reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
ojojoj puchy tu dzisiaj straszne...
No Sylcia daj znac co z Wami??
Gosiulka pewnie ze sie musimy spotkac!!! juz sie doczekac nie moge choc z Pl to nie chetnie bede wyjezdzala :-(
dzisiaj sobie walnelam male spa girki sobie wypieknilam i mam rzesiiska jak gwiazda filmowa hihihihi
dobrej nocki babeczki :)

Heja :)) u nas przeziebienie ;/;/;/ Ja juz prawie zdrowa A meczylam sie tak bo okres dostalam a ja bardzo ciezko je przechodze po ciazy ;/ Mam jedynie katar i kaszel no i Nadinka ma kaszelek i ma 38 I teraz na noc miala 39 ale spada goraczka ... Zyc zyjemy i mam nadzieje ze jak najszybciej wrocimy do zdrowka :))

Dzień doberek. Post pod postem ale minęło już trochę czasu!!:-D Ale tu ruch hohohoh słuchajcie może ja o czymś nie wiem i istnieje nowe forum gdzie się wyniosłyście:szok: Hallo po 11 a tu jeszcze nikt nie zaglądał hmmmmmmmmm:eek:

Hejka :))

Widac dzis tu jedynie kaja urzeduje :))

Ja juz praktycznie zdrowa od czasu do czasu zakaszle i co mi jeszcze w nosie siedzii Szkoda mi Nadii bardzo meczy sie bidulka troszke :( Ma 37 czasem niecale 38 Jest troszke zmierzla :(( Ale ma apetyt zabawkamii sie bawii Tyle dobrze :)))))

dżem dobry:-) rzeczywiście weekendowe puchy tutaj:shocked2: ale od jutra pewnie wszystko wróci do normy:tak: pogoda no cóż beznadziejna ale mam nadzieję że jutro będzie lepiej bo chcę już wyjść z dzieciarnią na spacerek:-p
Sylcia miejmy nadzieję że do wyjazdu się wykurujecie
Natinke wielkie dzięki za folię,mój T oczarowany klockami;-)

Witam sie i ja
Chyba az tak pusto to tutaj juz daaawno nie bylo......
My mielismy fatalna noc, Sophie o 2:30 ubudzila sie i ryczals do 5 nie pozwolila sie odlozyc ani do swojego lozeczka ani z nami nie chciala lezec,wkoncu siedziala mi na kolanach i bawila sie termometrem az jej glowa opadla heheh zasnele... a ja o 6 znow sie przebudzilam i poszlam glupiajej mleko zrobic, nawet lyczka nie wypila, i zaczym znow zasnelam, mala sie obudzila .....3 godziny tylko spalam w ciagu calej nocy:wściekła/y: odsypialam potem z mala do 13 , teraz ona znow zasnela, a ja tak siedze przed tv i oczy mi sie kleja ...

Sylwia to dobrze ze Tobie juz przechodzi oby i Nadinka jak najszybciej doszla do siebie:) Dobrze ze ma apetyt i sie bawi zabawkami:)

Drozdusia jutro jak bedziesz szla na spacerek to jesli tylko masz ochote to wpadnij do mnie choc na troszke na kawusie, tylko ze ja dopiero bede popolodniu tak o jakiejs 13 takze zapraszam jesli tylko masz ochote:):) i czujesz sie na silach:)

Milego wieczorku mamusie:)

reklama
Goska to mialas nieciekawa noc ;/ Oby mniej takowych
Drozdusia
nie watpie ze chcesz juz na spacereczek :))

Noo u nas juz Nadina nie ma w ogole goraczki czy nawet stanu podgoraczkowego :)) Mam nadzieje ze tak juz zostanie Noo a jezeli sie jednak zmienii to po prostu prze'book'ujemy bilet na pozniejsza date i tyle :)) Ale wolala bym juz leciec :))

Do góry