reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Hej!!! Dzięki dziewczyny raz jeszcze ;-)! Lot w sumie bez niespodzianek, tylko mieliśmy opóźnienia z 30 minut, bo kogoś szukali :szok:, ale ogólnie było oki :-)!!! Nie mam czasu na szczegóły :eek:... Pozdrawiam Was bardzo gorąco i do klikania w najbliższym czasie, paaaaaaaaaaa

reklama
Witam sie
Sorki ze dopiero teraz, ale caly dzionek mialam zajety ze hohooh tescowka i szwagier byli u nas takze caly dzien cos, dopiero kompa nawet wlaczylam:szok:
Drozdusia to jak Ty wrocisz z maternity pieszo??? i kurcze skoro masz wizyte na 12 to pewnie dopiero bedziesz badana o 13 hehe z ich tempem tam zawsze sie czeka..... mi 13 pasuje rowniez:)
Krycha dobrze ze juz jestescie na miejscu to najwazniejsze ze szczesliwie dolecieliscie:)
A kto sie pisze na wtorek do mnie???? ZAPRASZAM WSZYSTKIE CHETNE MAMUSIE:)

Aguś my też dziękujemy za odwiedzinki i oczywiście zapraszamy jak najczęściej:tak: a my na pewno też nie raz zajrzymy.i nawet jak się w międzyczasie rozpakuję to się zjawimy w powiększonym składzie:-D
Ms.marple fajnie że wtorek ci pasuje;-) im więcej sympatycznych ludziów tym lepiej:tak:
Gosiulka cosik ci się popiętroliło:-p ja wizytę mam na 9.25 i będę samochodem z mężem bo ma jutro wolne.także ok 12 mam zamiar być w domu.dam małej obiadzik,położę spać i jestem wolna.zostawiam ją z mężolem bo mam potrzebę w spokoju napić się kawusi:tak::-) także ok 13 mogę się zwijać-jeśli tak ci pasuje to chętnie się z tobą zabiorę a jeśli wybierasz się wcześniej to T mnie zawiezie

Drozdusia wtakim razie zle Cie zrozumialam z ta wizyta w maternity:) takze wszystko jest okej, to ja Cie odbiore tak okolo 13 z pod Twojego domku i razem pojedziemy tak okolo 13 :) jak cos to jeszcze wczesniej do Ciebie przekrece, bo rano tez sie wybieram do lekarza na dooradoyle takze zobaczymy jak tam mi zejdzie ale raczej bedziemy o czasie:)
Sylcia to fajnie zapaszam zapraszam:)
ms marple rowniez sie ciesze ze poznam w realu:)

Dzień dobry :-)!!! Heh, jakoś nie bardzo mi wychodzi odpoczywanie :sorry:, całymi dniami gdzieś... Ale na samym początku zawsze tak jest ;-)! Wracając do lotu to Oliwka połowę przespała, a drugą przejadła, przepiła i ludzi zaczepiała... Lądowanie było okropne, myślałam, że mi głowę rozerwie, a Młoda tylko paluszka do uszka wkładała co jakiś czas i tyle :laugh2:! Aaaa i mówiła "ciii" do dzieci które płakały... Rodzina czarowana Oliwką a Ona sama zachowuje się jakby ich znała, no, ale w sumie nie tak dawno przecież ich wszystkich widziała, może jeszcze pamięta :-p... Bawcie się dobrze, Kochane, na kawuchowaniu i wypijcie, i dziś i jutro, za mnie łyczka, co :cool2:? Zmyka się szykować w gości, miłego dzionka życzę, pozdrawiam Was bardzo gorąco, buziaki, papatki :-D

reklama
Do góry