reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

drozdusia ja jak najbardziej we czwartek się stawię bo już się nie mogę doczekać kiedy zobaczę maluszka:tak::-D:-D

martuana była w name it i kupiłam tylko spodenki i bluzeczkę, nie było żadnego wyboru ale byłam przed zamknięciem i panie dopiero się sprężały z metkowaniem nowej porcji ciuszków:eek:

babki a co do spotkanka grudniowego to może się spotkamy w jakimś fikolandzie? co wy na to? czekam na opinie i na inne propozycje

reklama
ok laski to umówmy się że pępkowe jest w czwartek.a jak z godziną?ja się dostosuję do was tylko dajcie znać jak wam pasuje żebym wyrobiła z przygotowaniami.no i fajnie byłoby wiedzieć ilu sztuk mam się spodziewać;-) coby jedzonka było wystarczająco duuuuużo:tak:

dzieńdoberek
pobudka hop hop
haloo gdzie wy jesteście?

hmmmmmmmmmm pusto:shocked2:idę na kawkę

o raju!! babki rano wstałam i z lekka próbowałam się ogarnąć ale się nie da:eek: bo zarosłam:eek: mam do sprzątnięcia wszystkie szafki i szafy- generalka;-):szok:
tylko kiedy? dzieć nie pozwala i jeszcze dokłada:szok:
i przydałoby się trochę meble poprzestawiać bo się już nie mieszczę
i niedługo jeszcze na to wszystko trzeba choinkę dowalić:szok:

cieszę się, że pokawkujemy:tak:

a propos choinki.. to kiedy będziecie ubierały?

aha przywiozłam fasolkowe kolędy dla dzieci, jeśli któraś chce to mogę wysłać w formacie mp3 zrarowane

reklama
HEJKA;-)JA DZISIAJ CHYBA W DOMCIU POSIEDZE:szok:POGODA MASAKRA:szok:I JAK TU NIE MIEC DEPRECH?JESTEM TAKA WYPLUTA:wściekła/y: MOŻE W DOMCIU UDA MI SIĘ COŚ POROBIĆ:tak: JA W CZWARTEK TEŻ BĘDE MYŚLE ŻE RAZEM Z JUSTYSIĄ BO MI POKAŻE GDZIE DROZDI MIESZKA:tak:

Do góry