HEJ DZIEWCZYNKIJA WRÓCIŁAM WŁAŚNIE ZE SKLEPU I SPACERKU I KUPIŁAM TYYYLKO KURCZAKA HEHEHEH ALE OSZCZĘDNŚĆ ALE TO Z WRAŻENIA BO JAK MIAŁAM ZROBIĆ ZAKUPY ZADZWONIŁA DO MNIE SIOSTRA I OŚWIADCZYŁA ŻE JEST W CIĄZY HEHEHHEHHAHAHH AŻ SIĘ PORYCZAŁAM ZE SZCZĘŚCIA FAJNIEŚCIE TYM BARDZIEJ ŻE CHCIELI ONA CHCE ZATRZYMAĆ TO W TAJEMNICY PRZED MĘŻEM DO ŚWIĄT I WRĘCZYĆ MU TEST W WIGILJE PRZY NAS WSZYSTKICH ALE COSIK CZUJE ŻE NIE WYTRZYMA HAHAH A RANO DO NIEJ DZWONIŁAM PYTAĆ CZY MA JUŻ OKRES BO OD JAKIEGOŚ CZASU ZALATYWAŁA CIĄŻOWO I WKUŻYŁA SIĘ POSZŁA DO SKLEPU A TU NIESPODZIANKA HEHHE CHCIAŁA DO WAS NAPISAĆ BO TO MAMAMARTYSI ALE Z WRAŻENIA ZAPOMNIAŁA HASŁA A CO DO SZCZEPIONKI TO JA OSOBIŚCIE JESTEM NA NIE JEST ONA NIE SPRAWDZONA NIE ZNAJĄ SKUTKÓW UBOCZNYCH I NIE DAJĄ GWARANCJI WIĘC WIĘKSZE SZANSE SĄ NA TO ŻE DZIECKO NIE BĘDZIE CHORE NA TĘ CHOROBĘ NIŻ ŻE NIE ROZCHORUJE SIĘ PO SZCZEPIENIU UWAŻAM ŻE LEPIEJ PODAĆ COŚ UODPARNIAJĄCEGO A MOJE DZIEWCZYNKI MIAŁY TEŻ ZE SZKOŁY ZAPROSZENIE I JA NIE SZCZEPIŁAM A U MARTYSI W KLASIE OD KILKU DNI MODLĄ SIĘ O DZIEWCZYNKE KTURA BARDZO ŹLE ZAREAGOWAŁA NA SZEPIENIE A CO GORSZA JEJ CAŁA RODZINA JEST W CIĘŻKIM STANIE PO TYM SZCZEPIENIU U MADZI W KLASIE TEŻ JEJ KOLEŻANKA WIDOCZNIE BYŁA UCZULONA I PANI POWIEDZIAŁA ŻE MA JAKIEŚ POWIKŁANIA PO SZCZEPIENIU WIĘC GDYBY NIE SZCZEPIONKA BYŁY BY TERAZ W SZKOLE A TU PROSZE ALE TO JEST TYLKO MOJE ZDANIE I OPINIA A KAŻDY MOŻE MIEĆ SWOJE ZDANIE;-) BOŻENKO JESZCZE RAZ DZIĘKI ZA ODWIEDZINKI I PODWÓZKE;-)
reklama
martuana ale zaszalałaś gratulacje dla siostry, niech do nas dołączy bo tu taka cisza, że szok
aga to super, że ci wszystko pasuje widzę, że przeprowadzka na plus
co do szczepionki to i ja dostałam zaproszenie zastanawiam się, ale na 90% nie pójdę na to
my dzisiaj na mikołajkach byliśmy Adal przez chwilę był zdziwiony jak zobaczył mikołaja a później się rozpłakał
aha no i przeczytałam taką ofertę w tons of fun:
w piątek 18go grudnia od10:30 do 12:30
będzie mikołaj, za 8E od dziecka w tym: jakaś torebka za słodyczami, helowy balonik herbata, kawa i ciastko dla rodzica,
nie trzeba rezerwować wystarczy przyjść
może byśmy na takie mikołajki zabrały dziatwę ? co wy na to? proszę o opinie
olivco hop hop!! może i wy byście wpadli na taką imprezkę?
aga to super, że ci wszystko pasuje widzę, że przeprowadzka na plus
co do szczepionki to i ja dostałam zaproszenie zastanawiam się, ale na 90% nie pójdę na to
my dzisiaj na mikołajkach byliśmy Adal przez chwilę był zdziwiony jak zobaczył mikołaja a później się rozpłakał
aha no i przeczytałam taką ofertę w tons of fun:
w piątek 18go grudnia od10:30 do 12:30
będzie mikołaj, za 8E od dziecka w tym: jakaś torebka za słodyczami, helowy balonik herbata, kawa i ciastko dla rodzica,
nie trzeba rezerwować wystarczy przyjść
może byśmy na takie mikołajki zabrały dziatwę ? co wy na to? proszę o opinie
olivco hop hop!! może i wy byście wpadli na taką imprezkę?
