reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Sylcia to się kuruj żebyś do Polandii zdrowa poleciała:tak: a ja miałam iść na spacer i jakoś się wybrać nie mogę.wzięłam się za obiad,pranie i tak jakoś zeszło:confused2:

Hej witam sie i jawróciłam do domku dziś a tu... T grał a młody znowu cały w pisakacha przecież schowałam je do góry no i nie mogę ich zmyc z Michała a przecież mamy jechac w gości kiedyś mojego T zabiję
Sylwia kuruj się!!!! ale rzeczywiście tu pustawo
Poza tym to pewnie czytałyscie na mamuski z ennis że Kasi Limerick mała leży w inkubatorze.. Kasiu trzymaj sie i zdróweczka dla malutkiej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oj pusto pusto... a ja zła jestem jak osa.przysłali mi złą folię(tylko na jedną spacerówkę) do wózka:szok: i jeszcze chcieli mi wkręcić że to moja wina bo źle złożyłam zamówienie i takie tam....
w końcu tak opieprzyłam kobietę że mają dosłać mi drugą i ja ani za tą folię ani za przesyłkę nie zapłacę.no nic.miała być jedna folia na całość a będą dwie-każda na inne siedzisko ale cóż.tych na całość od dawna podobno nie mają w magazynie więc nie mam wyjścia:sorry: szkoda tylko że jak zamawiałam i pytałam się czy mają na stanie te folie na całość to kobieta mówiła że mają.no więc niech teraz tą kobietę obciążają kosztami:crazy:
mówię wam tak się wpieniłam że myślałam że urodzę:angry:

oj pusto pusto... a ja zła jestem jak osa.przysłali mi złą folię(tylko na jedną spacerówkę) do wózka:szok: i jeszcze chcieli mi wkręcić że to moja wina bo źle złożyłam zamówienie i takie tam....
w końcu tak opieprzyłam kobietę że mają dosłać mi drugą i ja ani za tą folię ani za przesyłkę nie zapłacę.no nic.miała być jedna folia na całość a będą dwie-każda na inne siedzisko ale cóż.tych na całość od dawna podobno nie mają w magazynie więc nie mam wyjścia:sorry: szkoda tylko że jak zamawiałam i pytałam się czy mają na stanie te folie na całość to kobieta mówiła że mają.no więc niech teraz tą kobietę obciążają kosztami:crazy:
mówię wam tak się wpieniłam że myślałam że urodzę:angry:

Noo ja bym tez byla niesamowicie zla Zezarla bym te babe przez telefon ! :/
Kochaneczko ale Ty mi sie tak nie denerwuj Martwie sie o Ciebie i w ogole przezywam to bardzo Tzn chodzii mi o kazda kobietke w ciazy :))

no wiem wiem Sylcia. ale wykrzyczałam się i już jestem spokojna.durne niewykwalifikowane babsko:crazy: ach a na spacer jeszcze się nie wybrałam.najpierw robiłam obiad i jakieś tam porządki a potem Lola zasnęła i dopiero teraz wstała:-p

no wiem wiem Sylcia. ale wykrzyczałam się i już jestem spokojna.durne niewykwalifikowane babsko:crazy: ach a na spacer jeszcze się nie wybrałam.najpierw robiłam obiad i jakieś tam porządki a potem Lola zasnęła i dopiero teraz wstała:-p

Noo ja sie niewybieram nigdzie :( Zle sie czuje zre tabletki A Nadinka nie jest dla mnie nadzwyczaj laskawa

Sylcia bo to tak zawsze jest że jak ty się kiepsko czujesz to dziecko nie jest zbyt wyrozumiałe:sorry: ja tak zawsze mam

dziewczyny a co to się dzisiaj porobiło że tu tak cicho i spokojnie??a może już mamy weekend a ja nic o tym nie wiem

reklama
Do góry