reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Justyna ja na necie znalazlam tylko coc takiego tylko na necie "hej .Moj synek tez tutaj pil mleko SMA a kiedy jechalismy do polski zmienialam mu na NESTLE( bardzo je lubil), za mlekiem NAN nie przepadal" to jakas laska pisala ale mi ciezko powiedziec bo nie wiem. Drozdusia Wielkie dzieki za mile popoludnie i wogole ;D Zegnam sie na dzis ;-)

reklama
no Gosiulka po aptamilu wymiotuje cow and gate moze byc ale najlepsze juz teraz dla niej sma juz jej od jakichs 2 miesiecy tylko sma daje bo juz nie ma problemow z brzuszkiem i dlatego chcialam to sma ale jak nie wiecie to musze inne kupic :sorry:
ale mnie spotkanek ominie leeee:-(

sylcia dzieki za mile spotkanko:tak::tak: na brzydule spoznilismy sie 2 minutki;-) wiec R dal rade:-D:-D:-D jutro sie odezwe czy nadaje sie do zycia ;-);-);-)

nie ma za co kochana byle takich wiecej spotkanek :)) Noo i jutro daj znac :)) ja o 12.30 bede czekac u Natinke na przystanku i pojedziemy busem do miasta a pozniej to umowmy sie na stacji tam kolo drozdusii to jest chyba texaco czy maxol nie pamietam ;/

laski to jak będziecie już w centrum to dajcie znać i razem się wybierzemy do Gosi
Sylcia dzięki za gościnę:tak:;-)
Kasia miło było cię poznać
idę już bo Laura wyprawia takie cyrki że głowa mała.za cholerę nie chce iść spać a mi już nerwy puszczają.spokojnej nocy i do jutra laseczki.chyba że do jutra szlag mnie trafi:sorry:

Niee to ja dziekuje :)) Drozdii umowmy sie ze ja z Natinke jakos o 12'30 pojedziemy busem i spotkamy sie tam kolo tej stacji na przeciw Ciebie hmm ?

oki SYLCIA to ja odbiore tylko dominika z przedszkola o 12.15 i zostawie go u kolezanki i potem spokojnie moge wsiadac w autobus...tylko jak my sie zgramy zeby w tego samego busa wsiasc?bedziemy w kontakcie telefonicznym najwyzej nie?
JUSTYSIA ja tez nie wiem jaki jest odpowiednik sma...
dobrej nocki laseczki :)

Natinke to umowmy sie u Ciebie na przystanku 12'30 i podjedziemy do miasta i sie przejdziemy na stacje kolo drozdusii i tam sie spotkamy z Kaska i z drozdii :))

Kochane Kasii-Limerick wody odeszly !!! :)))))

A u mnie dzis jeszcze byla na kawce a tu wody odeszly :))

Buziaczkii dla was trzymajcie sie :))

Ostatnia edycja:
Sylcia to dajcie mi sygnał albo napiszcie smska jak już wysiądziecie w centrum to ja pomału będę się zbierała i bujnę się na stację:-)
ms.marple a ty się w końcu jutro zjawiasz?

jaka super wiadomosc za niedlugo mam nadzieje bedziemy mialy nastepnego bajtla na forum rodzinka sie powieksza hihihi Kasia trzymaj sie!!!
a ma ktos jakies info od Camomile?? jak Igorek??

Justysia pisałam dzisiaj do Camomile smska ale nie dostałam żadnej odpowiedzi.jak coś to jutro zadzwonię do niej.ale jak ostatnio z nią rozmawiałam to ogólnie było w porządku.tyle że już długo tam siedzi no i wiadomo-ciężko jej tam:-(

KASIU trzymaj sie !!!! heheh cos musialo byc dzisiaj w tej kawce u Sylci ze tak Cie ruszylo hihih:) TRZYMAM KCIUKI!!!!

Justysia a na ile dni Ci zabraknie tego mleka??? kurcze nom sma to bardzo ciezkie mleko wydaje mi sie ze jak pije to mleko to z kazdym sobie jej brzuszek poradzi:) moze sporbuj bebiko????

Drozdusia a jak Laura poszla w koncu spac po tych cyrkowych wybrykach?:)

Kochane ale się za wami stęskniłam buuuuuuuuuuuuuuuu aj juz chce piąteczek i weekend saaaaaaaaaaaaaaami ;-)bo uuuuuuuuuuuuuumieeeeeeeeeeeeeeeeraaaaaaaaaaaaam :wściekła/y: chociarz nie jest aż tak źle jak myślałam ale do piątku kuuuuuuuuuuuuuuuuuuupe czasu:szok:no i potem was poczytam;-)

reklama
no poszła spać jakieś 10 min temu:eek: ale kilka razy wstawała i musiałam ją uparcie kłaść z powrotem.dużo mnie kosztowało żeby nie eksplodować:szok: nie wiem co ją dzisiaj ugryzło:confused2::crazy:

Do góry