reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

witajcie :)
SYLWIA sorki ale dzis nie dalam rady wpasc :( moze jutro uda mi sie wpasc do GOSI jesli moge oczywiscie ??
MADZIA fajne uczucie miec wkoncu dzidziusia przy sobie co??
ja tez chcialabym juz adzie przebic uszka,ale moj maz uwaza ,ze na to jeszcze za wczesnie...mysle,ze do roku z tym poczekam.
buzka :)

reklama
dziendoberek;) dziekuje bardzo za mile przyjecie..pewnie pare dni mi to zajmie ale spokojnie dam rade przeczytac calosc i napewno bede sie tu pokazywac :) mam sporo czasu w pracy na szczescie :) za to w weekendy sobie troszke odpuszczam zeby oczeta odpoczely od kompa :) zycze milego kawkowania :) takim to dobrze...u nas weekendzik minol spokojnie tylko ze dziecie chore bo mialo zapalenie ucha dostalo antybiotyk i w sobote pognalismy do shannon doca bo byl dzien 6 antybiotyku a stan sie pogarszal, w sensie kaszel i okropna flegma zalegala, dostalismy nowy antybiotyk i sterydy takze juz jest o niebo lepiej i mam nadzieje ze szybko jej przejdzie :) dziewczyny gdzie przebijalyscie uszka swoim panienkom? bo sie zbieramy zbieramy i jakos nie mozemy ;) milego dzionka zycze :)

Fajnie kochana ze sie odzywasz :)) Zawsze do siebie na kawke zapraszam Wiem ze masz kawalek do nas ale jezeli bedzie okazja to do mnie mozna wpasc zawsze :) I zdrowka zycze dla dzieciaczka :))

Juz w domku Sophijka sobie ciagle spi jak zasnela w aucie przenioslam ja tylko do lozeczka i dalej sobie drzemie:) wiec chwilke mam dla siebie:)
Sylcia dzieki za mile popoludnie :) a jutro u mnie:) znow pokawkujemy:)
ewekom bardzo Ci wspolczuje tego chorobska u Twojego dzieciaczka, nie ma nic gorszego jak dziecko chore!! Mam nadzieje ze szybko jej przejdzie i bedzie znow zdrowa jak rybka:) A ile ma Twoja coreczka?
Jesli chodzi o przeklocie uszka to mialam szczescie bo jednej z moich znajomych kolezanka pracuje gdzies w irlandzkim beauty salon i przyniosla do domu pistolet i kolczyczki i przekula naszym maluszkom uszka tylko za 10 euro , a w salonach kosztutje podobno okolo 25. Oh ale mowie Ci to jest naprawde straszny widok jak dzidzia placze po przekuciu, do tej pory nie moge zapomniec tego....

I ja dziekuje za mile spotkanko :)) Dziewczyny jakby nie wy to bym dzis jakiejs deprechy dostala z powodu same wiecie kogo Teraz lazii po domu z taka grobowa mina zmierzla ciota ;/

Witam mamusie !!!!!!!!!!!!!!!!

mam chwilke czasu wiec sie przywitam . jestem szczesliwa mamusia 6 dniowej Majeczki :-):-):-) nereszcie sie rozpakowalam :-)szpital jakos wytrzymalam . pozdrawiam Was wszystkie :-):-). witam nowa forumowiczke . ide nakarmic malutka i sama zjesc obiadek .

Kochana gratulacje gratulacje i gratulacje :)) Mam nadzieje ze bedziemy mogly zobaczyc sobie Twoja mala ksiezniczke :)) Buziakii do Nadinki dla Maii

witajcie :)
SYLWIA sorki ale dzis nie dalam rady wpasc :( moze jutro uda mi sie wpasc do GOSI jesli moge oczywiscie ??
MADZIA fajne uczucie miec wkoncu dzidziusia przy sobie co??
ja tez chcialabym juz adzie przebic uszka,ale moj maz uwaza ,ze na to jeszcze za wczesnie...mysle,ze do roku z tym poczekam.
buzka :)

Natinka kochana a moze umowimy sie tak ze podjedziemy do miasta i spotkamy sie z Kasia jak bedzie sie dobrze czula i z Drozdusia i pojdziemy pieszo do Gosii ?? :)) Ja bede jechala jakos o 12 busem ... :)

Madzia odpoczywaj babeczko:) mam nadzieje ze sie w koncu spotkamy i bedziemy mogly Twoja corcie popodziwiac :)
dziewczyny czy wiecie jaki jest odpowiednik sma w polsce bo mi nie starczy to co wzielam nie wiem jak ja to wyliczylam hmmmm

Madzia odpoczywaj babeczko:) mam nadzieje ze sie w koncu spotkamy i bedziemy mogly Twoja corcie popodziwiac :)
dziewczyny czy wiecie jaki jest odpowiednik sma w polsce bo mi nie starczy to co wzielam nie wiem jak ja to wyliczylam hmmmm

Niewiem absolutnie Niewiem czy w ogole ma odpowiednik ...
Wiem ze cow'n'gate to chyba nan a aptamil to bebilom ale sma ? niewiem :((

natinke18 oczywiscie ze jutro zapraszam do siebie:) a z tymi kolczyczkami to jest tak ze im wczesniej tym lepiej mi sie wydaje, bo dziecko zapomnie o tym juz na drugi, a napewno na 3 dzien, a czym starsze to tym madrzejsze i juz trudniej przekonac, no i po przekuciu pierwszego uszka jak zmusic do przekucia nastepnego, a taki maluszek to nie wie co sie dzieje:) ale przezycie to jest niestety:(
Madziakowalik jeszcze raz bardzo sie ciesze z Twojego malego SZCZESCIA!! Jak sie czujecie??? Malenka grzeczna???:)

Justysia Ty mi przeciez mowilas ze Twoja mala moze pic kazde mleko, dawalas jej tez przeciez cow gate to sprobuj to nan jesli to odpowiednik....

lece usypiac mala bo juz slysze ja jak buczy ehhh

laski to jak będziecie już w centrum to dajcie znać i razem się wybierzemy do Gosi
Sylcia dzięki za gościnę:tak:;-)
Kasia miło było cię poznać
idę już bo Laura wyprawia takie cyrki że głowa mała.za cholerę nie chce iść spać a mi już nerwy puszczają.spokojnej nocy i do jutra laseczki.chyba że do jutra szlag mnie trafi:sorry:

:laugh2: Drozdusia skad ja to znam hehehe:sorry::sorry::sorry: pewnie jej wkoncu przejdzie jak cala energie zuzyje :wink: ja jak mi moja takie cyrki odstawia to zawsze wysylam mojego Kierana zeby z nia pobyl choc pol godziny i wtedy ja odpoczywam psychicznie pol godziny i do niej wracam ehh hihih Dobranoc Drozdusia, aha jak dziewczyny dojada do Ciebie to daj znac to jak bede akurat nie zajeta to wyjde po was:)

Moja malutka juz sobie smacznie drzemie:) uffff:)

oki SYLCIA to ja odbiore tylko dominika z przedszkola o 12.15 i zostawie go u kolezanki i potem spokojnie moge wsiadac w autobus...tylko jak my sie zgramy zeby w tego samego busa wsiasc?bedziemy w kontakcie telefonicznym najwyzej nie?
JUSTYSIA ja tez nie wiem jaki jest odpowiednik sma...
dobrej nocki laseczki :)

reklama
Do góry