reklama
ale da sie przezyc?? w koncu to tylko 3 dni...... heh sama siebie pocieszam.....Są parawany ale intymności i tak nie ma żadnejWszystko słychać
Witam wszystkie mamusie,pogoda paskudna, Długo nic nie pisałam, ale teraz spróbuje nadrobić zaległości. Mała Mi się rozchorowała rozgorączkowała muszę ją cały czas nosić na rękach, bo jak nie to cały czas płacze Jeśli chodzi o spotkanie to ja z miła chęcią się przyłącze jeśli można ?
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
justynka urodzila chlopca o 13.00...nie wiem ile wazy bo na cycu wisi jeszcze....jak mi da znac to napisze
GRATULACJE JUSTYNKO
GRATULACJE JUSTYNKO
kaja_respect
Mama 2 urwisów ;D
Justyna GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i ja też chetna na spotkanko
Ostatnia edycja:
natinke18
Fanka BB :)
GRATULACJE JUSTYNA!!!
a na spotkanko jak najbardziej sie pisze heheeh............
a na spotkanko jak najbardziej sie pisze heheeh............
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Drozdusiu Gartulacje !!!!
Ja lezalam 3 dni bo mala miala antybiotyk ale jak jest wszystko ok to juz nastepnego dnia mozna wyjsc )
Ja lezalam 3 dni bo mala miala antybiotyk ale jak jest wszystko ok to juz nastepnego dnia mozna wyjsc )
reklama
ewekom
Zaciekawiona BB
halo serdeczne gratki dla Justyny i dzieciatka kurde jak netu nie ma to jak bez reki...poniewaz dziecie nie nadaje sie jeszcze zeby do zlobka isc po chorobie wzielam soboe wolne wczoraj i po sprzatanku ja kdziecie sie bawilo zasiadlam sie do kompa co by pobuszowac troche atu lipa...netu nie mialam caly dzien...maskara kurde no ;( na spotkanko bardzo chetnie rowniez bym sie pisala, z tym ze w moim przypadku tylko weekendy wchodz w gre bo od pon do pt ptracuje 8-17
dzindusia nie przejmuj sie da sie przezyc, ja lezalam 5 dni bo mialam cesarke przez pierwsze 3 sala byla pelna a nast 2 bylam tylko ja i jedna Polka z Ennis, jedyne tylko na co narzekalam to to ze mialam lozko przy oknie i 2 ost dni cos im sie z grzaniem popsulo wiec bylo okropnie zimno ( w styczniu ) i wialo troche od okna ale juz nie chcialo tez mi sie tarabanic i przenosic...glowa do gory bedzie ok
dzindusia nie przejmuj sie da sie przezyc, ja lezalam 5 dni bo mialam cesarke przez pierwsze 3 sala byla pelna a nast 2 bylam tylko ja i jedna Polka z Ennis, jedyne tylko na co narzekalam to to ze mialam lozko przy oknie i 2 ost dni cos im sie z grzaniem popsulo wiec bylo okropnie zimno ( w styczniu ) i wialo troche od okna ale juz nie chcialo tez mi sie tarabanic i przenosic...glowa do gory bedzie ok