pomoc ? Bo jak nie da zadna z was kochane rady to ja sobie zadzwonie po kolesia co tam przewozii Tylko kurcze maly bagaznik ma ;/

MY JUŻ TEŻ ZE SPACERKU WRÓCILIŚMY HEHEH TAK SIĘ ZAGOLOPOWAŁAM ŻE DO CENTRUM NA NOGACH ZASZŁAM :-DTRZA KALORIE ZGUBIĆ:-DALE NAJLEPSZE ŻE WYSZŁAM BEZ KASIORKI :szok:CHCIAŁAM COŚ KUPIĆ A TU :szok:ZMIENIŁAM TOREBKE I:szok: PORTFEL I NIE PRZEŁOŻYŁAM KASKI:-DNO NIC TROCHU ZAOS:-DZCZĘDZIŁAM:-D;-) ALE POCHWALE SIĘ JAK WESZŁAM NA WAGE TO ZE SZCZĘŚCIA :szok::-D:-)TO SE POSKAKAŁAM JEDNAK SKAKANKA I DIETKA DAŁA ZNAĆ O SOBIE JUUUPI:-D

reklama
MY JUŻ TEŻ ZE SPACERKU WRÓCILIŚMY HEHEH TAK SIĘ ZAGOLOPOWAŁAM ŻE DO CENTRUM NA NOGACH ZASZŁAM :-DTRZA KALORIE ZGUBIĆ:-DALE NAJLEPSZE ŻE WYSZŁAM BEZ KASIORKI :szok:CHCIAŁAM COŚ KUPIĆ A TU :szok:ZMIENIŁAM TOREBKE I:szok: PORTFEL I NIE PRZEŁOŻYŁAM KASKI:-DNO NIC TROCHU ZAOS:-DZCZĘDZIŁAM:-D;-) ALE POCHWALE SIĘ JAK WESZŁAM NA WAGE TO ZE SZCZĘŚCIA :szok::-D:-)TO SE POSKAKAŁAM JEDNAK SKAKANKA I DIETKA DAŁA ZNAĆ O SOBIE JUUUPI:-D

Noo to sobie spacerek zrobilas no no no tylko szkoda ze kaski niemialas A i ciesze sie ze dietka i starania daja duze rezultaty ja na wadze stoje 62 i spasc nie umiem stoje w tym miejscu kurcze

hello :):):)
a my od 18 sie przeprowadzamy :):):)
Sylcia ja dam Ci znac 10 czy Bartosz bedzie mogl :):):) jezeli cie to urzadza :)

Kochana pewnie ze mi pasuje :)) Tylko mam tak ogromny wozek ze niewiem czy wejdzie do bagaznika mam duzy bagaz i torbe podreczna i Damian tez .... Och ten wozek tyle miejsca zajmuje na nieszczescie .... ALe dziekuje ze jestescie chetnii :))

Do góry