reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
nie na ja tez mam troche specyfikow ale czuje sie coraz gorzej....jeszcze glowa mnie zaczela bolec do tego wszystkiego i jakis kaszel sie zaczyna.......ratunkuuuuuuuuuu.....ja normalnie zazwyczaj nie choruje .......a moj A byl chory w zeszlym tygodniu no......i mnie chyba sprzedal....albo zalapalam cos w szpitalu.......

Oooo to niezle chorobsko sie przypaletalo ;/ Nie zazdroszcze no i zdroweczka zycze :))

no mała zasnęła i mogę odsapnąć:tak:
Krycha myślę że Oliwce nic nie będzie bo ta kupka to ostatecznie jej wyrób:-D no chyba że dajesz jej do jedzenia jakieś podejrzane rzeczy:rofl2:
Aga potwierdzam-Otrivin jest bardzo dobry.tutaj też go można kupić.ja używam też żelu xylorin-smaruje się nim nos od wewnątrz.ale to już mam z Pl i jakbyś potrzebowała to chętnie użyczę

a my do południa byliśmy zamawiać drugie drzwi do domu i okazało się że to nie takie proste bo potrzebujemy specjalnego zezwolenia i zgody sąsiadów bo ścianki będą im zabierały słońce:confused2: a właścicielka domu który obok wynajmują Polacy mieszka w Anglii więc ciężko byłoby się dogadać.no i pewnie zanim byśmy załatwili te papierkowe sprawy to byłaby wiosna więc nas to nie urządza.no ale zaproponowali nam po prostu wymianę tych starych drzwi.mają podobno jakieś dobre,superszczelne,nieprzepuszczające wiatru-pvc czy coś tam no i raczej nie mamy wyjścia.wymienimy drzwi i mam nadzieję że będzie cieplej:sorry: bo przez te co mamy to wieje jak na uralu jakby to było sito.tylko że realizacja od 4 do 6 tygodni:szok: pewnie do porodu nie zdążą ale obiecali do świąt je zamontować.tyle że nie uśmiecha mi się mieć syfu,kurzu i pyłu na kilka dni przed świętami:no: jakby mało roboty było...ach tam...

Aga a syropki jakieś masz?bo ja mam prawoślazowy i pyrosal

Aaa to z tymi drzwiamii nie lada problem zalatwiania i zalatwiania ;/

Krycha myślę że Oliwce nic nie będzie bo ta kupka to ostatecznie jej wyrób:-D no chyba że dajesz jej do jedzenia jakieś podejrzane rzeczy:rofl2:

a my do południa byliśmy zamawiać drugie drzwi do domu i okazało się że to nie takie proste bo potrzebujemy specjalnego zezwolenia i zgody sąsiadów bo ścianki będą im zabierały słońce:confused2: a właścicielka domu który obok wynajmują Polacy mieszka w Anglii więc ciężko byłoby się dogadać.no i pewnie zanim byśmy załatwili te papierkowe sprawy to byłaby wiosna więc nas to nie urządza.no ale zaproponowali nam po prostu wymianę tych starych drzwi.mają podobno jakieś dobre,superszczelne,nieprzepuszczające wiatru-pvc czy coś tam no i raczej nie mamy wyjścia.wymienimy drzwi i mam nadzieję że będzie cieplej:sorry: bo przez te co mamy to wieje jak na uralu jakby to było sito.tylko że realizacja od 4 do 6 tygodni:szok: pewnie do porodu nie zdążą ale obiecali do świąt je zamontować.tyle że nie uśmiecha mi się mieć syfu,kurzu i pyłu na kilka dni przed świętami:no: jakby mało roboty było...ach tam...

Nie, no, żadnych podejrzanych rzeczy Jej, i sobie, nie serwujemy :eek::-)! Ale hocki klocki z tym dzrwiamy, no, ale w sumie logiczne... Fajowsko by było gdyby się wyrobili przed Twoim rozpakowaniem :tak::tak::tak:

Heh, Oliwka - kanapowiec, nadal śpi, ale właśnie już ze mną w pokoju, na kanapie hehehehehehehe, powtórka z rozrywki :sorry:

Lola też lubi spać na kanapie w salonie ale jak ma ktoś do nas wpaść to wolę ją oddelegować na górę żeby się nie obudziła za szybko:sorry:

Lola też lubi spać na kanapie w salonie ale jak ma ktoś do nas wpaść to wolę ją oddelegować na górę żeby się nie obudziła za szybko:sorry:

Pewnie chce być bliżej mamusi ;-)! A Oliwce nie wiem co się stało, prześpi gdzieś z godzinkę w sypialni, a potem drugą godzinkę, czasem troszkę dłużej, właśnie na kanapie :eek:...

Dziewczyny wiadomość z ostatniej chwili - MADZIAKOWALIK SIĘ W KOŃCU ROZPAKOWAŁA :-D:-D:-D:-D!!! Urodziła śliczną, zdrową córeczkę z czarnym włoskami ;-)! Malutka waży 3200 i ubranka na 56 cm są jeszcze za duże :sorry:... Akcja porodowa trwała 2,5 h (+ to co się Bidna namęczyła przez ostatnie kilka dni!). Więcej szczegółów nie znam...

Madziukowalik, jeszcze raz nasze ogromne gratulacje :-):tak::-)

czesc wam :)
sylcia sorki,ze sie nie odzezwalam w sprawie tego wypadu na zakupki!!!ale odrazu po przedszkolu przyszedl do nas kolega dominika na cale popoludnie i nawet nie mialam czasu ci odpisac na form a na komorce mam puste konto :((( SORKI jeszcze raz!!a co tam ciekawego kupilas???
krycha tak zapraszam wszystkich chetnyc na czwartek do mnie :) najlepiej okolo 12.30 jak mlodego odbiore z przedszkola.
GRATULACJE DLA DZIELNEJ MAMUSI I WSZYSTKIEGO NAJ DLA DZIDZUSIA :)))

reklama
Hej mamusia
Pogoda dzisiaj byla piekna no ale my z niej zbyt nie skorzystalismy, ubieglej nocy mojego Kierana babcia zmarla, a dzis siedzielismy z jego rodzinia w domku no i to cale zalatwianie pogrzebu :(:( Jutro pewnie bedzie podobnie , wiec kochane Drozdusia i Sylcia musimy sie zgadac na inny dzionek na spotkanko do mnie jak juz wszystko troche ucichnie....
Lece teraz do mojego Kierana zeby zbyt duzo nie myslal....

aha no i GRATULACJE Madziakowalik!!!!!!!!!

Do góry