reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
nie mam pojęcia Bożenko.w polmedzie z tego co wiem przyjmuje ta babka z galway ale to chyba w weekendy.a w tygodniu to nie wiem:no: a w medipolu?musiałabyś zadzwonić i spytać

dziendoberek

Ale pogodaaaaaaaaaaaaaaaa
dziewczyny czekam dzisiaj na was widze ze kilka sie niestety wykruszylo:( ehh no moze bede miala okazje poznac nastepnym razem...
ja nie mam nic na koncie zeby oddzwonic ani smska napisac chyba ze ktoras z was ma voodafona to mam darmowke.wybieralam sie do dunnes zeby sobie kupic kredyt ale tak zaczelo lac ze mnie sploszylo. jak cos to mieszkam za duunesem 3 w lewo i moj numer domku 56:) dozobaczonka

Sylcia dziekuje bardzo ;) mam nadzieje ze kiedys sie uda bardzo chetnie;) tylko ze u mnie wchodza w gre tylko weekendziki bo od pon do pt pracuje...jakby ktoras byla w NCW to dajcie znac rowniez zapraszam na kawke ;) w Limeryku bywam 2/3 razy w misiacu choc to zalezy od wolnego czasu i ochotki ;) mam pytanko czy chodzicie gdzies ze swoimi brzdacami na basen? wiecie czy sa gdzies organizowane zajecia dla takich totalnych maluszkow? bo moja malizna bardzo lubi basen i chetnie bym w takich zajeciach uczestniczyla bo sama nie bardzo wiem jak zabrac sie za nauke plywania ;D i tak wogole z takimi maluszkami paro misiecznymi gdzies mozna spedzic jakos fajnie czas w Limeryku? bo zastanawiam sie czy na cos takiego jak tons of fun to chyba za male? moja malizna jeszcze nie raczkuje...

dzien doberek
dopiero zem siadla.....
posprzatalam,pomylam podlogi i zrobilam obiadek...dzis zupka jarzynowa i krokieciki z pieczarkami i serem oraz z kapusta.....nie miala baba klopotu to se zajecie znalazla hehehheh
Mayka wciagnela zupke i sie teraz buja:) chwilka odpoczynku i trza cos zjesc:)
uciekam
jeszcze zajrze
aaaa madziakowalik GRATULUJE:)
kasia limerick trzymam kciuki.....mam nadzieje ze juz jestes po:)
aaaaa bozenko chyba w medipolu jakis gin przyjmuje w tyg jak sie nie myle....kolezanka byla ostatnio.....ale nie dam glowy czy to w tygodniu bylo czy na weekend

reklama
Do góry