reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Witam mamusie
Dawno nie zagladalam i gdyby nie Kaja to bym nie wiedziala ze tu taki wysyp fasolek Bozenko , Krycha ogromne gratulacje
No i doszly do mnie wiesci ze Justysia sie przeprowadza w nasze strony tzn. blizej Kaji

Alex2339, nie dziękuję ;-)

oho ale dziewczyny pokawkowały:szok: jeszcze żadna nie wróciła :-D:-D:-D

Ja już jestem od dobrej godziny w domu, ale musiałam zupkę odgrzać, i ziemniory na frytki przygotować, bo mi Martuana ochoty narobiła ;-). Szkoda, że Cię nie było, ech ta zima :dry:

No i co tu takie puchy????? Gdzie Was wcięło Laseczki???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agnieszko13111980 i Dzindusiu, a Wy się nie przyłączycie na dzisiejsze spotkanko?
jak wiadomo niestety się nigdzie nie wybrałam :-( ale mam wrażenie że dziś widziałam mamuśki wracające ze spotkania :-) następnym razem na pewno będę :-) Może być u mnie jeśli śnieg zejdzie hehehe i dane nam będzie w końcu się poznać ..
Musiałam dziś wiele spraw pozałatwiać oj ale dziś ślisko było z tym moim już nie takim malutkim brzuchem trudniej mi było utrzymać się w pionie heheheh

jak wiadomo niestety się nigdzie nie wybrałam :-( ale mam wrażenie że dziś widziałam mamuśki wracające ze spotkania :-) następnym razem na pewno będę :-) Może być u mnie jeśli śnieg zejdzie hehehe i dane nam będzie w końcu się poznać ..
Musiałam dziś wiele spraw pozałatwiać oj ale dziś ślisko było z tym moim już nie takim malutkim brzuchem trudniej mi było utrzymać się w pionie heheheh

Ojj wlasnie z brzuchole chodzenie jest pozniej ciezkie :)) Ja chodzilam jak pingwin pik pok bo byl brzuchol tak ogromny i tak odstawal ze nic nie widzialam :p Tzw zaawansowana lustrzyca :p

A u mnie dziewczyny popaduje prawie ciagle temp minusowa jest Boszee raz bylo 15 na minusie to nie szlo reki wyciagnac z kieszenii tak zimno bylo ale teraz jest o nieco lepiej :) Nadinka zdrowa i zlosnica z niej okropna i nerwus Tak sie rozbestwila ze az strach

Dzień dobry!!! A śniego sobie leży dalej :blink:...

Kasiu Irlandko, nie dziękuję i mam nadzieję, że tak będzie :tak:

Agnieszko13111980 i Dzindusiu, a Wy się nie przyłączycie na dzisiejsze spotkanko?

Idę z wężem herbatkę posączyć, miłego dnia :-D:-D:-D
witam mamusie ....
dzieki krycha za zaproszenie ..... dopiero teraz udalo mi sie troszke czasu znalesc i poczytac co pisalyscie.... myyslalam ze nie nadrobie tych zaleglosci..... niestety i tak niedalabym rady wpasc - mialam dzis test na glukoze w szpitalu a bylo nas tyle ze trwalo to prawie 4 godziny...wogule to myslalam ze rano nie dojade,,, droga na dooradoyle byla tak oblodzona ze jechac sie nie dalo bio i sie spuznilam do szpitala heh... wczoraj tez mialam wizyte w szpitalu - taka kontrolna i mi usg zrobili i lekarka mi pokazala mopjego chlopczyka wymazonego jupii... a jaki maz muj dumny ze synka miec bedzie...

takze krycha bardzo chetnie nastepnym razem na kawke bym sie z wami wybrala i wreszcie was wszystkie poznala....

reklama
dzieki wam wielkie dziewczyny.... :-):-) szczesliwa jestem jak cholera

zgadzam sie ze najwazniejsze jest zdrowie maluszka jednak tak po cichutku marzylam o synku..... tak czy owak juz sie niemoge doczekac az maly bedzie z nami...

justysia ciekawe te wuzki i naprawde sliczne a w mothercare patrzylas co maja?? bo teraz tam super przeceny maja moze akurat beda miec taki jak sobie upatrzylas

Ostatnia edycja:
Do góry