reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
a u mnie jest bialo:)nawet Andrzej sobie fotke strzelil hehehhehe.....podobno jutro i pojutrze tez ma padac:)

Nie no, bez kitu, a w cetrum śniegu nie uraczysz :eek: jakim cudem :szok:??? Nie to żebym za nim tęskniła, o nie, ale dziwne to to takie :-D:-D:-D

Zaraz wskakuje do gorącej kąpieli, skarpetki na nogi, Theraflu i inhalka z Olbasu i do wyra! Więc dobrej nocki mamuśki i do jutra :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejka ;-)Ja dzisiaj jestem z siebie tAAaaaaaaka ;-)zadowolona hihih:-Dudało mi się tyyyyyyyle porobić że szok ale i Mati na wiele zezwolił:-D zakupy planowane por:-Dobione zostały te nieplanowane:-D:-D:-D Ma:-Drek jeszcze jutro lustra pozawiesza i mieszkanie prawie gotowe:tak:najgorsze że niewiadomo czy siostra przyleci bo loty odwołali takie śniżyce:szok: i będzie numer:szok:no ale jesteśmy dobrej myśli:tak:

Witajcie mamusie :-)!!! Pobudka! Śnieg za oknami hahahahahaha :-D! Pogoda się sprawdziła jednak :tak::tak::tak:... Musieliśmu zwiększyć ogrzewanie, bo zimnawo jakoś było :-p!

Martuana, ale numer! Oby te śnieżyce szybko przeszły! W sumie do czwartku troszkę czasu jeszcze jest ;-), głowa do góry :-)

Lecem głodomorka nakarmić i siebie też, do później ;-)

dzieńdoberek
dzisiaj pierwszy dzień zimy:-D:-D udał nam się
lecę na kawkę

aha mam pytanko:sorry: która pamięta co było w tej pysznej sałatce gyros u drozdusi na pępkowym?
pamiętam kawałki kurczaka, ogórek kons.:sorry:

Ostatnia edycja:
hejo dziewczynki, ja robię inną wersję-z kapustą pekińską:) mAjonez mieszam z keczupem , a oprocz kuraczka, cebuli i ogorka daję kukurydzę z puszki:) też smaczne.
dzień dobry tak w ogóle:D
u nas dziś słoneczko zawitało, ale ślicznie na dworze!!! choinka stoi i pachnie, aż nie pasuje do tego, co za oknem:D

reklama
hejo dziewczynki, ja robię inną wersję-z kapustą pekińską:) mAjonez mieszam z keczupem , a oprocz kuraczka, cebuli i ogorka daję kukurydzę z puszki:) też smaczne.
dzień dobry tak w ogóle:D
u nas dziś słoneczko zawitało, ale ślicznie na dworze!!! choinka stoi i pachnie, aż nie pasuje do tego, co za oknem:D
aine tak mi się coś kojarzyła kukurydza ale pewna nie byłam:-D

Do góry