reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzindusia gratuluje synka!!!!! ale to prawda ,ze najwazniejsze zeby zdrowiutkie bylo:)ja mam cztery corki i nie zamienilabym ich nawet na 10 chlopcow:)bo sa moje:).....ale gdzies tam w srodku.....troszke mi smutno,ze jednak tego chlopca nie ma....no ale coz.....nie mozna miec wszystkiego nie?heheh

dobra ja uciekam do mojego Kochanie:)i reszty rodzinki:)
dobranoc

Ostatnia edycja:
reklama
dzindusia gratuluję syna:-) też bym bardzo chciała...ale najbardziej to żeby maleństwo było zdrowe jak rybka.
Co do dróg na Dooradoyle to fakt lipa ślisko jak diabli :-)
nio aga ja to dzis juz z osiedla wyjechac nie moglam a jak juz mi sie udalo to sie na korek spory natknelam.... irole spanikowani ledwo toczyli sie po drodze Naszczescie im blizej centrum tym drogi lepsze byly - jakos u mnie na osiedlu taki mikroklimat panuje i zawsze mrozno i slisko..... w ogrudku to od miesiaca mam zamarznieta trawe bo slonce tu w zimie nie dociera hihi dobrze ze choc w lecie to ladnie sie opalic mozna hihi

Ostatnia edycja:
heja baby :)) U mnie snieznie jest pada pada sobie snieg :))
Aga moja mama ma ten sam problem ahh 4 dziecii i same dziewczyny Moj tata zawsze mowii ze ma jednego chlopaca w rodzinie "psa" ktory by wskoczyl w ognien za ojcem :)

Noo baby szykujta sie za kilka dni bede i znow bede wam glowy dziennie zawracac swoimi postami a i dodam ze jak bede zaproszona na spotkanko to bede moja geba straszyc :p

Hejka :-D! Ale moje dziecię dziś super pospało, więcej takich nocy i będzie gicior ;-)!

Dzindusia, gratuluję synka :tak:

Aga_irlnadia, masz świetne te swoje córeczki, a może kiedys doczekacie się upragnionego synusia kto wie :sorry2:...

Sylcia007, co Ty opowiadasz, jakie straszenie :szok::-D, bądź łaskawsza dla siebie co? No i wracaj do nas bezpiecznie i ucałuj Nadinke ode mnie i Oliwci :blink:

Muszę mleczko z płatkami Oliwci zrobić i coś sobie do jedzenia, więc do później :-)

HEJKA :)JA JUŻ PO KAWUSI :tak:MATIU WŁAŚNIE SIĘ OBUDZIŁ WIĘC MUSZE JAKIEŚ ŚNIADANKO MU POCISNĄĆ :tak: DZIEWCZYNY DZIĘKI ZA WCZORAJSZY NALOT HAH BOŻENKO SZKODA ŻE NIE DOJECHAŁAŚ:-(TAK CHCIAŁAM ZOBACZYĆ JAK SIĘ BRZUSIO ROZWIJA BO OSTATNIO TROSZKU JUŻ GO BYŁO:tak:;-)UROSŁO COSIK WIĘCEJ?? IDE BO OBOWIĄZKI WOOOŁAAAAAJĄ:-D

martuana no niestety już rośnie z Adasiem rósł szybko a teraz jeszcze szybciej:szok: na dodatek na nieschudniętym gruncie:baffled:
jadę na wesele do dziewczyny która jest w 16tyg.c i jest chuda i płaska:baffled: ale wstyd:zawstydzona/y:

krycha co do samopoczucia to kijowe jak i za pierwszym razem trochę mnie ratuje prenatal z imbirem:baffled:

jakby kto był zainteresowany to oddam za free cycki- wielkie bolące balony rozm E:-D:-D

dzindusia gratuluję synka jeszcze pamiętam jakie to emocje:-D:-D

sylcia wracaj wracaj:tak::tak:

reklama
Ms.Marple, gdzie się zaopatrujesz w prentala? Przywiozłaś sobie z Polski? Też muszę zacząć brać jakieś witaminy! Nie ma się co wstydzić, dzidzie masz pod serduszkiem, a ludzie, sama wiesz, są tak różni i inaczej wszystko przechodzą, więc no stres Maleńka :tak:! Opakowanie się nie liczy!!!!!! A wnętrze, wierz mi, masz bardzo piękne :-)

Do góry