reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Proszę, proszę, jak ten czas leci, no - Ms.Marple w końcu w dorosłość wchodzi :-D;-):-D:-p:-D;-):-D... Ja również już dziś śpieszę z życzonkami dla Ciebie - wszystkiej naj naj naj Kochana i jeszcze więcej :tak::tak::tak:

Liczę na Was "nowe" mamusie :-) czas wyjść na realne spotkanie z nami a nie tylko takie wirtualne :laugh2:

reklama
Witam:-) I witam nowe mamusie. Tyle mnie ominęło:szok:
Bozenko wzystkiego naj naj z okazji urodzin. A swoja droga to bardzo młodo wyglądasz więc chyba nie masz się czym przejmować:tak:
No a mój Pączuś chory. Kaszle tak jakby chciał płuca wypluć. Trzecią noc się męczyliśmy i dziś zabrałam go do lekarza i dostał antybiotyk:-( Ehhh jak nie urok to .....

Ahhh dziewczynki, bo do świąt pewnie nie zajrzę...Wesołych Świąt:) Bawcie się dobrze....

Ostatnia edycja:
WITAM SIE :)
o matko ile sie trzeba napracowac przed ta wigilia i swietami...ja od wczoraj prawie non stop w kuchni siedze..z przerwami na sprzatanie reszty domku :) a i jeszcze na zakupy zdazylam wyskoczyc :)
bozenka wielkie dzieki za skoczka!!!!!!!!!!!!!adusi sie spodobal :) w pierwszej chwili nie wiedziala co sie z jej cialkiem dzieje :)))
dobra spadam harowac dalej heheeheh

kobitki bardzo dziękuję za życzenia, bardzo mi miło, zapraszam na kawkę:tak:

Agnieszka13111980 superancki ten prezent:tak::tak:

camomile
i wam życzymy spokojnych, zdrowych i pogodnych świąt

natinke a co ty tak harujesz? stado gości będziesz miała?;-):-D:-D
cieszę się, że Adusi podoba się tygrysek, opuść ją tak nisko aż będzie dotykać stópkami podłogi to będzie sobie tuptać sama:tak::tak::-D i dostaniesz klapsa za to, że się wykosztowałaś na prezent dla Adala:tak::eek:

o raju ile się już nasmakowałam dzisiaj , jak tak dalej pójdzie to chyba święta na klopku spędzę:szok::-D:-D a na wyprzedażach większy rozmiar będę kupować:szok:
a propos kiedy wyprz w next?;-):-D

A JA DALEJ WALCZE :tak:BYŁAM TYYLKO NA MAŁYM SPACERKU DOTLENIĆ MATIEGO:tak:A MĘŻUŚ DALEJ W PRACY I WRÓCI JEDNAK NORMALNIE:-(WIĘC BĘDZIE PEWNIE WYPOMPOWANY ALE SZCZĘŚLIWY ŻE TO OSTATNI DZIEŃ:-DI TYYYYYYYYYYYLE WOLNEGO:-D SIOSTRA SZCZĘŚLIWIE DOLECIAŁA WKOŃCU WIĘC ŚWIĘTA BĘDĄ W DUUUUUUŻYM GRONIE RODZINNYM SUPER MUSIMY TYLKO STOŁÓW DOSTAWIĆ HHEHHE:-D HAHHAHAHA WIĘKSZY ROZMIAR POWIADASZ BOŻENKO:))

a ja Was od ranca poczytuje :) ale nie mialam czasu naskrobac :(:(:(
wiec Bozenko wszystkiego najlepszego z okazji 21!!!! bo tu dopiero wtedy jest sie doroslym :):):):):):) to taki powazny wiek :) ja niestety jutro na kkawke nie dotre bo pracuje od 12 do 17 wiec lipa a bardzo bym chciala...:(:(:(
ja dzisiaj sprzatalam caly dzien a i tak konca nie widac ale zadowolona jestem main bathroom is clean od sufitu po podloge normalnie az lsni hihihihi wszystkie Juli ciuszki poprasowane co czekalo na mnie kilka tygodni i nie moglam sie za to wziac no i jeszcze mnostwo innych rzeczy zrobione ale jeszcze pelno na jutro mi zostalo ahhh za pozno saie za wszystko wzielam....
dzisiaj jeszcze tylko rybke po grecku zrobie bo wczoraj tesciu kupil ryby mi w miescie i zostawil u mojej szwagierki... kurcze mialabym to juz zrobione no ale coz zrobie dzisiaj .... i jeszcze serniczek tylko nie wiem czy on dotrwa do wigilji bo ja to sernik wprost uwielbiam hihihi
ok koncze bo jedziemy na zakupy bo wczesniej nie bylo kiedy bo mezol w pracy i samochod zabral....zakupy trza zrobic mussss.... a na drogach takie korki ahhhh

reklama
justysia21

tak sobie czytam twojego posta i ...chciałabym mieć tutaj taką dużą rodzinę jak Ty..

My z mężem od wczoraj popadamy w przygnębienie ze względu na to że nie mogliśmy świąt w tym roku spędzić w gronie naszych rodzin...:-(Smutno ale cóż mamy siebie głowa do góry,,​

Głowa do góry, w końcu, jakby nie było, będzie Was, prawie, trójeczka :-):-):-). Powiem Ci, że to są moje 5 święta tutaj w Irlandii i 3 pierwsze spędzałam tylko z wężem, wtedy z chłopakiem ;-) i mieliśmy tylko siebie, bo na współlokatorówm nie mieliśmy co liczyć... Tylko psuli atmosferę i nic więcej! Ale dla nas to był szczególny czas, bo w końcu byliśmy razem :tak:! Może następne spędzicie ze swoimi bliskimi :sorry:...

Dobranoc mamuśki :-D

Do góry