reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
dzien doberek:)
ja dla mnie spotkanko moze byc w tym centrum zabaw bo Mayka i tak za mala wiec sie bawic nie bedzie a reszta napewno bardziejskorzysta...
uciekam do obowiazkow bo troche do polatania mam i do roboty
milego weekendu:)

witam mamusie :-):-) nie bylo mnie kilka dni ale za wiele nadrabiania nie mialam... co z wami mamusie?? nio ja na mikolajkowa impreze to nie bardzo... jeszcze nie mam z kim przyjsc :-D:-D ale za rok to juz jak najbardziej :tak: no coz pustki tu straszne wiec zycze tylko wszystkim udanego weekendu :-)

Witam:-) Bozenko to mnie wykresl z listy:-( bardzo bym chciala sie wybrac z wami ale w tym terminie nie dam rady. No chyba ze R juz bedzie mial wolne to z bratem posiedzi.
Co do szczepienia to tez mam ten list ale od naszego hematologa,że dla dzieci z hemofilia (i z wszczepionym portem) ta szczepionka jest rekomendowana i tez mam dylemat. Chcialabym go ochronic jakos ale my tyle czasu w szpitalach spedzamy ze ryzyko zrazenia jest wieksze. No tez nie jestem przekonana:cool:

witaj Krycha:)
no to ja spadam:)
zajrzalam, co sie dzieje tu, ale widze,ze pustki ,jak zawsze:)
moj A u znajomych plytki na podlodze kladzie a ja pozalatwialam ,to co mialam i teraz czekam az wroci:)
chyba sie pozegnam na dzis:)
dobranoc wszystkim

camomile poczekamy- zobaczymy na co sie babki zdecydują:tak: jakby co to zostawisz braciszka na 2godz;-) poogląda TV;-):-D

jak już pisałam aga więcej chcących czytać niż piszących:confused2:

niu jak tam babki ?pastujecie już buty?? Mikołaj lata dziś w nocy trzeba mieć ładne , czyste i głębokie ;-)żeby coś fajnego wrzucił a nie obierki lub rózgi:eek::-D:-D:-D

dobry wieczór.rzeczywiście puściutko tu dzisiaj:sorry:
Krycha witaj z powrotem:-)
Camomile tylko nie mów że musisz opiekować się 24-letnim facetem:rofl2:;-) myślę że jak się urwiesz na 2 godzinki to nic się mu nie stanie:tak:
a moje dzieciaczki już śpią od jakiegoś czasu więc mam wieczorek dla siebie:-p potem jeszcze może zajrzę-a nuż ktoś naskrobie

reklama
dROZDUSIA A DOBRZE ZE ZAGLADNIESZ JA COS SKROBNE :):):)
mialam dzisiaj ciezka nocke bo dwa dzidziusie mi spac nie dawaly :/ jeden to mezus sobie popil i byl w stanie a raczej nie byl w stanie hhihihi a drugi to Jula ktora sie co chwile zplaczem budzila chyba jej sie cos snilo :( i tak polozywszy sie o 1 zasnelam o 5 a o6:20 trza bylo do pracy wstawac.... (o coz dzisiaj mezus nocke z corcia ma wiec sie wyspie..) a jak po pracy wrocilam do domci to moja corcia bya na tyle leskawa ze przytulila sie i sobie zasnelysmy razem :):)
i to bylby skrot mojego dzionka ochhh ciezki byl i senny jak zabi w pracy wygladalam hihihiih

Do góry