reklama
Moje dzieciaki zrobily juz liste prezetow jakie chca dostac pod choinke
Chyba kredyt wezme
alex, mój mąż zabronił kupować małemu zabawki bo dostał ich pełno niedawno na urodziny, i nawet połowę schowałam na później, ale i tak chcę jakieś drobiazgi kupić i ładnie zapakować żeby wiedział co to święta
Hej kobitki
Drozdusia ja tez sie do Ciebie dzisiaj szykowalam, ale dziecie moje znow sie rozchorowalo, tzn nie doszla do siebie jeszcze po ostatnim, a dzisiaj w nocy tak miala nos zawalony ze budzila sie co pol godziny, robilam te inhalacje z karvolu i mam krople do nosa, i wode fizjologiczna, ale niz nie pomaga eh a jej nic nie splywa z noska tylko siedzi gdzies w zatokach, i tylko splywa do gardla, bo widze jak polyka i sie krztusi juz nie wiem co robic, czy jest sens isc do lekarza z katarem, co mi doktor na to przepisze.....
Drozdusia ja tez sie do Ciebie dzisiaj szykowalam, ale dziecie moje znow sie rozchorowalo, tzn nie doszla do siebie jeszcze po ostatnim, a dzisiaj w nocy tak miala nos zawalony ze budzila sie co pol godziny, robilam te inhalacje z karvolu i mam krople do nosa, i wode fizjologiczna, ale niz nie pomaga eh a jej nic nie splywa z noska tylko siedzi gdzies w zatokach, i tylko splywa do gardla, bo widze jak polyka i sie krztusi juz nie wiem co robic, czy jest sens isc do lekarza z katarem, co mi doktor na to przepisze.....
Hej kobitki
gosiulka może jakiś syropek wykrztuśny zaaplikuj taki jak flegamina, bo na katar to nic ci nie poradzą, tydzień co najmniej potrwaa inhalacje rób dalej bo to łagodzi aha i kładź na brzuszku i troszkę opukuj plecki- delikatnie
Ostatnia edycja:
justysia21
Elfikowa mama :D
witam sie i zmykam bo trza sie na impre szykowac hihiihih
D
drozdusia
Gość
ms.marple nie szaleję ale coś na ząb musi być;-)
Krycha to rzeczywiście peszek może za radą Camomile lepiej odpuść sobie wyjazdy do PL
Gosia no szkoda ale cóż choroba nie wybiera
no nic idę na jakąś herbatkę tudzież kawkę bezkofeinową no i pomału pindrować się na spotkanko;-)
Krycha to rzeczywiście peszek może za radą Camomile lepiej odpuść sobie wyjazdy do PL
Gosia no szkoda ale cóż choroba nie wybiera
no nic idę na jakąś herbatkę tudzież kawkę bezkofeinową no i pomału pindrować się na spotkanko;-)
Trzymajcie mnie bo wybuchne!!!!!!
Wlasnie mi Sophie zwymiotowala caly sloiczek obiadku ktory zjadla wrrrrrrrrrrrr!!! Polozylam ja spac i czeka mnie sprzatanie. Teraz nie wiem jak wstanie co mam jej dac, zeby znow nie zwymiotowala ehhhhhh
Dosyc ze jestem nie wyspana to takie niespodzianki mnie czekaja :-(
A tutaj cisza bo pewnie wszyscy sobie imprezuja, Milego dzionka kochane!!!!!
Wlasnie mi Sophie zwymiotowala caly sloiczek obiadku ktory zjadla wrrrrrrrrrrrr!!! Polozylam ja spac i czeka mnie sprzatanie. Teraz nie wiem jak wstanie co mam jej dac, zeby znow nie zwymiotowala ehhhhhh
Dosyc ze jestem nie wyspana to takie niespodzianki mnie czekaja :-(
A tutaj cisza bo pewnie wszyscy sobie imprezuja, Milego dzionka kochane!!!!!
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
D
drozdusia
Gość
laski dzięki za spotkanko i podarunki;-)
chałupka już ogarnięta,można usiąść i pojeść mówią że kto zjada ostatki ten piękny i gładki
chałupka już ogarnięta,można usiąść i pojeść mówią że kto zjada ostatki ten piękny i gładki
reklama
i my już w domku
Adamo padł już w samochodzie tak się z Laurą wyszalał
poszłam go obudzić ale jeszcze śpi aż chrapie taki zmęczony był nawet na bok nie miał siły się przekręcić hehe
aga opowiadaj jak tam przeprowadzka? już na nowym? zadowolona?
Adamo padł już w samochodzie tak się z Laurą wyszalał
poszłam go obudzić ale jeszcze śpi aż chrapie taki zmęczony był nawet na bok nie miał siły się przekręcić hehe
aga opowiadaj jak tam przeprowadzka? już na nowym? zadowolona?
Ostatnia edycja: