Cześć mamusie :-):-):-)!!! W końcu udało mi się dobić do komputra
! Sorki, ale zupełnie nie wiem co się tutaj dzieje i nie mam czasu czytać, więc tylko o nas naklikam... Okropnie się za Wami stęskniłam i mam taką cichą nadzieję, że Wy za mną troszkę też
... Korzystam jak mogę z każdej chwili żeby Oliwcia maksymalnie wykorzystała czas z babciami, dziadkami, ciotkami itd. i przez to nie mam już ani chwilki na kompa! No i jeszcze, niestety, stoi w tym pokoju gdzie śpimy, więc wieczorne klikanie nie wchodzi w grę
! Pogoda rozpieszcza nas jak nie wiem, w ogóle nie czuć, że to listopad i to w dodatku końcówka
! Pyza zadowolona i wymęczona hahahahahahahaha zdarza Jej się czasem sypiać po dwa razy dziennie no a i w nocy ładnie śpi! Na samym początku trochę nie wychodziło Oliwce samodzielne zasypianie, ale teraz jest już gicior! Zaliczyłam w końcu swojego grzebalca no i "wypieścił" mnie jak nie wiem, usg przybytków porobił no i, niestety, w ciąży nie jestem :-(, ale tak pewnie miało być, więc staram się o tym nie rozmyślać, tylko tak jakoś smutno... Dzisiaj byliśmy w Aquaparku, we Wrocławiu, wychlapałyśmy się nie co, porelaksowałyśmy w jacuzzi, ah... Same przyjemności
! Szczerze pisząc to nie chce mi się wracać, ale z drugiej strony chciałabym się już z Wami spotkać no i za wężem tęsknię oczywiście
!!! Także pobyczę się jeszcze do soboty i wracam do Was Kochane
!!! Odprawę mam już zaliczoną i pozostało mi się już tylko spakować i przylecieć... Mam nadzieję, że u Was wszystko oki! Że nie chorujecie i że humorki Wam dopisują ;-)! A z czytaniem ponadrabiam wszystko jak już wrócę, bo teraz mi szkoda czasu, rozumiecie same
... Tak mi się cosik rzuciło w poście poniżej -
Ms.Marple, co to za lista? Nie bardzo kumam... No i jeszcze jedno pytanko - czekacie na mnie z pępkowymi
????
No nic, muszę zmykać! Pozdrawiam Was bardzo gorąco, buźka :-)