reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

ojjj biedna Sophijka :( te chorobska wstretne.... kurujcie sie dziewczynki :)
co do fotelika to za jakies dwa miesiace tez kupimy bo narazie Jula sie w tamtym jeszcze miesci :) i nie robi zadym wiec po co sie spieszyc a mam jeden upatrzony i moze bedzie tanszy hihihihi ( na to licze )

reklama
Ale mi sie bidula rozchorowala:no::no::no:
ja juz lece sie polozyc poki mala sobie smacznie drzemie, bo cos czuje ze noc bedzie nieciekawa.... kurcze mam nadzieje ze jej przejdzie szybko ehhhhh:(:(:(:(
Dobranoc

Ale mi sie bidula rozchorowala:no::no::no:
ja juz lece sie polozyc poki mala sobie smacznie drzemie, bo cos czuje ze noc bedzie nieciekawa.... kurcze mam nadzieje ze jej przejdzie szybko ehhhhh:(:(:(:(
Dobranoc

Dzien dobry..a co to spia jeszcze wszystkie? tylko ja od rana na nogach???:szok: oj poelniloby sie z dzieciem w wyrku...

oj bidulka mala duzo sil zeby szybciutko wyzdrowiala:tak: Gosiulka a jaki masz fotelik? bo ja wlasnie przymierzam sie do kupna i szukam...jakies tam typy mam ( niestety te z wyzszej polki ) ale jeszce nie zdecydowalam ostatecznie...

Hejka mój luby dzisiaj wcześniej do pracy pojechał mam nadzieje że wcześniej wróci:tak: a maluch mi przespał super nocke ale zawsze słodko śpi tyle że wczoraj usnoł po 19 i obydził się dzisiaj przed 8 a teraz znowu w kimonko poszedł:-Dno ja też oczywiście wyspana Mareczek też jeszcze kima super dzionek się zapowiada:-D BOŻENKO ODEZWIJ SIĘ KOCHANA CO U CIEBIE?

dzień doberek. za oknem się wypogodziło więc jest szansa na spacerek:tak:
Justysia ja chętnie bym wpadła gdyby ktoś mi zagwarantował że ta pogoda się utrzyma:sorry:
czekamy właśnie na panią z roxtown.mały dostanie książeczkę zdrowia i umówimy się na bcg. dziś i jutro jestem sama z dzieciaczkami więc mam okazję się wykazać.chociaż teraz to malinowo-mały je,śpi i robi w pieluchy:-D w nocy budził się 2 razy na karmienie także nie jest źle.
tylko Lola świruje....przy zasypianiu.nie śpi w dzień,wieczorem trze oczy i się pokłada a jak ją zaniosę do łóżeczka to histeryzuje:szok: no ale jak się tak wybeczy to śpi do rana,ewentualnie raz się przebudzi ok 5. no i co zrobić:confused2: taki już jest ten mój lujek;-)

Hej bejbes :)))
justysia ja bym z checia wpadla ale odpadam :(
gosia noo to przykro mi :(( widac macie to samo co ja z Nadinka mialam :((((( Ja na katarek uzywalam nasosal po kropelce do kazdej dziurki dwa razy w ciagu dnia Uzywalam wody morskiej Psikalam czesto i gruszeczka czyscilam Oni tu tez maja roztwor z wody morskiej Smarowalam klatke i szyjke kremem snuffle baby A jak miala goraczke to uzywalam calpol lub panadol Wieczorem kapalam ja w wodzie majacej 37 stopnii i ubieralam i nie przykrywalam aby sie nie przegrzala I robilam oklady na czolko :))

reklama
Do góry