reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

justysia21

tak sobie czytam twojego posta i ...chciałabym mieć tutaj taką dużą rodzinę jak Ty..

My z mężem od wczoraj popadamy w przygnębienie ze względu na to że nie mogliśmy świąt w tym roku spędzić w gronie naszych rodzin...:-(Smutno ale cóż mamy siebie głowa do góry,,​
ojjj ja to sie ciesze bo jednak swieta spedzamy tylko w 3 no w 4 bo jeszcze tesciu :) mielismy wszyscy razem ale jakos poszlo po mojej myslli i bedziemy sami jupiiii swieta tutaj to nie tak jak w Pl w rodzinnym domu zawsze u mnie sa cudowne swieta cala rodzinka przy stole zajadamy dzielimy sie oplatkiem otwieramy wspolnie prezenty i spiewamy koledy a na 12 na pasterke tutaj niestety jest inaczej ale najwazniejsze ze otaczaja nas najbardziej bliskie nam osoby :)

reklama
Dzień dobry :sorry:!!! Młoda pospała ze mną do 08.00 i odkąd wstała chodzi po domu i... ziewa :szok::-D hahahahaha... Zaraz muszę się zebrać i do sklepu się przejść, ale mi się nie chce, bo zimno, brrrrrrrrr :shocked2:

Ms.Marple, jeszcze raz chciałam Ci życzyć 100 latek i spełnienia marzeń i samych radosnych dni :tak::tak::tak:, a kawkę wypiję z Tobą bardzo chętnie, niestety dzis tylko wirtualną :zawstydzona/y:... Ale mam torcika, specjalnie dla Ciebie :-p;-)

dzien doberek
BOZENKO wszystkiego naj,naj dla Ciebie kochana!!!!!!!!!!!!spelnienia marzen przede wszystkim,bo reszta sama przyjdzie:)
no to sie przywitalam i zmykam:)
my dzis do 10 pospalismy ,bo i Maycia spala hehehhehe a za niedlugo musimy do Parkwaya podjechac co cieco jeszcze pokupowac no i bigosik do gotowania dzis i lazanki z kapusta i juz nie wiem co jeszcze:)musze sie z kolezanka spotkac to bede wiedziec bo swieta razem robimy:)a co:) zawsze to weselej:)
no nic
lece
milego dnia zycze

i ja sie witam :)
juz dwa serniczki sie pieka :) a wieczorkiem jeszcze murzynka bo szybki i pyszniutki :)
i wsio reszta jutro :) rybki barszczyk bigosu nie jemy w wigilie a na 1 dzien swiat mam w zamrazarce bo kiedys zrobilam tyle ze teraz jak znalazl hihiihi a z reszta tylko 4 nas bedzie to sie nie wyglupiamy bo kto to bedzie jadl :)

Wróciłam :-)... Myslałam, że jest zimniej, ale jest nawet miło tylko ludzi wszędzie pełno... Muszę zagrzać Młodej zupkę i położyć Ją spać i w końcu będę miała chwilę i błogi spokój na kawusię :sorry::sorry::sorry:

ojjj ruch tu znikomy :/ czyzby wszystkie z Bozenka kawkuja?? a ja nie moge buuuuu :(:(:( Bozenko jeszcze raz najlepszego i spelnienia marzen i upragnionej coreczki i wszystkiego czego sobie tylko zamarzysz :):):*:*:* zyczonka oczywiscie od naszej trojeczki i fasolki :):D
ja sie narazie zegnam :( do pracy trza isc :(
kurczaki sernik mi opadl ale w smaku rewelka a to najwazniejsze hihihihi

Halo Kobitki :-)
Właśnie wróciłam z pracy i czas zabrać się do pracy hehehhee
Ależ dziś zimno ..

Oooo, nie wiedziałam, że Ty przyszła mamusia pracująca jesteś :sorry:...

Dziewuszki, jutro nie będę miała jak i kiedy do Was zaglądnąć więc pozwolę sobie już dziś zostawić życzenia świąteczne

W noc wigilijną, w blasku świec melodia kolęd płynie w mrok. Niech przyniesie radości moc i wiele szczęścia w Nowy Rok...
http://www.jacquielawson.com/preview.asp?cont=1&hdn=0&pv=3169996 (kliknij na aniołka)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jest taki zmierzch wsrod grodniowych, szarych dni, kiedy w nocy gwiazda lsni. Wigili czas kaze nam u stolu stac, lamac chleb, razem trwac. A kiedy juz ta pierwsza gwiazda zaswieci nam spoza chmur, dzieje sie cud, co w kazdym z nas umie zburzyc jego wlasny mur.
W tym dniu radosnym, oczekiwanym, gdzie gasna spory, goja sie rany
Zycze Wam zdrowia, zycze milosci, nich maly Jezus w sercach zagosci, szczerosci duszy, zapachu ciasta, przyjazni, ktora jak milosc wzrasta, kochanej twarzy, co rano budzi

WESOLYCH SWIAT

Do góry