reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
kaja respect oczywiscie zapraszam!!! Wiesz gdzie mieszkam??? Przyjdziesz razem z reszta mamus??

Drozdusia nie zazdroszcze heheh, Laura pewnie sie zbuntowala na mamusie ktora dzis zostawila ja w domku heheh:):) Tylko uwazaj na siebie bo i Ty nam sie wkoncu do jutra tez rozpakujesz, i nici z jutrzejszego kawkowania, juz nam Kasia odpadla ehhh.....

Kochane ale się za wami stęskniłam buuuuuuuuuuuuuuuu aj juz chce piąteczek i weekend saaaaaaaaaaaaaaami ;-)bo uuuuuuuuuuuuuumieeeeeeeeeeeeeeeeraaaaaaaaaaaaam :wściekła/y: chociarz nie jest aż tak źle jak myślałam ale do piątku kuuuuuuuuuuuuuuuuuuupe czasu:szok:no i potem was poczytam;-)

Myy tez tesknimy :)) Brak mi Twojego poczucia humorku i entuzjazmu !!! :)) Nie martw sie juz dzis poniedzialek sie konczy a do piatku to szybciutko :))

no poszła spać jakieś 10 min temu:eek: ale kilka razy wstawała i musiałam ją uparcie kłaść z powrotem.dużo mnie kosztowało żeby nie eksplodować:szok: nie wiem co ją dzisiaj ugryzło:confused2::crazy:

Ale u mnie to samo Nadina poszla przed 23 spac boszee tak niechciala usnac i to jeszcze z laska mi usnela teraz :(

Kasia trzymaj sie oby poszlo gladko i bylo wszystko ok!!!!! Gosia ja jutro zjawie sie tez, jesli moge;-)

Noo to superr ze wpadniesz kochana :))

nic mi się dzisiaj normalnie nie chce:-( nawet śniadania:confused2: ciekawe jak tam Kasia.kurczę szybko ją wzięło,ale miejmy nadzieję że z dzieckiem wszystko będzie ok.
Sylcia i Natinke jak będziecie szły z centrum w moją stronę to dajcie znać.ja ok 12 wybieram się do dunnesa 24 z Kają.może cosik sobie kupię na moje skołatane nerwy:sorry: no tak,ale gdzie tu sprzedają święty spokój:confused:?
to wtedy spotkamy się koło dunnesa i podreptamy do Gosi.
uciekam na jakąś herbatkę czy kawkę,miłego dzionka

dzien dobry !my mamy ciezka noc z soba!ada dostala takiego katarku,ze normalnie sie dusila bo nie mogla noskiem oddychac...kurcze znowu ja domi zarazil a jaego chyba dzieci w przedszkolu i tak wkolko macieja :( obwiam sie ,ze tak bedzie co chwila !
dziewuszki nie obrazcie sie ale j znow dzisiaj sie z wmi nie spotkam...po 1 jestem padnieta a po 2 nie chce ady ciagnac tak daleko.
milego spotkanka :)

dzieńdoberek

goście w samolocie ufff tydzień to trochę za długo jednak
kurczę nie mogę poczytać forum bo mój bajtel zazdrosny o laptopa:eek: i nie wiem co tu się działo:confused2:

madziakowalik
gratulacje mamusiu!!!:tak:

dziewczyny jaka jestem zła:wściekła/y: nie mam samochodu dzisiaj a tak chciałam z wami pokawkować:sorry:

reklama
Heja babyyy :))
noo ja tez mam nadzieje ze z Kasia i jej bobo wszystko dobrze :))
drozdusia ok a wiec bede sama szla to jak bede szla z centrum to puszcze sygnalek dlugii A spotkajmy sie na swiatlach niedaleko przystanku kolo dunnes stora :))

Do góry