reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

NO dziewczynki ja już odżyłam:-Dw domku spokoju wkońcu troche zawitało i weekend rewelacyjny bo bez teściojagi:) Niby chciała pomocna być zupe ugotowała a nachwaliła się jakby tam złoto pływało:-D:szok: jak jej za skure zalazłam bo nie spodobało mi się że się chce do nas sprowadzoć to mi powiedziała że w Polsce to o siebie dbałam bez makijażu nie wychodziłam itp. a teraz to jakbym nie ja i jak ja się ubieram? a na drugi dzień pozbierała większość moich rzeczy bo ja se kupie heh nie ważne że w większość nie weszła heheehh:-D no nic w końcu sami hahah NO I POCHWALE SIĘ ŻE NA WADZE ZNOWU POSTĘPY HIHIH:-D a teraz z obiadkiem na mężusia czekam;-)Sylwia kuruj się kochana bo troche to za długo i martwię się o Ciebie:tak: BOZENKO ODEZWIJ SIĘ KOCHANA CO TAM??

reklama
Marta noo juz jedynie czasem zakaslam i Nadinka tez :)) Ale na nieszczescie Damiana bierze teraz chorobsko ;/
Ewekom ja tez musze kupic nowy fotelik ale myslalam juz o takim co Nadinka bedzie siedziala buzka do przodu :)

boszeeeeeeeeeeeeeeee
juz nie daje rady!!!!!!
Cy moje dziecko kiedys zacznie normalnie jesc!!!!
Juz mam doscy biegania za nia caly dzien z jedzeniem , pokazywania zabaweczek, pierduleczke, zoby chociaz kilka lyzeczek zjadla:(:(:(:(:(:(:(:(
Mleka nie pije wogole, i nic innego takze!!!!!!!!!!!! JUZ MAM JEJ DOSYC!!!!!!!!Plakac mi sie chce:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Chyba dostane przez nia jakies depresji,:(:(:(:(:(:(
caly dzien nic nie zarla, wlasnie Kieran ja usypia, bo ja juz wychodze z siebie:(:(:(
zaraz zrobie jej mleko to moze wypije choc troche na snie!!!!! ale ja juz mam dosyc takiego karmienia, oszukiwania jej zeby choc troche zjadla :(:(:(:(
NORMALNIE NIEWYTRZYMAM:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

gosia to jej po prostu nie daj nic ... Wiem ze latwo sie mowii ... Mi Nadina czasem z laska przez caly dzien i noc zjadla tylko 150ml mleka i pol malego sloika warzyw Z laksa mi to zjadala ale pozniej jadk
la normalnie a jak jej wychodzily zebole to tez bardzo malo jadla ... 7 swiatow ahhhh ...
Moze Sophie po prostu jej okropnym niejadkiem ? Ja Nadiee ucze jesc wszystkiego ... Jem obiad jej daje jem czekolade jej daje jem serek to jej daje Wszystko jej daje zachecam ja do jedzonka :))

moze naprawde jej zebole wychodza :))

Nieuwierzycie!!!!!!!!!! Obudzila sie tym karmieniem przez sen i robi awanture:wściekła/y::no::no::no::no: ja juz tego nie wytrzymam!!!!!!!!!!:-:)-:)-:)-( co za fatalny dzien!!! Juz gorzej byc nie moze........ Sylwia, ona od wczoraj o 23 prawie nie je nic, tzn sniadania nie chciala, obiad zjadla polsloiczka, wcisnelam jej na sile, i tak do teraz nic nie chiala , normalnie wychodze z siebie, i jeszcze jej mleko teraz chcialam dac na snie to sie rozbudzila i wrzeszczy na calego!!!!!!!!!! jesuuuuuuuuuuuu ja tak z nia mam odkada sie urodzila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chyba wyjde z siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Boszeeeeeeeeeee mieliscie kiedys swojego dziecka dosc, bo ja naprawde juz mam jej dosc dzisiaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gosia spokojnie!!!ja tez mam czasami dosc swojego synka,nie mam co prawda problemow z jego jedzeniem,ale gadulstwem i marudzeniem!!!!wychodze wtedy tak jak ty z siebie...jutro bedzie lepiej :) co do nie jedzenia to nic ci nie poradze niestety :(((
sylwia mam grzechotke nadii i jeszcze sliniaczek,zupelnie o tym zapomnialam,schowalam do szafki po towim wyjsciu i mi z glowy wypadlo!!!!

Aga dzięki za przesyłkę;-)
Lola dopiero zasnęła.ale spodziewałam się tego bo przecież jak nigdy spała w dzień aż 3 godziny.wypada chyba skorzystać i chwilę odpocząć bo pewnie noc będzie kiepska. mały cały dzień spał nie licząc przerw na karmienie więc na pewno w nocy będzie grasował:sorry: spokojnego wieczorku i nocy babeczki

gosia noo to naprawde bardzo malo je :( Ja czasem tak zle sie czuje albo naprawde jestem zajeta a Nadinka jest taaaaka nieznosna Wtedy tez mam dosc Tak chyba kazdy ma :))
natinka dziekii :)) noieeee zebym Cie sprawdzala ale sie pytam bo ja nagminnie cos gupie albo gdzies zostawiam ://
drozdusiu odpoczywaj kochana kiedy tylko mozesz i nabieraj sil :)) A lolka Ci dzis niezle pospala :))

witam mamuski:-) ja tylko na chwile bo padam juz dzisaj:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: dzieki wszystkim za mile slowa i zyczenia:tak::tak::tak:
sylcia cos ty dosypala mi do tej herbaty:confused:;-);-);-);-);-);-) hehe:tak:
czuje sie ok,mimo strasznego porodu:szok::szok::szok: mala nadal w inkubatorze ale jest stabilna i juz z nia wszystko ok,tylko teraz zoltaczke dostala,:eek::eek: jak znajde chwilke to sie odezwe,buzki mamcie:-):-):-)

reklama
witam mamuski:-) ja tylko na chwile bo padam juz dzisaj:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: dzieki wszystkim za mile slowa i zyczenia:tak::tak::tak:
sylcia cos ty dosypala mi do tej herbaty:confused:;-);-);-);-);-);-) hehe:tak:
czuje sie ok,mimo strasznego porodu:szok::szok::szok: mala nadal w inkubatorze ale jest stabilna i juz z nia wszystko ok,tylko teraz zoltaczke dostala,:eek::eek: jak znajde chwilke to sie odezwe,buzki mamcie:-):-):-)

Hmm to sie mowii okscytocyna czy jakos tak :p Niee ale srio naprawde sie wystraszylam ze cos poszlo jakos nie tak ze moze zjadlas cos albo zle sie czulas a mi nic nie powiedzialas martwilam sie bardzo :(( Ciesze sie ze juz wszystko ok Tylko szkoda ze malenka dalej w inkubatorze lezy :(( I na dodatek zoltaczka jeszcze zawitala ;/;/;/;/;/ Ale jeszcze troszke i bedziecie juz razem 24h/24h i 365 dni w roku :))

Do góry