reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Gosiu oby twoje przeczucia były prawdziwe bo ja już w blokach startowych:-D
mam nadzieję że Sophie w końcu zaskoczy z jedzonkiem.no i że placuszki zjadłaś bo są smaczne a nie tylko dlatego że zgłodniałaś;-):sorry:

reklama
Hejka witam sie i ja ;P zanim dokonczyłam z praniem i w ogóle:-D wiecie co Amela ze szkoły przyniosła mi kartki do podpisania i nic by nie było gdyby jedna z nich nie była po Irlandzku:szok::szok: jak jak mam to zrozumieć:eek: Dziewczyny dzięki za wspólnie spędzony czas - prawda kanapki Gosiu wypasik:-p a no i Kasiu GRATULACJE ogromne!!!!!!!!! mam nadzieję że Ty i dziszia czujecie się ok:tak:

Sylcia no to Ty szybko dotarlas do domku!!!

Drozdusia placuszki oczywiscie ze sa pyszne, musisz mi dac dokladny przepis tzn tak mniej wiecej proporcje ile czego i tez bede takie robila:)
I Mysle ze juz na dniach bedziesz w maternity:)
a moja Sophie po tym spacerku znowu powera dostala!!!!!!!! a ja myslalam ze powietrze ulatwia dzieciom zasypianie, chyba ze moje dziecie jest jakies inne...

Kaja ciesze sie ze kanapeczki smakowaly heh tylko nikt nie chwali mojej pizzy:laugh2::laugh2::laugh2: ehhh nastepnym razem lepiej sie postaram, obiecuje!!!
Wogole mialy byc tez dzisiaj lody i tez jakos o nich zapomnialam!!!! Sylwia Ty masz racje jestem roztargiona jak kobieta w ciazy .....o lodach zapomnialam, pizze przypalilam ....:sorry::sorry::sorry:

Ostatnia edycja:
Kasia gratulacje!!!!!
padam na pysk dzisiaj... wiecie co nastepnym razem to na miesiac tu przylatuje:-p normalnie jeszcze tylko tydzien zostal jak ten czas szybko leci masakra jakas:sorry:

Justysia nu nu nu,ty nie przeginaj z tymi wyjazdami;-) proszę jak się rozpędziła no:-p

Gosiulka ty się tak tą pizzą nie przejmuj.mi smakowała,a skoro Lola ją pogryzła to znaczy że nie była znowu tak przypalona:rolleyes:
chyba już polegnę.mała śpi od godziny a ja siedzę jak ta sierota zamiast korzystać i spać ile wlezie.tzn pewnie za bardzo nie pośpię bo znowu mnie w dole gniecie ale chociaż poleżę i poodpoczywam

tutaj jak w raju odpoczywam tylko :) nic nie robie nikt mi nic nie karze obowiazki nie czekaja tylko laze odwiedzam mnie odwiedzaja i naprawde 2 tygodnie to za krotko
ale wroce wroce bo sie kasa konczy hihihihi nie no zarcik... trochu mi sie teskni bo przeciez teraz tam jest moj dom no i oczywiscie wy :-p

tutaj jak w raju odpoczywam tylko :) nic nie robie nikt mi nic nie karze obowiazki nie czekaja tylko laze odwiedzam mnie odwiedzaja i naprawde 2 tygodnie to za krotko
ale wroce wroce bo sie kasa konczy hihihihi nie no zarcik... trochu mi sie teskni bo przeciez teraz tam jest moj dom no i oczywiscie wy :-p

Kochana nie watpie ze tam masz sie jak w raju :)) Ale wracaj tu do nas :))

Dziewczyny kanapki pizza herbatka i towarzystwo pysznee :))

a co do laszkow to wzielam sobie dobre rozmiary :))) Te gacie niby jeanso getry rewelka obcisle ladnie upiete a te czarne gacie Mmmmmmm zakochalam sie :)) Jestem bardzo zadowolona i w ogole dziekuje za mily dzien uwolnilyscie mnie od siedzenia w domu i deprechy

reklama

hello babeczki.no co za pogoda:-( ale nic,spacer trzeba tak czy siak zaliczyć.ale najpierw śniadanko.no i czeka na mnie sterta naczyń do umycia:shocked2: wczoraj się nie chciało to cóż:sorry:

hej laski co jest?środek tygodnia i takie pustki?aż się wierzyć nie chce

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry