reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Alex mówiłam właśnie dziewczynom że niedaleko siebie mieszkamy :-) jak będziesz robić spotkanko to i ja się piszę ;-) A ja zła bo byłam po kurtkę i w sumie fajne znalazłam ale Jestem gruba stwierdziłam:wściekła/y::zawstydzona/y: i nie kupiłam, muszę schudnąc i chodzi mi po głowie pofarbowanie włosów na czarno, kiedyś tak nosiłam;-)

Justysia no teraz rzeczywiście słoneczko ale przed chwilą u nas lało i wiało:szok: i to tak że pomyślałam że naszą chałupkę zmiecie z powierzchni ziemi:hmm:
no i nie jest tak źle po tym upadku-trochę boli tu i ówdzie ale ogólnie jestem w jednym kawałku:blink:

to ja wlasnie o tym deszczyku myslalam :-D
a my wlasnie z Jula z dzemki wstalismy.... co tu robic w tak paskudny dzien :confused:

cicho cicho...Kaja myślę że ciemne włosy będą dla ciebie ok:tak: i nie gadaj głupot że jesteś gruba.chyba luster w domu nie masz:-p
Alex no można by się spotkać tylko ja jeśli chodzi o wypady poza Limerick jestem uzależniona od tego czy mój T ma wolne czy nie bo wtedy może mnie zawieźć:sorry2: wczoraj akurat miał więc trochę pokorzystałam i cały dzień kolędowaliśmy:tak:

reklama
Do góry