reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Antinka, trzymam za słowo ;-):tak::-)

Aga_irlnadia, to owocnej pracy życzę no i żeby dotrwały do czwartki :-D:-D:-D

Miałam dzisiaj nic nie robić, ale się, kurczaki, nie da! Już poodkurzałam, później pomyje podłogi, jak Młoda zaśnie, kolejna pralka pra, dziecię mi okropnie marudzi, ale luzik, na całe szczęście już się lepiej czuję, więc daję radę :-p:laugh2:!

Ale, ale, gdzie reszta Kobitek? HHHHHHAAAAAALLLLLLOOOOOO!!!!!! GDZIE WAS WCIĘŁO????????????

reklama
WITAM SIĘ:tak: JA KOŃCZE PORZĄDKI ŚWIĄTECZNE I CZEKAM NA SIOSTRĘ BO DZISIAJ PRZYLECI:-D KRYCHA POWIADASZ ŻE SPOTKANKO U CIEBIE? NO CHĘTNIE ALE TO JUŻ CHYBA PO ŚWIĘTACH:tak:;-) MÓJ MĄŻ DZISIAJ MOŻE WCZEŚNIEJ SKOŃCZY WIĘC TEŻ JESZCZE GDZIEŚ WYSKOCZYMY NA JAKIEŚ SKLEPKI:-DMUSZE TYLKO JESZCZE GO ZAGONIĆ DO MONTAŻY MOICH LUSTER HEHE:-DITP. SPRZĘTÓW :-DBO TV. SAMA WŁAŚNIE POMONTOWAŁAM ABY MU ZA DUŻO NIE ZOSTAŁO DO ZROBIENIA:-D:-D:-DWKOŃCU JESTEM ŻONA SPECA HAHA ALE SIĘ ZDZIWI:szok::-DALE JAK GO ZNAM TO PRZYNAJMNIEJ POUDAJE ŻE SĄ NIEDOCIĄGNIĘCIA HAHA W OBRAZIE CHYBA HIHIHI:-D A TEŻ SIĘ DZIEWCZYNY ZABIORĄ ZA PIECZENIE CIASTECZEK MAŚĄLANYCH BO PIERNIKÓW U MNIE NIE LUBIĄ;-)

WITAM SIĘ:tak: JA KOŃCZE PORZĄDKI ŚWIĄTECZNE I CZEKAM NA SIOSTRĘ BO DZISIAJ PRZYLECI:-D KRYCHA POWIADASZ ŻE SPOTKANKO U CIEBIE? NO CHĘTNIE ALE TO JUŻ CHYBA PO ŚWIĘTACH:tak:;-) MÓJ MĄŻ DZISIAJ MOŻE WCZEŚNIEJ SKOŃCZY WIĘC TEŻ JESZCZE GDZIEŚ WYSKOCZYMY NA JAKIEŚ SKLEPKI:-DMUSZE TYLKO JESZCZE GO ZAGONIĆ DO MONTAŻY MOICH LUSTER HEHE:-DITP. SPRZĘTÓW :-DBO TV. SAMA WŁAŚNIE POMONTOWAŁAM ABY MU ZA DUŻO NIE ZOSTAŁO DO ZROBIENIA:-D:-D:-DWKOŃCU JESTEM ŻONA SPECA HAHA ALE SIĘ ZDZIWI:szok::-DALE JAK GO ZNAM TO PRZYNAJMNIEJ POUDAJE ŻE SĄ NIEDOCIĄGNIĘCIA HAHA W OBRAZIE CHYBA HIHIHI:-D A TEŻ SIĘ DZIEWCZYNY ZABIORĄ ZA PIECZENIE CIASTECZEK MAŚĄLANYCH BO PIERNIKÓW U MNIE NIE LUBIĄ;-)

Dobrze, że dziś lotów nie odwołali, oby bezpiecznie doleciała :tak::tak::tak:! Ano, może być u mnie, nie ma problemu :sorry: i oczywiście po świętach, bo teraz wszystkie zaganiane jak widzę :-p;-)! No, Twój mąż musi stwarzać pozory, nie :-D:-D:-D

Chyba zrobię jakieś przmeblowanko, bo Młoda mi się właśnie zaczęła no fotel wdrapywać i tak baje ogląda, więc cosik trzeba zmienić, hm...

witam się i ja
w locie z kuchni, zraziki na święta się smażą a reszta czeka w kolejce:tak:cebula mi wyżera oczy:confused2:
lubię to zamieszanie przedświąteczne :tak::tak:

a jeszcze jutro kończę 18te urodziny:tak::tak::-D:-D więc jeszcze jakieś sprzątanko dziś wieczorkiem trzeba uskutecznić,żeby jutro się nie-urobić:laugh2:

pierniczki to dobry pomysł ale chyba nie zdążę:eek:

antinka przed 10tym napiszesz nam chyba , gdzie co i jak?:sorry:no i czekamy na twój powrót, tymczasem SPRAWA ważniejsza od naszych pierdołków :tak::tak:podziwiam, trzymaj się

Dzień dobry..witam cieplutko wszystkie zapracowane :-)
Aga_irlnadia sama chciałam zrobić pierniczki świąteczne ale niestety za późno sie obudziłam a każdy przepis który znam niestety wymaga "leżakowania" gotowych ciasteczek :-(czy twoje nie muszą czekać aż zmiękną?Jeśli tak to czy mogłabyś mi podać przepis?
Ja dziś również -..wielkie sprzątanie gotowanie etc ale powiem Wam że bardzo lubię okres przygotowań do świąt :happy: Muszę jeszcze zrobić małe zakupy w pojedynkę a mianowicie odebrać prezent dla mojego męża:-)

A JA WŁAŚNIE SKOŃCZYŁAM DÓŁ POMYŁAM PODŁOGI W CAŁEJ CHACIE:szok:POPRASOWAŁAM I NA CHWILE DO WAS A TU CO WIDZE BOŻEK NIE CHWALIŁAŚ SIĘ URODZINKAMI MAŁPICKO:-D W TAKIM RAZIE Z ŻYCZONKAMI ZAWALE CI SIĘ PO ŚWIĘTACH:-D;-)NIE U;-)CIEKNIESZ :-D;-)TERAZ JUŻ ŻADNA NIE LUBI URODZIN HAHHAH :-D

heh, super pomysl... tez sie pisze na kawke.... Nio i nie przejmujs ie - ja tez zadko tu bywam i jeszcze nikogo ''na zywo'' nie poznalam... chyba najwyzszy czas to zmienic...

Wesolych swiat wszystkim mamusiom i ich rodzinkom

reklama
ms.marple wszystkiego naj z okazji jutrzejszej osiemnastki :-)
Mój mąż dostanie baaardzo nie typowy prezent a mianowicie ...teleskop :-)Zawsze chciał hmmm wyznajemy zasadę by na takie okazje obdarowywać się prezentami których samemu raczej się nie kupuje..tzw spełnianie marzeń hehehe
I ja chciałabym poznać wesołe mamuśki na żywo mam nadzieje że wypali :-p
No a teraz zabieram się za makowiec:happy:

Do góry