reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
A JA DZISIAJ DALEJ WALCZE Z DOMKIEM:-DPRZYSZŁA MOJA MADZIA MOJA POMOC:-DWIĘC SPRAWNIEJ WSZYSTKO PÓJDZIE;-) BOŻENKO DZIĘKI ZA ODWIEDZINKI KAWCIA LEPIEJ SMAKOWAŁA W TWOIM TOWARZYSTWIE:tak:;-) DROZDI TOBIE TEŻ WESOŁYCH:tak: MALUCH ŚPI WIĘC ZMYKAM DO OBOWIĄZKÓW:szok::-D

A właśnie - kawka w miłym towarzystwie - może po świętach urządzimy jakieś spotkanko, co? Dawno Was już nie widziałam :unsure:... Co Wy na to Kobitki:rolleyes2:?

Witam ponownie :-)
Również składam wszystkim mamuśkom Wesołych Świąt ;-)
Pytanie odnośnie wcześniejszego na temat kawki może chciałybyście panie wyskoczyć gdzieś po świętach na małą czarną ? W sumie ze mnie taki mały outsider no ale nic nie stoi na przeszkodzie :happy:

Witam ponownie :-)
Również składam wszystkim mamuśkom Wesołych Świąt ;-)
Pytanie odnośnie wcześniejszego na temat kawki może chciałybyście panie wyskoczyć gdzieś po świętach na małą czarną ? W sumie ze mnie taki mały outsider no ale nic nie stoi na przeszkodzie :happy:

Ja tam się piszę, jak najbardziej :tak:! Także wesołych świąt życzę no i zaglądaj częściej ;-):-D

drozdusia i wam życzę spokojnych świąt:tak:

martuana dzięki za kawkę mi też jak zawsze miło:-D

oho widzę, że krycha zaprasza na kawkę a chętnie chętnie:tak: agnieszko mamy czarną;-):-D:-D

oho widzę, że krycha zaprasza na kawkę a chętnie chętnie:tak: agnieszko mamy czarną;-):-D:-D

Jasne, że tak, może być u mnie! Już się doczekać nie mogę, bo się stęskniłam jak nie wiem!!! I bardzo jestem ciekawa postępów dzieciaczków :tak::tak::tak:

Słodkich snów mamusie, lecę wygrzewać się pod kołderka, paaaaaaaaaa :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:tak::tak:
czesc kochane moje:-)

wroce do was w polowie stycznia chwilowo cala mnie pochlania WOŚP Limerick

ale za to dobra wiadomosc bedziemy miec koncert i to z polskim wykonawca przyjedzie do nas MICHAL MILOWICZ

buziaki dla wszystkich;-);-);-);-);-)

reklama
Do góry