reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

no i się rozpadało

Martuana powodzonka. czujesz że się źle skończy?więc postaraj się żeby nie skończyło się źle dla ciebie:-p trzeba być rekinem bo inaczej wpierdzielą cię inne rekiny:-D:-D

witam nową mamuśkę-mam koleżankę w newcastle west(swoją drogą czuje się tam samotna,mieszkała w Limerick i tu zostawiła wszystkich znajomych.ale czasem ją odwiedzam:tak:)

Aine świetny pomysł z tymi mikołajkami.dzieciaki na pewno będą zachwycone

reklama
No, ja już wyprałam dziecię, nakarmiłam nawet i chyba uda mi się Oliwcię położyć wcześniej spać, a przynajmniej spróbuję, bo w nocy pobudka :szok:;-)! Drozdusia, mam nadzieję, że nie zmokłyście za bardzo, a przynajmniej Ty, bo Laurka miała folię przeciwdeszczową :sorry:! Justysia21, co tam ciekawego nakupowałaś? Aine, fajnie, że nas często podczytujesz, ale zostawiaj za sobą jakieś ślady żebyśmy nie myślałay, że o nas zapomniałaś :blink:... Bardzo się cieszę, że nie jesteś tam sama, bo miłe towarzystwo jest na wagę złota :tak:!!! Ewekom, witam wśród nas :-D! Ciężki orzech do zgryzienia porzebrnąć przez to wszystko, ciekawe czy dasz radę :cool2:... Martuana, mówię Ci dasz radę, w końcu wiesz z kim masz do czynienia ;-)! Natinke18, słyszałam, że Adusia już duża dziewczynka, ech, szkoda, że sama nie mogłam zobaczyć wczoraj... Koniecznie muszę to nadrobić po poworcie :evil:!

Krycha wcale tak mocno nie padało jak lazłam do domku.dopiero jak już byłam na miejscu to się tak rozszalało

Uffff, to dobrze, bo już myślałam, że zlało Was na amen :sorry:...

Krycha nie martw się będzie dobrze bynajmniej będę trzymała zkciuki za spokojna podróż dla Was

Niedziękuję, przydadzą się i to bardzo :tak::tak::tak:!!!

Zmykam już mamusie, uważajcie na siebie i nie chorujcie (dzieciaczki również!!!) ;-)! Słodkich snów życzę i poklikam do Was jak tylko będę mogła, paaaaaaaa :cool2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Krycha bezpiecznego lotu:tak: zaglądaj do nas w wolnej chwili
chyba się już pożegnam bo pewnie nikt już tu nie zajrzy:sorry: jak to w weekend bywa....obejrzę może jakiś filmik z mężolem ale jak znam życie to zasnę po pierwszych 20 minutach:-p:-p
dobrej nocki babeczki

No to ja się tez żegnam na dziś;-) co prawda ja jeszcze nie zasnę ale już widzę puściutko tu:eek: jak to w weekend:-D spokojnej nocki laseczki i bez przebojów Krycha jeszcze raz szczęśliwego lotu i bez niespodzianek!!!!!

reklama
dzien doberek:)

ale cisza jak nigdy hehehhe

a my juz na nogach od kilku godzinek ale jakos z lozka wstac sie nie chcialo hehehhe
widze ze pogoda calkiem calkiem wiec do miasta podskoczymy bo musze Kamili kupic jakies ksiazki i cos tam jeszcze:)oby nie padalo....a taki mial byc deszczowy weekend...........
uciekam poki co...
aaaa Krycha spokojnego lotu bez niespodzianek
Marta a Ty kochana melduj sie jakos cobysmy wiedzialy ze jeszcze zyjesz:)

Do góry