reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Ależ piknie słonko za oknem, ale dziś jeszcze w domku siedzimy :sorry:! Trzeba doprowadzić się do stanu używalności przed wylotem no i przed kawuchą ;-)! No właśnie, Natinke18, kiedy spotkanko u Ciebie?

Wiecie co moje dziecko dzisiaj zrobiło??? Dorwało się do pampka z kupką i trochę zjadła :wściekła/y::szok::wściekła/y::szok::wściekła/y::szok:, mam nadzieję, że Jej nic nie będzie!!!! Ale jestem zła!!!!!!! A tyle razy mówiłam wężowi żeby nie zostawiał bomb ekologicznych w zasięgu Jej rączek :growl:, ale jak zwykle zapomniało Mu się... Oszaleję kiedyś normalnie :sad:...

Czytałyście o tych Maclarenach? Szok normalnie :oo2: tylko nie bardzo kumam czy można obciąć dzieciaczkowi paluszka... Ale okropieństwo :huh:...

dzien doberek
melduje sie teraz bo ogarnelam chate zrobilam obiadek i sruuuuuuu na spacer poszlam poki pogoda cudna
niestety mnie coraz bardziej jakies chplerstwo rozbiera.....z nosa mi leci jak nie wiem...wrrrr........lykam specyfiki ale jakos nie bardzo chyba dzialaja na mnie ech.....

dzien doberek
melduje sie teraz bo ogarnelam chate zrobilam obiadek i sruuuuuuu na spacer poszlam poki pogoda cudna
niestety mnie coraz bardziej jakies chplerstwo rozbiera.....z nosa mi leci jak nie wiem...wrrrr........lykam specyfiki ale jakos nie bardzo chyba dzialaja na mnie ech.....

Nie zazdroszczę :eek:... Ja teraz na THERAFLU lecę, no i ten DIFFLAM SPRY i już jest dużo lepiej! Zdróweczka życzę i przede wszystkim żeby dzieciaczki nie podłapały :tak:

AGA ja mam otrivin z polskii i jest rewelacyjny ten w areozolu :) psikne raz i mam pol dnia spokoju :))

Natinke Dzindusia widze ze nic nie piszecie a wiec ja ide o 15 do Cresent :)) Musze kupic kilka rzeczy dla Nadiny wiec musze isc :))

nie na ja tez mam troche specyfikow ale czuje sie coraz gorzej....jeszcze glowa mnie zaczela bolec do tego wszystkiego i jakis kaszel sie zaczyna.......ratunkuuuuuuuuuu.....ja normalnie zazwyczaj nie choruje .......a moj A byl chory w zeszlym tygodniu no......i mnie chyba sprzedal....albo zalapalam cos w szpitalu.......

no mała zasnęła i mogę odsapnąć:tak:
Krycha myślę że Oliwce nic nie będzie bo ta kupka to ostatecznie jej wyrób:-D no chyba że dajesz jej do jedzenia jakieś podejrzane rzeczy:rofl2:
Aga potwierdzam-Otrivin jest bardzo dobry.tutaj też go można kupić.ja używam też żelu xylorin-smaruje się nim nos od wewnątrz.ale to już mam z Pl i jakbyś potrzebowała to chętnie użyczę

a my do południa byliśmy zamawiać drugie drzwi do domu i okazało się że to nie takie proste bo potrzebujemy specjalnego zezwolenia i zgody sąsiadów bo ścianki będą im zabierały słońce:confused2: a właścicielka domu który obok wynajmują Polacy mieszka w Anglii więc ciężko byłoby się dogadać.no i pewnie zanim byśmy załatwili te papierkowe sprawy to byłaby wiosna więc nas to nie urządza.no ale zaproponowali nam po prostu wymianę tych starych drzwi.mają podobno jakieś dobre,superszczelne,nieprzepuszczające wiatru-pvc czy coś tam no i raczej nie mamy wyjścia.wymienimy drzwi i mam nadzieję że będzie cieplej:sorry: bo przez te co mamy to wieje jak na uralu jakby to było sito.tylko że realizacja od 4 do 6 tygodni:szok: pewnie do porodu nie zdążą ale obiecali do świąt je zamontować.tyle że nie uśmiecha mi się mieć syfu,kurzu i pyłu na kilka dni przed świętami:no: jakby mało roboty było...ach tam...

Aga a syropki jakieś masz?bo ja mam prawoślazowy i pyrosal

reklama
nie na ja tez mam troche specyfikow ale czuje sie coraz gorzej....jeszcze glowa mnie zaczela bolec do tego wszystkiego i jakis kaszel sie zaczyna.......ratunkuuuuuuuuuu.....ja normalnie zazwyczaj nie choruje .......a moj A byl chory w zeszlym tygodniu no......i mnie chyba sprzedal....albo zalapalam cos w szpitalu.......

Może Ci coś użyczyć z mojej apteczki? Mam jakiś GRIPEX HOT ACTIV i GRIPEX CONTROL no i SUDOFED ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry