reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

witam sie!!!!
my juz po chrzcinach Jula cala msze przespala i musialam ja budzic na chrzest hihihi a jak ja ksiadz polewal woda to sie smiala ahhh ten moj Aniolek :)
widze ze sie spotykacie bede musiala nadrobic po powrocie... achhh jak mi sie nie chce wracac a ten czas tak szybko tutaj mija ze powrot juz tuz tuz...
dzisiaj mam spotkanko z kolezankami z klasy one tez maja bobaski mlodsze od mojej Julci ale sie ciesze juz sie nie moge doczekac kiedy przyjda....
ok zmykam odezwe sie pozniej
aaa mialam zapytac tesknicie????:-D:-D:-D

reklama
witam sie!!!!
my juz po chrzcinach Jula cala msze przespala i musialam ja budzic na chrzest hihihi a jak ja ksiadz polewal woda to sie smiala ahhh ten moj Aniolek :)
widze ze sie spotykacie bede musiala nadrobic po powrocie... achhh jak mi sie nie chce wracac a ten czas tak szybko tutaj mija ze powrot juz tuz tuz...
dzisiaj mam spotkanko z kolezankami z klasy one tez maja bobaski mlodsze od mojej Julci ale sie ciesze juz sie nie moge doczekac kiedy przyjda....
ok zmykam odezwe sie pozniej
aaa mialam zapytac tesknicie????:-D:-D:-D

Noo Twoja Julka to napradwe Anioleczek kochanyy :)) A co do spotkanka to superr :)) Milo jest sie spotkac z znajomkami na dodatek jak maja jeszcze dzidzie :))

Noo i tesknimy tesknimy kochana :*****

A tak w ogole witam sie jeszcze raz ... A Ty Aga, Natinke, Alex, Kaja macie ochotke rowniez wpasc ? :))

dzień doberek.ja już po wizycie w maternity.dzisiaj poszło błyskawicznie.nawet zdążyłam jeszcze zaliczyć zakupki;-)
Gosiulka to daj cynka jak będziesz po mnie jechała to się zbiorę żebyś nie musiała czekać
Justysia co z tego ze tęsknimy jak ty wcale nie chcesz do nas wracać bo tak ci tam dobrze:sorry:
Sylcia a co ty za koleżankę przed nami ukrywasz?:eek:
Krycha czyli lot bezproblemowy.to super.ja z moją Lolą też mogę latać.nie marudzi,nie płacze tyle że zawsze jej się szwędacz włącza i muszę za nią łazić po samolocie:rofl2:

dzien doberek
dopiero sie witam bo juz na spacerku bylysmy:)
wrocilysmy ze szkoly ,posprzatalam ,obiadek ugotowalam i na podworko:)a jak wracalysmy to zaczelo padac:( no ale juz pod domkiem niedaleko bylysmy.....teraz Maya sobie lezy a ja pale w kominku :)

dziendoberek;) dziekuje bardzo za mile przyjecie..pewnie pare dni mi to zajmie ale spokojnie dam rade przeczytac calosc i napewno bede sie tu pokazywac :) mam sporo czasu w pracy na szczescie :) za to w weekendy sobie troszke odpuszczam zeby oczeta odpoczely od kompa :) zycze milego kawkowania :) takim to dobrze...u nas weekendzik minol spokojnie tylko ze dziecie chore bo mialo zapalenie ucha dostalo antybiotyk i w sobote pognalismy do shannon doca bo byl dzien 6 antybiotyku a stan sie pogarszal, w sensie kaszel i okropna flegma zalegala, dostalismy nowy antybiotyk i sterydy takze juz jest o niebo lepiej i mam nadzieje ze szybko jej przejdzie :) dziewczyny gdzie przebijalyscie uszka swoim panienkom? bo sie zbieramy zbieramy i jakos nie mozemy ;) milego dzionka zycze :)

Juz w domku Sophijka sobie ciagle spi jak zasnela w aucie przenioslam ja tylko do lozeczka i dalej sobie drzemie:) wiec chwilke mam dla siebie:)
Sylcia dzieki za mile popoludnie :) a jutro u mnie:) znow pokawkujemy:)
ewekom bardzo Ci wspolczuje tego chorobska u Twojego dzieciaczka, nie ma nic gorszego jak dziecko chore!! Mam nadzieje ze szybko jej przejdzie i bedzie znow zdrowa jak rybka:) A ile ma Twoja coreczka?
Jesli chodzi o przeklocie uszka to mialam szczescie bo jednej z moich znajomych kolezanka pracuje gdzies w irlandzkim beauty salon i przyniosla do domu pistolet i kolczyczki i przekula naszym maluszkom uszka tylko za 10 euro , a w salonach kosztutje podobno okolo 25. Oh ale mowie Ci to jest naprawde straszny widok jak dzidzia placze po przekuciu, do tej pory nie moge zapomniec tego....

Witam mamusie !!!!!!!!!!!!!!!!

mam chwilke czasu wiec sie przywitam . jestem szczesliwa mamusia 6 dniowej Majeczki :-):-):-) nereszcie sie rozpakowalam :-)szpital jakos wytrzymalam . pozdrawiam Was wszystkie :-):-). witam nowa forumowiczke . ide nakarmic malutka i sama zjesc obiadek .

reklama
madziakowalik serdeczne gratulacje:) fajnie miec te cudenko w ramionach:) kurde Gosiulka troche mnie przerazilas...dostalismy 2 pary kolczykow na chrzest i ta ksobie leza i czekaja...koszt to nie problem tylko nie wiem gdzie wykonuja...musze jeszcze nad tym pomyslec...moja Natka za tydzie nskonczy 10 miesiecy ;) milego wieczorku, ja spadam wlasnie do domku takze do juterka ;)

Do góry