reklama
Bozenko mam prosbe czy ja tez bym mogla prosic o te koledy ?
jasne tylko przyślij mi adres mail
aha
kaja a do ciebie doszły te kolędy ? bo zapomniałam spytać
....
alex idą , daj mi znać czy doszły
krycha a ty piszesz się na spotkanko grudniowe?
alex a ty byś nie podjechała z dzieciakami do mikołaja?
Ostatnia edycja:
D
drozdusia
Gość
dzień doberek.pogoda zapowiada się bardzo ciekawie.chyba wsunę śniadanko i sruuuuu na spacerek.
Aga ja też widziałam co ten twój diablaczek wyprawia
ms.marple no my w zeszłym roku o tej porze też już mieliśmy choinkę ale teraz jakoś się zebrać nie możemy a tak naprawdę to czasu brak.ale jak T będzie miał już wolne to pewnie ją ubierzemy.a moje maluchy cosik zaczęły smarkać najpierw wyczaiłam Lolę a teraz słyszę że mały też coś tam charczy.no ale dobrze że razem jednocześnie przez to przejdą katar jeszcze nikogo nie zabił a dyduś się znalazł?pytam z ciekawości bo mam zapasowy w domku a zastanawiam się gdzie też te małe urwisy mogły go ukryć
Aga ja też widziałam co ten twój diablaczek wyprawia
ms.marple no my w zeszłym roku o tej porze też już mieliśmy choinkę ale teraz jakoś się zebrać nie możemy a tak naprawdę to czasu brak.ale jak T będzie miał już wolne to pewnie ją ubierzemy.a moje maluchy cosik zaczęły smarkać najpierw wyczaiłam Lolę a teraz słyszę że mały też coś tam charczy.no ale dobrze że razem jednocześnie przez to przejdą katar jeszcze nikogo nie zabił a dyduś się znalazł?pytam z ciekawości bo mam zapasowy w domku a zastanawiam się gdzie też te małe urwisy mogły go ukryć
alex2339
Fanka BB :)
Bozenko niestety nic do mnie nie doszlo
a jesli chodzi o mikolaja to w tych godzinach moja corcia bedzie w szkole
a jesli chodzi o mikolaja to w tych godzinach moja corcia bedzie w szkole
D
drozdusia
Gość
Bożenko widzisz jakie to spryciarze;-) znajdzie się pewnie jak już nie będzie potrzebny
znowu się zachmurzyło a już się cieszyłam ze słoneczka
znowu się zachmurzyło a już się cieszyłam ze słoneczka
justysia21
Elfikowa mama :D
witam sie!!!!
Krycha swieta bez choinki jestem w szoku kup se mala zywa jej na bank nie zabierzesz do PL!!!!
Aga widzialam Twoja spryciule!!! Gon moja Jule hihihi Jula w 4 miesiaczkach juz w chodziku smigala
a dziewczyny zapomnialam sie wam pochwalic 4 grudnia Jula zaczela raczkowac tak prawdziwie kolanka i raczki )
Krycha swieta bez choinki jestem w szoku kup se mala zywa jej na bank nie zabierzesz do PL!!!!
Aga widzialam Twoja spryciule!!! Gon moja Jule hihihi Jula w 4 miesiaczkach juz w chodziku smigala
a dziewczyny zapomnialam sie wam pochwalic 4 grudnia Jula zaczela raczkowac tak prawdziwie kolanka i raczki )
D
drozdusia
Gość
Justysia wielkie gratulacje i buziole dla Juleńki:-) zdolna bestia
K
krycha
Gość
Laseczki, ale ja się wcale nie skarżę, nie przeszkadza mi, że nie mamy w domu prawdziwej choinki! Ta zawieszka mi w 100% wystarczy ... Myślałam bardziej o Pyzie, ale u cioci się napatrzy na choineczkę, więc nic straconego! Dla mnie święta nie mają już takiej magii jak miały kiedyś... Wcale na nie nie czekam z utęsknieniem, a na samą myśl o przygotowaniach świątecznych, o tej nerwówce ciarki mi przechodzą!!! Ja najbardziej cieszę się z tego, że spedzę czas z moją rodzinką, z siostrą i Jej rodzinką a cała reszta to tylko dodatek bez którego spokojnie mogę się obejść...
Ms.Marple, miałam Cię właśnie pytać co to za lista jest... Kiedy ma być to spotkanko?
Justysia21, gratulacje! To teraz Juleczki będzie wszędzie pełno ;-)
Mam do Was jeszcze jedno pytanko - wyczułam ostatnio u Oliwki guzek pod prawym sutkiem, spotkałyście się z czymś takim? Oczywiście zapytam lekarza podczas wizyty, ale przyznam, że mnie to niepokoi bardzo a wizyte mam dopiero na piątek , wcześniej się nie dało...
Ms.Marple, miałam Cię właśnie pytać co to za lista jest... Kiedy ma być to spotkanko?
Justysia21, gratulacje! To teraz Juleczki będzie wszędzie pełno ;-)
Mam do Was jeszcze jedno pytanko - wyczułam ostatnio u Oliwki guzek pod prawym sutkiem, spotkałyście się z czymś takim? Oczywiście zapytam lekarza podczas wizyty, ale przyznam, że mnie to niepokoi bardzo a wizyte mam dopiero na piątek , wcześniej się nie dało...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
Justys gratki wielkie dla Juleczkimoje dzieci nie raczkowaly wiec pewnie teraz tez tak bedzie ze szybciej Mayka pojdzie niz sie raczkowac nauczy
a my po szczepieniu dzismala spi jak na razie.....
ja obiadek zrobilam juz,pranie sie kreci i siedze sobie bo pan nam dzis wykladzine zmienia wiec nawet za sprzatanie sie nie biore bo po co 2 razy robote jedna robic, nie?
aaaaa bo bym zapomniala.....w Superquinie jest Mikolaj za darmo mozna wejsc z dziecmi i fotki sobie robicja nie bylam bo Mayka to chyba jeszcze troche za mala....no ale kto wie moze sie skusze
a my po szczepieniu dzismala spi jak na razie.....
ja obiadek zrobilam juz,pranie sie kreci i siedze sobie bo pan nam dzis wykladzine zmienia wiec nawet za sprzatanie sie nie biore bo po co 2 razy robote jedna robic, nie?
aaaaa bo bym zapomniala.....w Superquinie jest Mikolaj za darmo mozna wejsc z dziecmi i fotki sobie robicja nie bylam bo Mayka to chyba jeszcze troche za mala....no ale kto wie moze sie skusze