reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

justynka ja bede miec goscia za niedlugo:) z moim ulubiencem:):):)jak masz ochote i dobrze sie czujesz to moze tez wpadniesz?????ja nie bardzo moge sie ruszyc na razie bo dziewczyny dwie w szkole i A w pracy dzis wiec musze byc w domku...ale zapraszam Cie jesli masz ochote...i w kominku sie pali hehhehe......

a Maycia wazy 6320( 20 wiecej od srody bo w szpitalu ja wazyli hehhe) i ma 59 cm( chyba ja zle zmierzyla bo wyglada na to ze w poltora miesiaca jakies poltora cm urosla tylko.....a jakos mi sie nie wydaje.....no ale to n ie jest wazne......najwazniejsze ze zdrowiutka i prawidlowo rozwinieta.....pielegniarka zadowolona :)no i my tez oczywiscie...

reklama
Aga jak mała wstanie to będziemy jechać na zakupy do Lidla to po drodze cię nawiedzimy;-) ale wózka to ja już kochana ze sobą nie wezmę żeby ci zaprezentować:-D

to już nie wiadomo co myśleć o tych szczepieniach.w sumie najlepiej jak każdy postąpi tak jak uważa że jest najlepiej.opinii jest zbyt wiele żeby się nimi sugerować:sorry2:

ja bym na ta grype zaszczepila...
a tak w ogole to slicznie za oknem slonce swieci az chce sie zyc :sorry::eek:
Drozdusia mam nadzieje ze sie za mocno nie potluklas i ze z malenstwem wszystko ok.... uwazaj na siebie kobieto.....:wściekła/y:

Justysia no teraz rzeczywiście słoneczko ale przed chwilą u nas lało i wiało:szok: i to tak że pomyślałam że naszą chałupkę zmiecie z powierzchni ziemi:hmm:
no i nie jest tak źle po tym upadku-trochę boli tu i ówdzie ale ogólnie jestem w jednym kawałku:blink:

Hej. Ja wam powiem ze tez ciagle jestem rozbita myslami co do tych szczepien....tym bardziej ze zasiegnelam rady mojej siostry ktora jest pielegniarka no i ona osobiscie by sie nie zaszczepila....hm. Wiec wysalalm ja z zapytaniem do jakiegos pediatry i lekarka powioedziala ze tez by sie nie szczepila i swoich dzieci rowniez. Czego nie robi tez nawet na zwykla grype....i badz tu czlowieku madry......

dziewczynki tak sobie myslalam ze moze ktoregos dnia do mnie byscie wpadly na jakas kawusie ?

Mam nadzieję, że nam się w końcu uda :tak:

Hej. Ja wam powiem ze tez ciagle jestem rozbita myslami co do tych szczepien....tym bardziej ze zasiegnelam rady mojej siostry ktora jest pielegniarka no i ona osobiscie by sie nie zaszczepila....hm. Wiec wysalalm ja z zapytaniem do jakiegos pediatry i lekarka powioedziala ze tez by sie nie szczepila i swoich dzieci rowniez. Czego nie robi tez nawet na zwykla grype....i badz tu czlowieku madry......

No właśnie :dry:, "bądź tu mądry i pisz wiersze" :eek:...

reklama
Justysia no teraz rzeczywiście słoneczko ale przed chwilą u nas lało i wiało:szok: i to tak że pomyślałam że naszą chałupkę zmiecie z powierzchni ziemi:hmm:
no i nie jest tak źle po tym upadku-trochę boli tu i ówdzie ale ogólnie jestem w jednym kawałku:blink:

Kochana to dobrze ze nie stalo sie cos gorszego i ze jestescie wszyscy calii i zdrowii !!

Do góry