reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

co tu taka cisza?gdzieś jest jeszcze jakaś inna imprezka???:rofl2: no nic,idę oglądać człowieka demolkę-chociaż znam to już na pamięć:sorry:

reklama
jeszcze ja jestem :-D chciałam leciec do Polski ale raczej nie dam rady:-(Szwagierka wróciła a druga przyleciała do nas w odwiedziny i od razu pełna chata:-D walnę się też na kanapkę i obejrzę Zaginionych a potem serial na tvn heheheh;-)

Ja tez jestem;-)teraz to sie po nocach ujawniam na forum haha.Fajnie ze imprezka udana z reszta jak zawsze:tak:No Drozdusia ma racje ze mam tyle zaleglosci z kawkowaniem ze hej opije sie tyle kawy ze trzy dni spac nie bede haha:-D
Aga wlasnie jak tam nowe domostwo?
A co u Olenki? Dawno jej chyba tu nie bylo?
Dziewczynki kochane wiem ze temat juz byl ale dzis dostalam list ze szczepia dzieciaki przeciw swinskiej grypie:-(isc czy nie isc?Oto jest pytanie:zawstydzona/y:Niewiem co lepsze:no:

dzieńdoberek

babki wczoraj padła propozycja, żeby na spotkanko wybrać się do tons of fun jest tam zagroda dla mniejszych dzieci i nie trzeba ich aż tak specjalnie pilnować, nic im się tam nie stanie,
lub też druga opcja martuana zaprasza do swojego sittingroomu, oczywiście każda mamusia przyniesie ze sobą coś pysznego żeby dziewczynę uwolnić od roboty i kosztów:tak:
termin okolice 15go , mamusie pracujące zaproponują kiedy dokładnie by im pasowało

proszę się wypowiedzieć:tak::tak:

niu a teraz kawucha

Dziendoberek
lepiej puzno niz wcale

Dziewczynki kochane wiem ze temat juz byl ale dzis dostalam list ze szczepia dzieciaki przeciw swinskiej grypie:-(isc czy nie isc?Oto jest pytanie:zawstydzona/y:Niewiem co lepsze:no:

Cytrusku ja tez wczoraj dostalam taki list i zamiezam szczepic swoje dzieci i jak nic nie stanie na przeszkodzie to ide na szczepienie we wtorek

reklama
dzien doberek
Bozenko ano przeprowadzka ok ...szybka i profesjonalna.....hehhehe
a przeprowadzilismy sie bi znalazlam wiekszy dom z ogrzewaniem gazowym i wogole duzo fajniejszy od tamtego...przede wszystkim mlodszy bo zbudowany okolo 10 lat temu a tamtem 30 letni byl.....no i zima 2 pokoje nam odpadaly bo byly bardzo zimne....tu mamy 6 sypilani i wielki ogrod z trawa co dla mnie teraz bedzi wazne jak Mayka zacznie chodzic .....no i wogole jestem bardzo zadowolona:):):):)miejsce ciche ale zarazem wszedzie blisko bo to zaraz za superquinem i kinem.....wiec rzy=ut beretem wogole do wszystkiego a i do collegu blizej dla dziewczyn i do placow zabaw tez:)
dobra uciekam do obowiazkow

Do góry