alex2339
Fanka BB :)
Ja wlasnie wrocilam ze spacerku z Nikosiem pogoda swietna az sie do domciu nie chcialo wracac no ale trzeba obiadek zrobic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzien doberek
melduje sie teraz bo ogarnelam chate zrobilam obiadek i sruuuuuuu na spacer poszlam poki pogoda cudna
niestety mnie coraz bardziej jakies chplerstwo rozbiera.....z nosa mi leci jak nie wiem...wrrrr........lykam specyfiki ale jakos nie bardzo chyba dzialaja na mnie ech.....
krycha a kiedy ty wracasz ?
nie na ja tez mam troche specyfikow ale czuje sie coraz gorzej....jeszcze glowa mnie zaczela bolec do tego wszystkiego i jakis kaszel sie zaczyna.......ratunkuuuuuuuuuu.....ja normalnie zazwyczaj nie choruje .......a moj A byl chory w zeszlym tygodniu no......i mnie chyba sprzedal....albo zalapalam cos w szpitalu.......