D
drozdusia
Gość
dobry wieczór.nie było mnie tutaj cały dzionek ale nie mam dużo do nadrobienia
ms.marple ten twój Adalek taki strachliwy a moja Lola znowu niczego się nie boi kurczę,jak to zrobić żeby ich pozamieniać charakterkami to mówisz że G ma teraz czym się bawić a pomysł z Mikołajkami ciekawy a jakieś paczki trzeba dostarczyć żeby Mikołaj wręczył dziecku czy to te paczuszki ze słodyczami?
a właśnie gdzie nam się Olivca zapodziała?
ms.marple ten twój Adalek taki strachliwy a moja Lola znowu niczego się nie boi kurczę,jak to zrobić żeby ich pozamieniać charakterkami to mówisz że G ma teraz czym się bawić a pomysł z Mikołajkami ciekawy a jakieś paczki trzeba dostarczyć żeby Mikołaj wręczył dziecku czy to te paczuszki ze słodyczami?
Siema
A my znow mamy chorowitka w domu caly dzien taka marudna a i nocami kiepsko spi przez ten nosek zawalony ledwo zyje....
A z ta szczepionka na swinska grype to my tez raczej na nie, tylko ze czasami sobie mysle gdyby mi zachorowala to dopiero bym zalowala..... takze chyba trzeba robic co serducho podpowiada....
A my znow mamy chorowitka w domu caly dzien taka marudna a i nocami kiepsko spi przez ten nosek zawalony ledwo zyje....
A z ta szczepionka na swinska grype to my tez raczej na nie, tylko ze czasami sobie mysle gdyby mi zachorowala to dopiero bym zalowala..... takze chyba trzeba robic co serducho podpowiada....
dobry wieczór.nie było mnie tutaj cały dzionek ale nie mam dużo do nadrobienia
nie wiem, czy te paczuszki będzie dawał mikołaj czy będą na wejście, nie było napisane
G był nieco zawiedziony bo najpierw musi akumulator naładować, żeby pojeździć
ano drozdusia chyba ostatnio babki się przestawiły z pisania na czytanie tylko ja monologi ciągnę;-)
babki, które są na liście (mam was czarno-na białym;-)) proszę o opinie lub propozycje na spotkanko
D
drozdusia
Gość
no właśnie mnie nie ma jeszcze na liście.a więc się upominam
a jeśli chodzi o szczepienie to ja jestem na nie.przed porodem mi wciskali,zaraz po porodzie jak tylko dotarłam na salę też i jak do domu przyszła midwife to znowu ta sama śpiewka.ale się nie dałam.powiedziałam że się nie zaszczepię i Laury też im nie dam ruszyć
a jeśli chodzi o szczepienie to ja jestem na nie.przed porodem mi wciskali,zaraz po porodzie jak tylko dotarłam na salę też i jak do domu przyszła midwife to znowu ta sama śpiewka.ale się nie dałam.powiedziałam że się nie zaszczepię i Laury też im nie dam ruszyć
D
drozdusia
Gość
dzięki Bożenko;-) czuję się zaszczycona:-)
no ja spadam spać bo coś mnie baniak dzisiaj napierdziela.i trzeba korzystać że dzieciaki śpią bo dzisiaj jestem samiutka w nocy i nie ma komu ze mną powalczyć jakby Lola znowu postanowiła wstać w środku nocy i siedzieć do rana
dobrej nocy kobietki
no ja spadam spać bo coś mnie baniak dzisiaj napierdziela.i trzeba korzystać że dzieciaki śpią bo dzisiaj jestem samiutka w nocy i nie ma komu ze mną powalczyć jakby Lola znowu postanowiła wstać w środku nocy i siedzieć do rana
dobrej nocy kobietki
kaja_respect
Mama 2 urwisów ;D
No jeszcze ja jestem i zaglądam ;-)Bożenko jak dla mnie spotkanie takie może byc:-) ale ja i tak to się dopasuje do reszty oczywiście To mowisz że synek Mikołaja się wystraszył heheh, a ja chciałam sie pochwalic że Michaś sam dziś 3 kroczki zrobił!!!!Ja też uciekam już spokojnej nocki laseczki
reklama