alex2339
Fanka BB :)
Kasia urodzila dzisiaj w nocy o 2.22
Ogromne gratulacje Kasiu
Ogromne gratulacje Kasiu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak mu tam dobrze to niech jeszcze posiedzi, żaden wstydKasia gratuluje:-) nie dość że tyle przed terminem to jeszcze dość szybko i sprawnie ci poszło.mam nadzieję że też już się niedługo zawinę bo teraz to wstyd z tym brzucholem chodzić
Sylcia dziekuje bardzo mam nadzieje ze kiedys sie uda bardzo chetnie tylko ze u mnie wchodza w gre tylko weekendziki bo od pon do pt pracuje...jakby ktoras byla w NCW to dajcie znac rowniez zapraszam na kawke w Limeryku bywam 2/3 razy w misiacu choc to zalezy od wolnego czasu i ochotki mam pytanko czy chodzicie gdzies ze swoimi brzdacami na basen? wiecie czy sa gdzies organizowane zajecia dla takich totalnych maluszkow? bo moja malizna bardzo lubi basen i chetnie bym w takich zajeciach uczestniczyla bo sama nie bardzo wiem jak zabrac sie za nauke plywania ;D i tak wogole z takimi maluszkami paro misiecznymi gdzies mozna spedzic jakos fajnie czas w Limeryku? bo zastanawiam sie czy na cos takiego jak tons of fun to chyba za male? moja malizna jeszcze nie raczkuje...
dzwoniłam i w medipolu i w polmedzie tylko w weekendy
hmmm
a czy któraś z was może mam numer do prestiżu? nie wiem jak to się pisze
Kasia urodzila dzisiaj w nocy o 2.22
Ogromne gratulacje Kasiu
a my właśnie wróciłyśmy z kawkowania.troszku zeszło
laseczki dzięki za miłe popołudnie.
Gosiu kanapeczki pierwsza klasa;-) no i fajnie że dałaś się wyciągnąć na spacerek
Sylcia mam nadzieję że szybko uda ci się dotrzeć do domku
a na dworze już chłodno:-( to po przyjściu dałam małej ciepłego mleczka z miodem i chyba jej zasmakowało bo wysiorbała pół kubka
Kasia gratuluje:-) nie dość że tyle przed terminem to jeszcze dość szybko i sprawnie ci poszło.mam nadzieję że też już się niedługo zawinę bo teraz to wstyd z tym brzucholem chodzić
Kasia GRATULUJE!!!! niech dzidzia sobie zdrowo rosnie
A Ty Drozdusia tez mam przeczucie ze juz niedlugo bedziesz juz miec swojego syneczka w ramionach bo brzusio juz niziutko pozatym tyle ile Ty spacerujesz to go sama wytrzesiesz heheh ciesze sie ze kanapeczki smakowaly, pizza za to sie spalila hahahha no coz nastepnym razem bardziej sie postaram. Ja po powrocie zajadalam sie Twoimi placuszkami bo bylam glodna ze hohoho a malej zrobilam ta kaszke gaw gate i normalnie godzine nad nia siedzialam ale zjadla prawie wszystko, ale ile czasu i nerw mi to zajelo ja chyba przez ten jej apetyt to osiwieje
Ciekawe kiedy Sylcia do domku wroci no ale chciala isc to co zrobie ja oferowalam podwozke heheh