reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Ms. Marple witaj!!!! no w przyszlym tygodniu ja tez sie na kawuche pisze :) fajnie sie bedzie spotkac w calym gronie :):):) stesknilam sie juz!!!
Sylcia wysokich lotow :)
Kaja powodzenia dla mezola!!!!
Drozdi jak pracuje bede wiedziec dopiero jutro wiec dam znac wieczorkiem :)

reklama
Sylwia udanego lotu zycze!!!!!! I wracaj do nas szybko , bo bedzie nam sie za Toba tesknilo!!!

Drozdusia kazdy dzionek jak dlamnie pasi, jesli tylko mala wyzdrowieje:)

ms marple Tobie rowniez udanego lotu no i mam nadziej ze do Twojego domku woda nie doszla

kaja respect trzymam kciuki za meza prace!!!! A Twoj synek moze tez przezywa tatusia prace.... dlatego taki nijaki...???

ewekom nie mam tego Karvolu ale zaopatrze sie!! dzieki za rade!!! ja jej amolem polalam poduszeczke i troszke na pieluszke i tez napet pomoglo, ale wyprobuje ten karvol:)

Hejka dzięki dziewczyny, ja mam nadzieję że bedzie oki bo kurka nawet nie dopuszczam myśli że by mógł prace teraz stracicJa tego karvol uzywam ale ja z kolei w nawilżacz powietrza wrzucam tj wlewam
i uważam że nie jest rewelka ale odtyka nosek i lepiej wtedy leci a tak to masc pod nosek, woda morska no i mam ta nosefrida ale teraz młody kuma o co chodzi i jak widzi rurke to juz uciekaoki spokojnej nocki

dzień doberek. wstałam w świetnym nastroju bo dzieciaczki dały mi pospać.oby tak częściej:tak:
ms.marple podobno z twojego osiedla musieli kogoś ewakuować:szok: mam nadzieję że do waszego domku woda nie dotarła:no:
a ja dzisiaj miałam się zabrać za sprzątanko domu bo od porodu palcem nie ruszyłam ale chyba odpuszczę sobie i przełożę to na jutro bo T ma wolne to będzie mógł się zająć dziećmi a ja na spokojnie sobie wszystko porobię.czekam jeszcze dzisiaj na położną-na szczęście to ostatnia wizyta i nie będzie mnie już nachodzić:-p
pogoda widzę też nie najgorsza to może jakiś spacerek się zaliczy
spadam na śniadanko bo jeszcze nic dzisiaj w ustach nie miałam:sorry:

:tak:dzien doberek :) rety widzialam wczoraj w gazecie fotki pozalewanych miejsc..masakra...ehhh dobrze ze dzis piateczek...jeszcze pare godzinek i weekendzik a jutro maly shopping w Tralee :D
Sylcia milego pobytu w PL
edit: no i widac moj suwaczek!!!jupiii. lubiczanka merci wielkie ;)

reklama
ale tu tłoczno:shocked2: normalnie nie nadążam z czytaniem:-p
była u nas położna,pozachwycała się małym no i poszła.a i mam za niskie ciśnienie.dziwne bo zawsze miałam książkowe.uciekam na obiadzik,potem zajrzę i sprawdzę jak się tutaj sprawy mają:tak:;-)

Do góry