reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Witam się i ja;-)Ja tez juz po 2 kawkach i herbatce:-) ale slizgawica dziś co?? mój T jak dziś wracał to nie udało mu się skręcic w nasz wjazd i poślizgał sie autkiem prościutko....:-D a godzinke póżniej facet chciał wyminąc sasiadów smietnik i go obruciło i uderzył w krzatyny i dachował:szok:wyleciałaz ze szwagrem z domu ale na szczęscie kolesiowi nic sie nie stało:-) ja uciekam bo w weekend nie było mnie w chatce < apropos cudownie i miło spędziłam czas;-)dzięki> i muszę poogarniac ciutkę,ale będę zaglądac może w tym tygodniu cosik sie rozkreci

Hello
Co tu takie pustki??
My juz dzisiaj po spacerku, pogada super, chociaz zimno ale sucho i slonko sie usmiecha:)Sophi jak zasnela o 1 tak dalej drzemie, wyjalam ja tylko z wozeczka i rozebralam delikatnie zeby sie nie rozbudzila i dalej sobie smacznie drzemie w lozeczku:)
Sylcia to super ze dolecieliscie szczesliwie do Polski, a jesli chodzi o lot samolotem i uprzejmosc ludzi to masz racje jest na niskim poziomie niestety:(

Witam nowa mamusie:)

Madziakowalik jak tam Twoja dzidzia, grzeczna jest???? ja pamietam ze moja przez pierwsze 2 miesiace cierpiala na koli, ona cierpiala i ja cierpialam razem znia, na szczescie bylo to tylko 2 miesiace .... a Ty jak sie masz po nie przespanych nockach???

hej babki.w końcu udało mi się zasiąść do kompa i zerknąć do was.
ms.marple z tymi lekami to się nie śpieszy bo na szczęście wszyscy zdrowi-to taki zapasik na potem;-) ale z góry dziękuję i oczywiście zapraszam jak już się ogarniesz i rozpakujesz:tak:
ja też spędziłam super weekend:rofl2: no ale dziś już poniedziałek i do tego T zaczyna nocki:confused2::-( ach,jakoś przeboleję
laski wspominałam o pępkowym ale widzę że chętnych brak.no cóż chyba wszystkie ostatnio busy są.w każdym razie propozycja była:cool:
.

Dzien dobry wam :) oj ja mam troche kociol w pracy wiec nie mialam czasu sie odezwac ;)
Witamy nowa forumowiczke :) hahaha jakbym ja stara wyzeraczka byla :)
a my w sobote bylismy w Tralee, zakupilismy nowy fotelik dla malizny i wozek parasolke cobym miala na na moje zakupy do Dublina :) ale kurde nasluchalam sie w radiu o wielkiej fecie w mothercare bo przenosili sklep wiec sobie mysle moze zajrzymy zobaczymy co ciekawego a tam raptem 2 panie siedzialy co malowaly twarze dzieciom, polowy towarow nie mialy, rozdawaly ulotki z cenami salonu fryzjerskiego i przekluwaniem uszu ale wczoraj tego nie robili...wiec ogolnie z super impry to wg mnie super niewypal ;p;p...aaa znajomy mowil ze w Crag Cave zrobili fajny plac zabaw ze tak nazwe dla dzieci, wjazd €8, podobno super frajda, jest tez mikolaj ale za te przyjemnosc juz kasuja €25 tylko nie wiem co jest w to wliczone...nic spadam dalej popracowac :)

Hej laseczki;-)dzionek znakomity hheheh wkońcu troche się oderwałam ;-)i rozerwałam aż mi lepiej nie ma to jak się wygadać dosłownie jak wizyta u terapeuty:-D Sylwia tobie teraz to sie chyba nie nudzi;-) Drozdusia co Ty na czwartek co?? może byśmy się do Ciebie zwaliły co?? hehheh daj znać czy Ci pasi oki?? Ja też witam nową mamusie:tak: Na szczęście obiadek mam i dzisiaj za dużo robić nie musiałam hahh:-D mięska wczoraj napiekliśmy:szok:i dzisiaj jak znalazł :-Dwięc troszku wypoczełam:tak:

Martuana ja ogólnie jestem czasowa i bez różnicy dla mnie który to dzień ale jakoś chętnych zbrakło.może pomyślimy jak będzie więcej zainteresowanych bo chyba bez sensu robić pępkowe kilka razy dla każdego z osobna:sorry:

mi jak najbardziej czwartek pasuje dziewuchy sprezac sie bo sobie jeszcze Drozdusia pomysli ze nie chcemy do niej wpasc i bobaska popodziwiac a przeciez tak nie jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Justysia wcale tak nie pomyślę.rozumiem że każda ma swoje zajęcia i nie zawsze wszystkie mogą.jak się laski jakoś zorganizujecie to ja chętnie was ugoszczę.jak już kiedyś pisałam-u mnie drzwi otwarte;-)

Do góry