reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

witam sie u nas piekne sloneczko za oknem az chce sie zyc
Drozdusia witaj w domku :) odpoczywaj bo to teraz bardzo wazne a relacje poprosimy jak juz odpoczniesz :)
mielismy dzisiaj isc przekloc uszka ale niestety nie idziemy pani nie dostala kolczykow to znaczy hurtownia jej nie przywiozla i lipa moze gdzies indziej jeszcze znajdziemy
moja Kluska dzisiaj 6miesiaczkow konczy... jejciu jak ten czas szybko leci ona juz taka duza.... bylismy u pediatry i wszystko jest ok wazy 6,5kg miary niestety nie znam :sorry: a i musze sie pochwalic ze moje dziecie do raczkowania sie zbiera i juz nawet raz jej sie udaje nozke i raczke przelozyc ale pozniej juz nie wie co ma zrobic i leci na brzucho prawie ojjj jak to zabawnie wyglada

reklama
Witam w ten jesienny okropny poranek. niewyspana jestem jak nie wiem. chyba jakies kalmsy zaczne brac na spanie:-D
Troche wypadlam z forumowego rytmu i nie wiem co napisac:szok:
Olivca jesli zajrzysz na forum to chciałam Ci baaaaardzo podziekowac i Ty wiesz za co;-)
Lecę na szybką kawusię bo obowiązki wzywają

Witam mamusie :-):-) ale mialam oberwanie chmury nad domem... masakra Naszczescie teraz swieci slonce...:-D:-D ah ta irlandzka pogoda...

drozdusia dobrze ze jestescie juz w domku

sylcia mam nadzieje ze to jednak tylko zwykla grypa i szybko minie

justynka napewno zdarzycie te uszka przebic, bedzie dobrze

nudy straszne chyba wezme sie za jakies porzadki

pozdrawiam i zycze wszystkim milego dzionka

Ostatnia edycja:
dzień doberek.pogoda rzeczywiście nie ciekawa.u nas też lało i wiało że ho ho.ale teraz już słoneczko.
a nasza pierwsza noc to masakra.Lola obudziła się o 2 no i nie dało rady jak wziąść ją do nas.tak była zainteresowana dzidzią że ani myślała iść spać.jak w końcu zaczęła przysypiać to mały zaczął piszczeć i się wybudziła.i tak w kółko do rana.a wynieść już się z sypialni nie dała bo histeria:szok: teraz jest T ale za kilka dni zaczyna nocki i będzie niewesoło.będę chyba musiała Lolę przywrócić na jakiś czas do naszej sypialni bo raczej się nie rozdwoję.przynajmniej do czasu aż się oswoi z małym i nie będzie reagowała już na jego płacz:sorry: no nic,byłam na to psychicznie przygotowana tylko w praktyce to nieciekawie wygląda.ale nie załamuję się,jakoś to zorganizujemy:tak:
miłego dzionka kobietki

Hejka. Ja dzis nie wiem w co ręce włożyć:szok: mały w nocy jadła co 2h tj mleko pił, w dzień wrzeszczy płacze bije:szok::wściekła/y:wlał mi herbate do torebki a 2 wylał :zawstydzona/y: myślę sobie może pupka go szczypie bo pieluchy zmieniłam < tj chciałam spróbować pampersów tych pomarańczowych -żałuje bo na tych normalnych nic sie nie działo> wiec latał z goła pupcia potem tetra- nie pomogło dziąsełka nie ąż tak źle < choć tam gdzie ostatnio zembol wyszedł obok widac białe> no i rosół spaliłam tj zapomiałam go wyłączyć:crazy::no::wściekła/y::szok::-(<help >

Witam kochane mamusie

Drozdusia bardzo sie ciesze ze juz jestescie w domku, no i wspolczuje , bo napewno jest ciezko!!!! Kurcze ja jak urodzilam mala to tylko znia nie mialam czasu na nic i bylam wiecznie wykonczona, a Ty masz jeszcze Laure!!! PODZIWIAM!!!!! I trzymam kciuki zeby jak najszybciej wszystko sie poukladala i Laurka sie przyzwyczaila do nowej sytuacji ze ma malenkiego braciszka:)
Niemoge sie doczekac kiedy go zobacze, uwielbiam takie maluchy, pewnie jest slodziutki:):):)

Kaja respect no to ciekawy dzionek mialas dosyc ze maly marudny to wy jeszcze na obiad nic nie mieliscie:-( ehh chyba ze rosol dal sie zjesc tak jak ta moja pizza przypalona;-) A maly moze rzeczywiscie taki rozdrzazniany przez pupke, tylko dlaczego w nocy byl glodny co dwie godziny....hmmm

Sylcia a gdzie Ty sie dzisiaj podziewasz??? Juz pewnie po wizycie u doktora??? i co powiedzial i jak sie czujecie????

My dzisiaj kupilismy naszej Sophijce chodzik , hehe zadowolona jak nie wiem co , tylko jeszcze nie wie zabardzo jak sie przemieszczac, ale i tak frajde ma ze hohoho:)

Justysia21 Mam nadzieje ze uda sie uszka przekuc Juleczce.Musi byc juz naprawde zabawna skoro juz prawie raczkuje hihih, musimy sie umowic na spotkanko jak tylko wrocicie:):)

reklama
Do góry