reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Oh Sylcia przygotuj sie nerwowo hehe ja wole o tym nie myslec juz wiecej bo takiego placzu u mojej malej jeszcze nie slyszalam...serce sie kraje:-:)-(
A na to spotkanko to moze umowmy sie tak wstepnie na wtorek...??? a jaka mamka z Toba by jeszcze przyszla..?:happy:

reklama
Oh Sylcia przygotuj sie nerwowo hehe ja wole o tym nie myslec juz wiecej bo takiego placzu u mojej malej jeszcze nie slyszalam...serce sie kraje:-:)-(
A na to spotkanko to moze umowmy sie tak wstepnie na wtorek...??? a jaka mamka z Toba by jeszcze przyszla..?:happy:

Ok to Ty wpadnij do mnie w pon a ja do Ciebie w wtorek i przy okazji sobie do parkwaya podskocze :)) A mamka moze sie skusii wpasc z innego forum :))

Sylcia, to Ty zapraszasz w poniedzialek a ja zapraszam we wtorek:-):tak::tak:
w poniedzialek kolo polodnia ja chetnie bym mogla wpasc do Ciebie:) tylko musisz mi wytlumaczyc gdzie mieszkasz:) a jesli drozdusia ma rowniez ochote to moze zabrac sie ze mna:)??
ZAPRASZAM do mnie we wtorek:):)

Sylcia, to Ty zapraszasz w poniedzialek a ja zapraszam we wtorek:-):tak::tak:
w poniedzialek kolo polodnia ja chetnie bym mogla wpasc do Ciebie:) tylko musisz mi wytlumaczyc gdzie mieszkasz:) a jesli drozdusia ma rowniez ochote to moze zabrac sie ze mna:)??
ZAPRASZAM do mnie we wtorek:):)

Noo pwenie bez problemu zapraszam wszystkie :) A jakby sie z Toba Drozdusia zabrala to ona By Cie pokierowala co i jak :))

ALe jakby co to ja mieszkam na Raheen kolo centry i south court hotel :)) Niedaleko jest szkola i industrial park :)

Okej Sylwia to jeszcze zobaczymy co drozdusia powie, a jak cos to jeszcze sie dokladnie zgadamy:)
Ja juz sie zegnam bo ledwo na oczka patrze, mam nadzieje ze mala da pospac i te przekute uszy nie zakloca jej i mojego spokojnego snu.....
Dobranoc i dojuterka

Okej Sylwia to jeszcze zobaczymy co drozdusia powie, a jak cos to jeszcze sie dokladnie zgadamy:)
Ja juz sie zegnam bo ledwo na oczka patrze, mam nadzieje ze mala da pospac i te przekute uszy nie zakloca jej i mojego spokojnego snu.....
Dobranoc i dojuterka

napewno bedzie dobrze :)) niemartw sie na zapas :))

Buzka babkii i Boszeee wygoncie mnie stad bo ja pojsc nie moge :-p:-p:-p

hello kobietki.widzę że wczoraj ostro się umawiałyście.jeśli o mnie chodzi to ja tradycyjnie jestem chętna,zwarta i gotowa;-) u Gosi ten wtorek jak najbardziej.co do jutra u ciebie Sylcia to też ok tyle że na 9.25 mam wizytę w maternity.wcześniej jak ok 12 pewnie wolna nie będę.więc Gosia jakbym miała się zabrać z tobą to tak po 12.a jeśli chcesz jechać wcześniej to spoko,najwyżej zawiezie mnie mój T bo ma akurat wolne
uciekam na śniadanko,do potem

Heja Lejdis :))

drozdusia umowmy sie ze zapraszam was wszystkie okolo 13 :))

Martuana ma tesciowke Kasia jest w Dublinie Krycha i Justyna w Polsce Bozenka ma chyba jeszcze znajomkow Cytrusek niewiem czy pracuje a wiec licze ze reszta z was wpadnie :))

reklama
witam mamusie :-):-) troszke mnie tu nie bylo i myslalam ze nie nigdy nie skoncze nadrabiac czytania - ale naklikalyscie dziewczyny :szok::szok: weekend niestety spedzam pod znakiem katarku - najpierw maz sie rozchorowal a teraz mnie cos lapie i bronie sie jak tylko moge zeby mnie nie rozlozylo

mam nadzieje ze wy wszystkie zdrowe :-):-)

ah bym zapomniala - Witam nowa mamusie :-)

Do góry