reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Krycha widzę że jednak odpuściłaś.w sumie to zrozumiałe bo zaraz lecicie do PL a to średnia przyjemność podróżować z chorym dzieckiem.w sumie to żadna:baffled::baffled: miejmy nadzieję że do wyjazdu jej przejdzie;-)

reklama
Heja babkii juz chcialam zrezygnowac z spotkanka Ale ide :))
Kaja no to mialas niezla noc Ale wazne ze jak tako Amela sie lepiej czuje no i superr ze z Michasiem i smokiem sie uklda :))
Drozdusiu Kochana nie denerwuj sie tak ! Wystraszylam sie jak napisalas ze az dostalas skurczy !!!
Justynka kochana choc deszczowo to i tak w polsce superr tyle osobek jest z kim pogadac i odpoczac w ogole :))
Dzindusia a Ty niechcialabys sie wybrac z nami na Kawke do Natinke ? Oczywiscie jak masz czas :))

o Matyldo co za pogoda!!!!!!!!!!!!!!!
ja mam malza dzis w domu:)pogoda do niczego ...ja dalej sie kuruje ale mam nadzieje ze juz niedlugo bede widziec jakis koniec tego:)
a ja dzis a`la gyroska na obiadek robie( wolowinke pokroilam cieniutko w paseczki i zamarynowalam z cebulka ,sokiem z cytryny,oliwa z oliwek ,miodem i octem balsamicznym) a do tego pieczone ziemniaczki z marczewka:):):) jeszcze pieczareczki posmaze i bedzie palce lizac:):):):)

Ostatnia edycja:
o Matyldo co za pogoda!!!!!!!!!!!!!!!
ja mam malza dzis w domu:)pogoda do niczego ...ja dalej sie kuruje ale mam nadzieje ze juz niedlugo bede widziec jakis koniec tego:)
a ja dzis a`la gyroska na obiadek robie( wolowinke pokroilam cieniutko w paseczki i zamarynowalam z cebulka ,sokiem z cytryny,oliwa z oliwek ,miodem i octem balsamicznym) a do tego pieczone ziemniaczki z marczewka:):):) jeszcze pieczareczki posmaze i bedzie palce lizac:):):):)

Ciekawy przepis i wszystko mam w domku :)) Moglabys powiedziec jak to wszystko robisz ?? :)) Mi trzeba dokladnie bo ja mam stekii pytan :pP Wiem wiem wiem ze man jest jak z dzieckiem :))

no proszę słoneczko wyszło:-)
Sylcia nie ma się co strachać...teraz to już mogę bezpiecznie rodzić:-p a to i tak nieuniknione:tak:;-)
Aga a ty tak nie szczuj żarełkiem bo jeszcze ci się po wizycie u Natinke na lunch zwalę:-D mi się aż wstyd przyznać ale nie robiłam dzisiaj obiadku.zostało mi trochę z wczoraj to będzie dla T jak wróci wieczorkiem-zresztą on je obiady w pracy.w sumie to nie rozumiem dlaczego je drugi obiad w domku:crazy: dla małej przygotowałam obiad na dziś już wczoraj a ja tam coś podskubię:sorry:

drozdusia ciezarnym sie nie odmawia hehehheh.....wiec jak sie zjawisz to i napewno sie zalapiesz heheheh:)
sylcia ja nie mam przepisow bo strasznie ich nie lubie.....wiec proporcji nie mam konkretnych wole postawic na spontanicznosc( czytaj- gotuj z tego co masz nie przejmujac sie przepisami)
tak wiec jak pisalam miesko mieszam ze wszystkim co sie chce i wstawiam do lodowki.....jak przychodzi pora obiadku to smaze na patelni wszystko na rozgrzanym masle( bo slicznie pachnie i daje specyficzny smak....oliwa juz jest w marynacie).....jak potrzeba podlewam sokiem pomaranczowym lub jablkowym lub poprostu woga i dusze az do momentu odparowania wszystkiego......na koniec doprawiam jesli uwazam ze jest taka potrzeba....
a warzywka to najprostrza sprawa....czyste nieobrane ziemniaki i marchewke kroje w dosc duza kostke lub jak na frytki polewam oliwa z oliwek wegeta czosnkiem suszonym moga byc ziola prowansalskie lub kazda inna przyprawa np.do kurczaka....mieszam i wstawiam do piekarnika....pod koniec dodaje nieco miodu zeby sie ladnie zrumienilo:) i to wszystko

[video=youtube;GUANewh4arU]http://www.youtube.com/watch?v=GUANewh4arU[/video]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry