reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Witam mamusie .

Ja juz wracam do normalnego zycia tzn. wszystko poukladane z dzidzia i mamusia tez sie dobrze juz czuje ( waga prawie jak przed ciaza :-):-):-)) . Mayeczka budzi sie co trzy godzinki na jedzonko ogolnie grzeczna dziewczynka mamusi :-). Drozdusia a jak Twoj malutki i malutka ???? Pozdrawiam :-)

reklama
Madziakowalik mały w porządku.je,śpi i robi w pieluchy:-) Laura też dobrze zareagowała na nową sytuację.trochę robi problemy ze spaniem ale ogólnie nie widzę jakiejś zazdrości.z czasem się wszystko unormuje:tak:
Gosiulka jeśli jutro będzie pogoda i się ruszę z domu to być może o ciebie zahaczę.dam ci jeszcze znać na fona:cool2:

Drozdusia no to fajnie jakbyscie wpadli z dzieciaczkami:) mam nadzieje ze pogoda bedzie ladna wkoncu:) chyba juz sie wywialo i wypadalo:) Czekam jutro na tel jakcos:)

Sylcia ciesze sie ze coraz lepiej ze zdrowkiem i mam nadzieje ze chorobsko nie pokrzyzuje wam planow lotu, TRZYMAM KCIUKI!!!
a ja dzisiaj mojej malej daje juz przed spaniem calpol, bo cos mi sie wydaje ze to przez zebolki bo slini sie dzisiaj jak opetana i apetycik tez nie najlepszy....

Madziakowalik ciesze sie ze wszysko juz powraca do normalnosci:):) a jak nocki u Ciebie, dajesz rade? bo ja pamietam ze wiecznie chodzilam nie wyspana, a wlasciwie do tej pory chodze:eek:

ho ho ho
drozdusia dziekujemy zamilo spedzone popoludnie:)
ja za niedlugo ide szykowac Mayce kapiel.....
przez ten wiatr to normalnie cale cieplo z domu wylatuje...wrrrr.......oby dlugo sie ta pogoda nie utrzymala.....
no nic.....chyba bede uciekac ,bo i tak jakos nic sie tu nie dzieje od kilku dni..
dobrej nocki zycze wszystkim

Aguś ho ho ho:-) my również dziękujemy:tak: a to wiatrzysko rzeczywiście jest wstrętne.w nocy za ciepło raczej nie będzie.lepiej nie wystawiać nawet stopy spod kołdry:no: Lola na szczęście padła szybciutko i znowu podczas jedzenia kolacyjki:-p przynajmniej nie musiałam się z nią szarpać.zaniosłam do łóżeczka i z głowy.może lepiej że nie śpi w dzień bo wieczorem pada jak kawka:-D no i musi częściej biegać z Anitą:tak:;-)
jutro podobno ma nie padać i już tak nie wiać także jest szansa że wypróbuję moją nową furmankę w praktyce:rofl2:

bry!co za pogoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jak nie pada to wieje,ze az strach!!!!!!!!!!!!
no nic.....pewnie bedzie przymusowe siedzenie w domu...
a moja Maycia w nocy sie budzila co chwileoj obawiam sie ze dziaselka daja znac o sobie....ech....nie byla jakas specjalnie marudna czy placzliwa ale smoka chciala....tylko ze za chwilke go wypluwala i tak zem se wstawala co kila minut.....no ale zawsze moglo byc gorzej.....
no nic....
zbieram sie powoli.....do szkoly trzeba pozawozic ,ogarnac chatke,zrobic obiadek a po poludniu pewno nie ominie mnie prasowanie.......
milego dnia zycze wszystkim

dzien doberek !!!!!!!!! kurde co za wiatrzysko brrrr
drozdusia przekaz tomkowi,ze dominik zaprasza serdecznie i bardzo chetnie udostepni mu wszystkich zabawek,moze jeszcze cos oprocz klockow mu sie spodoba : ) aaa i domi bawi sie samolotem 2dzien i musi byc solidnie zbudowany bo jeszcze jest w 1 kawalku!!!
aga a ty jezdzisz na tym taxi jeszcze??bo nic ost nie wspominasz...chyba,ze cos przeoczylam :)
sylcia super ,ze juz choroba was oposzcza, u nas niestety jeszcze gosci!
mhhh co tu robic w taki dzien deszczowy........
aaa martuana czy tesciowka juz odleciala na miotle ???

dzień dobry kobietki.pogoda,no cóż,wystarczy wyjrzeć za okno
ale chyba i tak jest lepiej jak wczoraj a ja liczę na to że już tak zostanie bo wychodzę na dwór i już.dosyć już siedzenia w domu:crazy: a ja noc też miałam świetną.Lola co prawda super bo obudziła się dopiero o 3 i szybko zasnęła spowrotem ale mały co chwila piszczał.dawałam mu co chwila smoczka ale i tak wypluwał. brałam go na ręce żeby się uspokoił ale chwilę po odłożeniu to samo.nie wiem może z 1,5 godziny przespałam:sorry: a w dzień to nie ma dziecka.chyba mu się pory dnia i nocy pomieszały:eek::rofl2:
Natinke Tomek na pewno się ucieszy z zaproszenia i myślę że z niego skorzysta:-D
idę napić się herbatki i odsapnąć po nocy póki Lola się grzecznie bawi a dzidzion śpi:tak:

reklama
Hej laseczki :)Pogoda paskudna:szok: a ja z małym troche mam problemu bo kolki ale nocki przesypia supcio raz tylko na butle się budzi dobrze że mam Madzie Ona dla niego jak lekarstwo i w dzień mi pomaga ma na niego sposoby:-Dbo mi ręce już odpadają:wściekła/y:Drozdusia ciesze się że już w domciu maluszek śliczny;-):-):tak: Maluszek na początku jest może przestawiony ale unormuje \Ci się zobaczysz mój Mari tak miał wiem że to jest baaaaaaaaaaardzo męczące ale kto jak kto Ty dasz rade twardzielka z Ciebie:-Djuż się nie moge doczekać kiedy go wyściskam mój już taaaaaaaaaaaaaki klocek:-D:szok: musiałabym jechać go zważyć bo sama nie wiem jaką ma wage:-Dale ciężki bo nosić go musze hehhe:-D Madziakowalik a jak Ty sobie radzisz widze że na forum same Mayeczki:-D;-)

Do góry