reklama
D
drozdusia
Gość
no Aga to się tam wypindruj:-) jak to w niedzielę i na odwiedzinki wypada. przygotowuję dla was coś specjalnego.... mam nadzieję że wyjdzie
D
drozdusia
Gość
dzięki dzindusia;-) myślę że wyszło całkiem nieźle.a ty kiedy się w końcu z nami spotkasz? pojawiasz się i znikasz tajemnicza damo
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
eee tam odrazu tajemnicza moze raczej skryta..... kilka razy bardzo sie przejechalam na zbytniej ''otwartosci'' wiec teraz ciezko mi muwic o sobie i wogule.... ah nie chce was tu zanudzac
mam nadzieje ze jakos uda mi sie Was poznac ''na zywo'' bo tu na forum bardzo fajnie sie z wami rozmawia :-):-)
mam nadzieje ze jakos uda mi sie Was poznac ''na zywo'' bo tu na forum bardzo fajnie sie z wami rozmawia :-):-)
D
drozdusia
Gość
Aga no to ja czekam;-)
dzindusia a jeszcze lepiej w realu
dzindusia a jeszcze lepiej w realu
Ostatnio edytowane przez moderatora:
kaja_respect
Mama 2 urwisów ;D
Ale cisza ;-) a ja się melduję i spadam dlej zajmować sie dzieciaczkami< mam pod opieką moją 2 i jedno szwagra;-)> i dalej do porządków bo wczoraj to nic nie zrobiłam ;( a dziś juz 3 praleczka się kręci i wogóle a poza tym mały ma problemy z popołudniową drzemką od 7 nie spi choć już od ok godzinki trze oczka i woła aja ale nie kładzie się tylko płacze
reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)