kaja_respect
Mama 2 urwisów ;D
Kasia trzymaj sie oby poszlo gladko i bylo wszystko ok!!!!! Gosia ja jutro zjawie sie tez, jesli moge;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochane ale się za wami stęskniłam buuuuuuuuuuuuuuuu aj juz chce piąteczek i weekend saaaaaaaaaaaaaaami ;-)bo uuuuuuuuuuuuuumieeeeeeeeeeeeeeeeraaaaaaaaaaaaam chociarz nie jest aż tak źle jak myślałam ale do piątku kuuuuuuuuuuuuuuuuuuupe czasuno i potem was poczytam;-)
no poszła spać jakieś 10 min temu ale kilka razy wstawała i musiałam ją uparcie kłaść z powrotem.dużo mnie kosztowało żeby nie eksplodować nie wiem co ją dzisiaj ugryzło
Kasia trzymaj sie oby poszlo gladko i bylo wszystko ok!!!!! Gosia ja jutro zjawie sie tez, jesli moge;-)
kaja respect no to super
Czekam na was jutro kochane a teraz juz ide sie polozyc
Dobranoc i do juterka