reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Witam sie.... znow musialam nadrabiac czytanie :szok: rany ledwo dalam rade ufff

madziakowalik gratulacje:-)
kasia gratulacje:-)
drozdusia trzymam kciuki ;-)

A wszystkim innym mamusiom zycze milego dzionka mimo ze pogoda paskudna brrr

reklama
Ojjjjjjjjj jaka ja jestem wściekła niedość że na głowicy mam :szok: to czekałam na fis który jak dzwoniłam dwa tyg temu w poniedz. miał być zdaniem tego pana w nast, czwartek mineły dwa a fisu nie mam :szok::wściekła/y::no:wrrrr a umówiłam się z Markowskim na ikee że z tych pieniędzy zrobie sobie zakupki wrrrrrrrr wściekła jestem jak osa bo czekam już od końca lipca wszyscy dookoła dostali tylko nie my a obiecałam że oszczędności nie ruuuuuszam i sama na to poszłam MASAKRA a ja taka napalona ale martwie się czy nr. konta nie pochrzanili czy cóś?? musze dzwonić:wściekła/y: DROZDI BYLE SZYBKO I GŁADZIUDKO:);-)trzymam kciukaski nasza jeszcze ciężarówko:-D Kasia biedna jesteś naprawde ale głowiczka do góry:tak: Bożenko ja na spotkanko sie pisze musze odreagować bo wiedzmojadze:-D

ms.marple mialam troche porzadkowych zaleglosci - przygotowywuje sie na przylot gosci . pomalu planuje pokoik dla malenstwa i tworze liste zakupow. no i coraz mi ciezej z kazdym dniem - zwykle odkurzanie potwornie mnie meczy....

a wlasnie bo skoro tu jestem to spytam moze dziewczyny bedziecie wiedziec: czy posiadanie ubezpieczenia zdrowotnego np w vhi gwarantuje w praktyce prywatny pokuj w szpitalu po porodzie??

o super martuana ! następna chętna zaraz zrobię listę, żeby wam się nie odwidziało a jak wrócę to coś zorganizujemy i będę was cisnąć :tak::tak:

liścisko::-D
1. ja! (jak zwykle się wpycham pierwsza:zawstydzona/y:)
2. camomile
3. martuana
4....
czekam na więcej

Helo heloo
Co za wiescie!!!!!!!
TRZYMAM KCIUKI DROZDUSIA!!!!!

a do mnie wlasnie tesciowa puka ehhhh jakos trzeba przezyc!!!

Do pozniej :)

ms marpe ja rowniez chetna na spotkanko
:)

no mnie prosze tez dopisac na liste:)

ufffff Laura zasnela........trza ja bylo do wozka zapakowac i na podworko w deszcz wywiesc bo nie chciala sie polozyc ...a zmeczona na maksa juz byla....za to moje dziecie pospalo az 10 minut

Ostatnia edycja:
reklama
no ,Kasiu u mnie......przeciez napisalam ze juz od po 4 rano nie spie.......

generalnie jest grzeczna....troszke poplakuje czasem jak sobie przypomni ze mamy i taty nie ma.....ale moja Anita jest w domu wiec sie bawia i jest ok:)
mam tylko nadzieje ze to rozwiazanie Justynki dzisiaj nastapi

Do góry