reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzień doberek.
Justysia to miałaś rzeczywiście nockę z wrażeniami;-) moja dzisiejsza też kiepskawa.Lola co prawda spała ale malutki cały czas marudził,prężył się... w sumie to nie wygląda jak typowa kolka tylko jakby kupki nie mógł zrobić.dziwne bo dzieciaki na piersi zwykle nie mają z tym problemów.i Laura rzeczywiście robiła często,rzadkie i dużo.czasami po same pachy:-D a mały zawsze musi się namęczyć zanim coś wydusi i wcale nie jest tego dużo.taki placek:sorry:kurczę zastanawiam się od czego bo nie jadłam nic co powodowałoby zatwardzenie:eek: i nie wiem jak mu pomóc...
zmykam na śniadanko a potem może bujnę się do kościoła o ile nie lunie:confused2:

reklama
Hej, hej :-)!!! Dzięki dziewuszki za miłe powitanie, stęskniłam się za Wami jak nie wiem!!! Chciałam ponadrabiać zaległości, ale jest tego ttttyyyyyylllllllleeee, że przełożę to na inny dzień :sorry:... Dziś wężolkiem się trzeba jeszcze nacieszyć, nie :-p;-)? Udanej niedzieli życzę :tak:

ech co za pogoda.nawet nie wiem czy się z domu ruszać:confused2: raz pada i wieje a za chwilę słoneczko.czy ktoś mi może powiedzieć o co tu tutaj chodzi?:growl::oo2::hmm:
dobrze że wczoraj zrobiłam obiad na dwa dni bo jakoś nie mam dzisiaj chęci stać przy kuchni:sorry:

reklama
my w sobotę ściągnęliśmy choinkę ze strychu, żeby zobaczyć w jakim jest stanie i tak z rozpędu już ja ubrałam:-D:-D:-D

to chyba najwcześniej ubrana choinka w moim życiu, jako że zazwyczaj ubierałam w wigilię albo dzień wcześniej w moje urodziny:tak::-D:-D

maluch jeszcze w sobotę ignorował drzewko a wczoraj zaczął ściągać bąbki:eek::-D:-D

Do góry