reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
wieczorek babki
aguś dzięki za przemiłe kawkowanieżebyś widziała jak zmokliśmy wychodząc ze sklepu hehe
ja to zawsze chętnie kawkuję
właśnie się relaksuję na sezonie na misia;-)
Sezon na misia rewelacja ) 1 i 2 tak samo jak madagascar )
K
krycha
Gość
Matko kochana, dobrze, że Pyza poszła spać, bo jakieś takie nerwy mnie dopadły i nie wiem dlaczego ... Młoda jak na złość jeszcze fisiowała, kolacyjki jeść nie chciała, z lekarstwem też cyrki były , ale ostatecznie poprzytulałyśmy się troszkę, Oliwcia wzięła psiaka pod pachę i grzecznie poszła, wtulona w piecha, spać... Całe szczęście! Zaraz się meliską uraczę, bo jak wąż wróci z pracy to... ;-);-)!!!
Aha, Madziakowalik jeszcze w dwupaku i nadal w domu. Zaś Camomile napisała mi, że Igorek w dalszym ciągu portu nie ma założonego ponieważ miał temperaturę i przełożyli to na poniedziałek!
Aha, Madziakowalik jeszcze w dwupaku i nadal w domu. Zaś Camomile napisała mi, że Igorek w dalszym ciągu portu nie ma założonego ponieważ miał temperaturę i przełożyli to na poniedziałek!
D
drozdusia
Gość
widzę że atmosferka dzisiaj nerwowa u co niektórych ja to ogólnie spokojna dziś jestem tyle że zaczęłam dzień nieco ostrzej niż zwykle.bardziej się przestraszyłam niż zdenerwowałam
ms.marple szkoda że się nie spotkałyśmy u Agi
Aga dzięki za gościnę,jak zwykle czułam się u was dobrze i komfortowo;-)
idę na filma z mężolem,a potem....zobaczy się na ile jestem dyspozycyjna
K
krycha
Gość
widzę że atmosferka dzisiaj nerwowa u co niektórych ja to ogólnie spokojna dziś jestem tyle że zaczęłam dzień nieco ostrzej niż zwykle.bardziej się przestraszyłam niż zdenerwowałam
Aj, nie wiem czy pogoda tak na mnie wpłynęła, czy niedospanie... W każdym razie zamiast meliski raczę sie czerwoną herbatką, bo tak sobie pomyślałam, że może przyda mi się taki lekki powerek ;-)!
Pożegnam się już na dziś z Wami mamusie, bo wąż za niedługo wraca ... Udanego hop do wyra i do klikania
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
dobranoc kochane )
K
krycha
Gość
DZIEŃ DOBRY Śpiochy !!! Od 05.00 tu zaglądam, ale widzę, że nikt nie ma ochoty wyłazić z ciepłego wyrka ;-) i wcale się nie dziwię, sama chętnie bym do niego wróciła, ale węża nie ma, więc nidy rydy... Młoda przebudziła się właśnie w okolicach 05.00, ale jeszcze zasnęła a mamusia już nie mogła... Zmykam więc na kawusię z cynamonem na rozgrzanie ...
Drozdusia, jak się dziś czujesz? Mam nadzieję, że bardzo obolała nie jesteś ...
Udanego weekendu życzę i do klikania
Drozdusia, jak się dziś czujesz? Mam nadzieję, że bardzo obolała nie jesteś ...
Udanego weekendu życzę i do klikania
reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Dobranoc Sylcia a ja właśnie sobie obejrzałam Twoje fotki na nk, ale ciekawy masz image, wow!! brawo za indywidualizm i piękna kobieta z Ciebie tak przy okazji
Noo image mam hmm jakby to nazwac "swoj" I moglabym troszke schudnac bo na buzii plchniejsza jetem ;/ Ojj ale tam piekna jestem Zawstydzasz mniee )
Heja babkii Ohh pogoda do niczego ... Damianoo dzis poszedl do pracy a wiec z Nadinka sie bede nudzic Dzis zupka pomidorowa na szybko i moze jakies danie chinskie zrobie Niewiem niewiem jeszcze