D
drozdusia
Gość
Krycha widzę że jednak odpuściłaś.w sumie to zrozumiałe bo zaraz lecicie do PL a to średnia przyjemność podróżować z chorym dzieckiem.w sumie to żadna miejmy nadzieję że do wyjazdu jej przejdzie;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o Matyldo co za pogoda!!!!!!!!!!!!!!!
ja mam malza dzis w domupogoda do niczego ...ja dalej sie kuruje ale mam nadzieje ze juz niedlugo bede widziec jakis koniec tego
a ja dzis a`la gyroska na obiadek robie( wolowinke pokroilam cieniutko w paseczki i zamarynowalam z cebulka ,sokiem z cytryny,oliwa z oliwek ,miodem i octem balsamicznym) a do tego pieczone ziemniaczki z marczewka jeszcze pieczareczki posmaze i bedzie palce lizac
brzmi pysznie...
Noo brzmii smakowicie ) Musze sobie to zrobic na obiadek )
A co do Ciebie to tyle dobrze kochana ze juz jest okres takii ze mozesz bezpiecznie rodzic Ale prosze mi sie tak nie denerwowac ! )