no mała zasnęła i mogę odsapnąć
Krycha myślę że Oliwce nic nie będzie bo ta kupka to ostatecznie jej wyrób
no chyba że dajesz jej do jedzenia jakieś podejrzane rzeczy
Aga potwierdzam-Otrivin jest bardzo dobry.tutaj też go można kupić.ja używam też żelu xylorin-smaruje się nim nos od wewnątrz.ale to już mam z Pl i jakbyś potrzebowała to chętnie użyczę
a my do południa byliśmy zamawiać drugie drzwi do domu i okazało się że to nie takie proste bo potrzebujemy specjalnego zezwolenia i zgody sąsiadów bo ścianki będą im zabierały słońce
a właścicielka domu który obok wynajmują Polacy mieszka w Anglii więc ciężko byłoby się dogadać.no i pewnie zanim byśmy załatwili te papierkowe sprawy to byłaby wiosna więc nas to nie urządza.no ale zaproponowali nam po prostu wymianę tych starych drzwi.mają podobno jakieś dobre,superszczelne,nieprzepuszczające wiatru-pvc czy coś tam no i raczej nie mamy wyjścia.wymienimy drzwi i mam nadzieję że będzie cieplej
bo przez te co mamy to wieje jak na uralu jakby to było sito.tylko że realizacja od 4 do 6 tygodni
pewnie do porodu nie zdążą ale obiecali do świąt je zamontować.tyle że nie uśmiecha mi się mieć syfu,kurzu i pyłu na kilka dni przed świętami
jakby mało roboty było...ach tam...
Aga a syropki jakieś masz?bo ja mam prawoślazowy i pyrosal