reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Hmmm... Z tego co pamiętam to u Drozdusi jadłam bez kukurydzy, ale może coś zmodyfikowała i ja o niczym nie wiem :sorry:... A widzisz, Aine, a u nas widok z za okna pasuje do choinki hihihihihihihihi ;-). Biało się porobiło, chociaż, w centrum, już niewiele tego śniegu zostało, ale jeszcze cosik jest :laugh2:

reklama
Krycha, to jest Irlandia-za godzinę może byc Syberia, hihih.
laski, ale mi dobry bigos wyszedł, że się tak pochwalę:p ze śliwkami i mięsem, zapiekany w piekarniku, mniammmmm:D
A od nowego roku oczywiście mam postanowienie -odchudzam się:D co rok to samo , hahahahaha

witam sie!!!
no ja ta salatke jeszcze inaczej robie :) cebulke podsmazam na margarynie i przekladam warstwami tak mi jakos lepiej smakuje i wyglada :) a i oczywiscie kapusta nie salata :)
i tak wam powiem ze mam zlote dziecko Jula juz mi sie w nocy na butle nie budzi :D i wstaje 9-10 jkestem taka szczesliwa wczoraj zjadla o 20 a dzisiaj dopiero na spioszka o 7 dostala i tak spala do 10 :):):)
jutro sie biore za serniczek... i rybke po grecku tez juz moze zrobie :) a w wigilie barszczyk, uszka przywiozlam z Pl babcia mi takie babcine ukleila :) no i oczywiscie rybki poamaze kupilam calego lososia (wole od karpia bo w karpiu za duzo osci choc nie powiem uwielbiam gotowanego z majonezem zajadac ) i filety jeszcze i jak dla mnie wsio resszte niech Kaska szfagierka robi choc znajac ich to pewnie i tak mnie to czeka :/ no nic nie marudze juz i znikam bom glodna :):):)

Krycha, to jest Irlandia-za godzinę może byc Syberia, hihih.
laski, ale mi dobry bigos wyszedł, że się tak pochwalę:p ze śliwkami i mięsem, zapiekany w piekarniku, mniammmmm:D
A od nowego roku oczywiście mam postanowienie -odchudzam się:D co rok to samo , hahahahaha

:-D:-D:-D racja :tak:! Nigdy nie przyszło mi do głowy żeby zapiekać bigos, hm... Ciekawe, ciekawe ;-)! Mój też wyszedł dobry i jeden i drugi hahahahahahaha mam nadzieję, że siostra i Jej rodzinka podzielą moje zdanie :-p. Aine, a Ty daleko od Dublina mieszkasz?

Krystyno droga:D ja mieszkam w samym Dublinie, hahahahah:D Tylko w jego południowej części,tej ładniejszej, hihihi:D

Aha :-D:-D:-D Pytam, bo od czwartku do niedzieli będę właśnie w Dublinie 15 o ile dobrze pamiętam- daleko to od Ciebie?

Justysia21, super sprawa, że Julcia już nie jada w nocy. Jak nic będziemy mogli Ją wyeksmitować do drugiego pokoju i odzyskać swoją sypialnię, przynajmniej na jakiś czas ;-)

witaski:) no i siostra nie doleciała:-( ale na jutro przebukowała bilety:tak: Bożenko Drozdi na pewno mieszała majonez i keczup w tej sałatce specjalnie pytałam:tak: a ja do miasta musze się kopnąć:szok:a tak mi sie nie chce:szok:

Bożenko w tej sałatce była kapust pekińska,ogórek konserwowy,kukurydza,pierś z kurczaka podsmażona w przyprawie gyros,majonez i ketchup

laski chciałam Wam życzyć radosnych Świąt Bożego Narodzenia, pełnych miłości i ciepła.buziole i uściski

reklama
daleko, parzyste numery to południe, nieparzyste to północ...Ale jeśli Cię to nie zraża....;)

Hmm... No to będzie trudno:-(... Raczej jednak nam się nie uda spotkać, szkoda :-(...

Drozdusia, dziękuję i Wam życzę spokojnych świąt i wracajcie do nas bezpiecznie :sorry:

Oliwa, kanapowiec, właśnie zmieniła swoje łóżeczko na kanapę, więc mam jeszcze jakąś godzinkę tylko dla siebie. Zupka się już kończy pichcić :sorry:! A jutro robię NIC, nie czuję się najlepiej nadal, najchętniej położyłabym się spać, ale nie bardzo mi to wychodzi w dzień :eek:;-)

Do góry