reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
no właśnie,tak miało lać cały weekend.no ale może zacząć tak jak wczoraj po południu.także nie szukajmy dziury w całym tylko się cieszmy póki nie pada:tak:
zmykam pozbawić męża włosów,potem na jakieś zakupy bo w lodówce to mamy już tylko światło

Dziewczeta - wtrace nieco prywaty - na forum naszym pojawil sie nowy temat - Modowe porady i inspiracje... - Forum BabyBoom - goraco zapraszam do korzystania z niego bo to tez i moje dziecko :) ... na razie ruch slaby ale to pierwsze dni i foremki sie wstydaja. Piszcie smialo... przeciez chyba kazda laseczka lubi pogadac o ciuchach i modzie, i wiekszosc z nas otwierajac szafe mowi - nie mam w co sie ubrac .. :) Zapraszam :)

Hejka mamusie

Pustawo to dziaiaj:szok:
My juz po pogrzebie powoli wracamy do normalnosci....
A dzis Sophijce przebilismy uszka ehhhhh ale byl krzyk!!!!!!! Gdybym miala to jeszcze raz powtorzyc to bym sie chyba nie zgodzila!!!!! Po pierwszym uchu cala sie trzeslam razem z nia a drugiego juz nie chcialam robic..... ehhhh co za przezycie, plakala 1000 razy gorzej niz przy szczepionkach, hehe jak to przezylam to teraz juz kazda szczepionke przezyje...
Krycha udanej podrozy i dawaj nam znac co tam u was... kiedy do nas wracasz????

no rzeczywiście dzisiaj to wyjątkowe pustki tutaj-nawet jak na weekend:shocked2:
zaglądałam co jakiś czas ale jakoś nie było z kim poklikać a za posta pod postem można od moda oberwać:-p
Gosia to widać każdy dzieciaczek inaczej przeżywa bo nasza Laura prawie wcale nie płakała.to ja bardziej od niej przeżywałam:tak: zresztą szczepienia też zawsze dobrze znosiła i w ogóle jest dość twarda-musi się naprawdę solidnie uderzyć żeby się rozbeczeć.wiem że serce ci się krajało ale mała ma już te kolczyki i na pewno teraz był lepszy moment niż za kilka lat.potem ciężej byłoby ci ją przekonać i wytłumaczyć.a tak szybko zapomni o tym przeżyciu.zresztą pewnie już nie pamięta:happy:
żegnam się na dzisiaj,spokojnej nocy

drozdusia kurcze bardzo to przezywalam tzn do momentu pierwszego kolczyka to nie bylo tak zle ale jak sie rozbeczala po pierwszym to myslalam ze juz jej wiecej krzywdy na jeden dzien nie bede robila, kurcze no ale coz trzeba bylo dokonczyc, bidula, cala droge do domu w samochodzie zasypiala i sie rozbudzala z wielkim placzem, przypominala sobie, bo chyba ja to nie boli.....? i martwie sie tez teraz troche o to ze to moje dziecko to takie szalone, a jak zasypia to sie wierci tak ze masakra z boku na bok z setke razy sie musi przekrecic az wkoncu zasnie, i martwie sie zeby sobie tam tych uszek nie podraznila....
dobrze masz ze Twoja mala taka twarda jest, bo ja cos czuje ze moja o malenkie stukniecie bedzie robila wielka afere....hmmm no coz ....
Pozatym drozdusia musimy nadrobic to nasze spotkanko u mnie ktore nie wypalilo ostatnio, moze jeszcze Sylcia sie doczepi i moze jeszcze ktoras z mamus...hmmm???

jeszcze sobie zagladnelam :))
Gosia ja teraz jak bede w polsce chce zrobic malej kolczyki :)) mam nadzieje ze bedzie ok
A co do spotkania to ja jestem chetna moze dam mi sie wyciagnac i jeszcze jedna mamke tylko na razie nie chce zapeszac :p

reklama
Gosia i inne babkii to zrobmy tak ze ... ktora ma ochote to ...

Zapraszam do siebie na kawke w poniedzialek

Kazda mame zapraszam :)) Niedawno bylo u drodzusii pozniej u natinke a wiec teraz ja zapraszam :))

I ide w koncu spac :p
:-p:-p:-p

Do góry