reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

wieczorek babki
aguś dzięki za przemiłe kawkowanie:tak:żebyś widziała jak zmokliśmy wychodząc ze sklepu hehe
ja to zawsze chętnie kawkuję:tak::tak:

właśnie się relaksuję na sezonie na misia;-):-D:-D:-D

reklama
Matko kochana, dobrze, że Pyza poszła spać, bo jakieś takie nerwy mnie dopadły i nie wiem dlaczego :szok::szok::szok:... Młoda jak na złość jeszcze fisiowała, kolacyjki jeść nie chciała, z lekarstwem też cyrki były :dry:, ale ostatecznie poprzytulałyśmy się troszkę, Oliwcia wzięła psiaka pod pachę i grzecznie poszła, wtulona w piecha, spać... Całe szczęście! Zaraz się meliską uraczę, bo jak wąż wróci z pracy to... ;-):-p;-)!!!

Aha, Madziakowalik jeszcze w dwupaku i nadal w domu. Zaś Camomile napisała mi, że Igorek w dalszym ciągu portu nie ma założonego ponieważ miał temperaturę i przełożyli to na poniedziałek!

widzę że atmosferka dzisiaj nerwowa u co niektórych:sorry2: ja to ogólnie spokojna dziś jestem tyle że zaczęłam dzień nieco ostrzej niż zwykle.bardziej się przestraszyłam niż zdenerwowałam:eek:
ms.marple szkoda że się nie spotkałyśmy u Agi:blink:
Aga dzięki za gościnę,jak zwykle czułam się u was dobrze i komfortowo;-)
idę na filma z mężolem,a potem....zobaczy się na ile jestem dyspozycyjna:-p

widzę że atmosferka dzisiaj nerwowa u co niektórych:sorry2: ja to ogólnie spokojna dziś jestem tyle że zaczęłam dzień nieco ostrzej niż zwykle.bardziej się przestraszyłam niż zdenerwowałam:eek:
ms.marple szkoda że się nie spotkałyśmy u Agi:blink:
Aga dzięki za gościnę,jak zwykle czułam się u was dobrze i komfortowo;-)
idę na filma z mężolem,a potem....zobaczy się na ile jestem dyspozycyjna:-p

Aj, nie wiem czy pogoda tak na mnie wpłynęła, czy niedospanie... W każdym razie zamiast meliski raczę sie czerwoną herbatką, bo tak sobie pomyślałam, że może przyda mi się taki lekki powerek :-p;-)!

Pożegnam się już na dziś z Wami mamusie, bo wąż za niedługo wraca :rolleyes2:... Udanego hop do wyra i do klikania :sorry2:

Dobranoc Sylcia;) a ja właśnie sobie obejrzałam Twoje fotki na nk, ale ciekawy masz image, wow!! brawo za indywidualizm:) i piękna kobieta z Ciebie tak przy okazji;)

DZIEŃ DOBRY Śpiochy :-D:-D:-D!!! Od 05.00 tu zaglądam, ale widzę, że nikt nie ma ochoty wyłazić z ciepłego wyrka ;-) i wcale się nie dziwię, sama chętnie bym do niego wróciła, ale węża nie ma, więc nidy rydy... Młoda przebudziła się właśnie w okolicach 05.00, ale jeszcze zasnęła a mamusia już nie mogła... Zmykam więc na kawusię z cynamonem na rozgrzanie :sorry2:...

Drozdusia, jak się dziś czujesz? Mam nadzieję, że bardzo obolała nie jesteś :eek::tak:...

Udanego weekendu życzę i do klikania :blink:

reklama
Dobranoc Sylcia;) a ja właśnie sobie obejrzałam Twoje fotki na nk, ale ciekawy masz image, wow!! brawo za indywidualizm:) i piękna kobieta z Ciebie tak przy okazji;)

Noo image mam hmm jakby to nazwac "swoj" :) I moglabym troszke schudnac bo na buzii plchniejsza jetem ;/ Ojj ale tam piekna jestem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Zawstydzasz mniee :))

Heja babkii Ohh pogoda do niczego ... Damianoo dzis poszedl do pracy a wiec z Nadinka sie bede nudzic Dzis zupka pomidorowa na szybko i moze jakies danie chinskie zrobie Niewiem niewiem jeszcze

Do góry