reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
JUSTYŚ GRATULACJE KOBIETKO;-):-D JEDNAK UDAŁO CI SIĘ WCZEŚNIEJ:tak: a ja dziewczyny wyobraźcie sobie dzwoniłam do tego fisu i gościu powiedział że sprawa została przedawniona:szok::wściekła/y::no:i musze jeszcze raz dokumenty składać:no::szok:Masakra i w dodatku przedawniona przez nich!!!! Bo nie chciało im się papierów moich przejżeć !!! a najpierw powiedział że niby decyzja przyszła do mnie i kasa na koncie a potem się z tego wycofał:wściekła/y:bo ja wydzwaniałam i nawet powiedzieli że przyznali i w zeszły czwartek miały być na koncie a teraz że to kto inny mi powiedział :szok:a On mówi że w ten czwartek mi się przedawniło wszystko a mineło ponad 3 miechy od złożenia szok co za lud a ja nienawidze papierkowej roboty!!:wściekła/y:

no chwila spokoju uff malec już śpi taki zmęczony dzisiaj był:tak::tak:

lista zaktualizowana:-D:-D

dzindusia, nie musisz leżeć 3 dni, możesz wyjść wcześniej, gdybym wiedziała o tym to na 100% uciekłabym na drugi dzień do domu, bo to były koszmarne 3 dni

Justynki Nicolas wazy 3220 kg......prawdopodobnie jutro wyjda do domu....napewno jak wroci i bedzie miec chwile to zda nam wszystkim relacje:)
te 20 to pewnie wciągnął na pierwszy obiad;-):-D:-D:-D

Drogie Mamusie z Limerick.
proponuje Wam zostanie konsultantką Avon na terenie Limerick i nietylko.Jeśli nie chcecie bawić się w dystrybucje,zróbcie to tylko dla siebie.Po co płacić konsultantką dodatkowe 21.6 % jeżeli możesz zachować je dla siebie?
Będąc konsultantką możecie również kożystać z wielu promocji,o których niestety będąc tylko osobą kupującą nie wiecie.Więcej informacji na priv.pozdrawiam serdecznie.

dodam,że nie zajmuje taka działalność zbyt wiele czasu (sama jestem mamą i nie koliduje to z moimi obowiązkami)

GRATULACJE WIELKIE DROZDUSIA!!!!!!! Zdrowego synusia:):) bardzo sie ciesze ze udalo sie wczesniej i ze juz masz to za soba!!!!! A niemowilam dwa dni temu ze juz niedlugo....:) ale sie ciesze :) :)

Dzindusia jesli chodzi o maternity hospital to musze Ci powiedziec ze mi te sale 5 osobowe nie przeszkadzaly wygole, zawsze masz zaslone i mozesz zaslonic sie kiedy tylko tego chcesz, jesli tylko nie przylezie jakas wredna polozna i Ci odsunie zaslony, to mnie wlasnie najbardziej irytowalo w szpitalu ze co pol dnia sa inne polozene, kazda gada co innego, wrrrrr tez lezalam przy oknie to okno mi jedna otwierala o 9 rano i dziecko wietrzyla wrrrrrrr ja lezalam w szpitalu 3 dni i musze Ci powiedziec ze to byly moje najgorsze trzy dni w moim zyciu, czulam sie jak NIC, mala nie chciala wogole jesc, ciagle wymiotowala wodami plodowymi, nawet w nocy nie moglam sie spokojnie przespac bo balam sie ze mogla by sie zachlysnac tymi wodami , a polozne, MASAKRA wcale nie byly pomocne wrrrrr!!!!!

Sylcia a jak Ty sie czujesz kochana, chorobsko Ci przechodzi???
U mnie moj Kieran chory od wczoraj, straszy mnie ze to swinska grypa, gluptas jeden, mam nadzieje ze jednak to normalna grypa ehhhhhh troche sie martwie o moja mala:((((((

GRATULACJE WIELKIE DROZDUSIA!!!!!!! Zdrowego synusia:):) bardzo sie ciesze ze udalo sie wczesniej i ze juz masz to za soba!!!!! A niemowilam dwa dni temu ze juz niedlugo....:) ale sie ciesze :) :)

Dzindusia jesli chodzi o maternity hospital to musze Ci powiedziec ze mi te sale 5 osobowe nie przeszkadzaly wygole, zawsze masz zaslone i mozesz zaslonic sie kiedy tylko tego chcesz, jesli tylko nie przylezie jakas wredna polozna i Ci odsunie zaslony, to mnie wlasnie najbardziej irytowalo w szpitalu ze co pol dnia sa inne polozene, kazda gada co innego, wrrrrr tez lezalam przy oknie to okno mi jedna otwierala o 9 rano i dziecko wietrzyla wrrrrrrr ja lezalam w szpitalu 3 dni i musze Ci powiedziec ze to byly moje najgorsze trzy dni w moim zyciu, czulam sie jak NIC, mala nie chciala wogole jesc, ciagle wymiotowala wodami plodowymi, nawet w nocy nie moglam sie spokojnie przespac bo balam sie ze mogla by sie zachlysnac tymi wodami , a polozne, MASAKRA wcale nie byly pomocne wrrrrr!!!!!
:((((((
ojjj pamietam co przechodzilas i jak sie zamartwialas biedaczko.... ja to nie zapomne jak to do pewnej irolki ktora urodzila 9 dziecko wszystkie dzieciaczki w odwiedziny wpadly wtedy to sie dzialo zadyma na calego

Ehhh noommm Justysia wiesz dobrze ze Ciebie i ta druga Polke(nie pamietam imienia) do naszej sali przywiezli:) bo ja normalnie tam depresji dostawalam ehhh
a ta irolka o ktorej mowisz to trawelerka ehhh pierwszej nocy odrazu po porodzie zastawila nam malucha i poszla na 30 min palic papierocha, a chrapala ze hoho, a chrachala to tego dziecka ze szok!!!! a jak sie glosno zachowywala, ehhh moja herbate mi ukradla :laugh2::laugh2::laugh2: a jaka wscipska......

reklama
Do góry