aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien doberek
witam sie i zmykam do obowiazkow
milego kawkowania dziewczyny
witam sie i zmykam do obowiazkow
milego kawkowania dziewczyny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oho ale dziewczyny pokawkowały jeszcze żadna nie wróciła
jak wiadomo niestety się nigdzie nie wybrałam :-( ale mam wrażenie że dziś widziałam mamuśki wracające ze spotkania :-) następnym razem na pewno będę :-) Może być u mnie jeśli śnieg zejdzie hehehe i dane nam będzie w końcu się poznać ..Agnieszko13111980 i Dzindusiu, a Wy się nie przyłączycie na dzisiejsze spotkanko?
jak wiadomo niestety się nigdzie nie wybrałam :-( ale mam wrażenie że dziś widziałam mamuśki wracające ze spotkania :-) następnym razem na pewno będę :-) Może być u mnie jeśli śnieg zejdzie hehehe i dane nam będzie w końcu się poznać ..
Musiałam dziś wiele spraw pozałatwiać oj ale dziś ślisko było z tym moim już nie takim malutkim brzuchem trudniej mi było utrzymać się w pionie heheheh
witam mamusie ....Dzień dobry!!! A śniego sobie leży dalej ...
Kasiu Irlandko, nie dziękuję i mam nadzieję, że tak będzie
Agnieszko13111980 i Dzindusiu, a Wy się nie przyłączycie na dzisiejsze spotkanko?
Idę z wężem herbatkę posączyć, miłego dnia