reklama
alex2339
Fanka BB :)
Dzien doberek
Ja juz kawke pije no i uciekam szykowac corcie do szkoly
Ja juz kawke pije no i uciekam szykowac corcie do szkoly
mama mi przysyła z PLA vibovit kupujesz tutaj bo ja swoim daje witaminy ale vibovitu chyba nie widzialam gdzie go kupujesz ?
alex2339
Fanka BB :)
No corcia juz do szkoly zawieziona i teraz mozna kawke dokonczyc tylko nie mam pomyslu na obiad
moj maly czuje sie juz dobrze naszczescie
moj maly czuje sie juz dobrze naszczescie
Ostatnia edycja:
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien doberek
witam sie
i zmykam do obowiazkow
witam sie
i zmykam do obowiazkow
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
heja i ja sie witam ) Dzis dosc ladna pogoda a wiec wyciagnelam Damianaa na spacerek )
Witam mamusie :-) dzis super pogoda moze na jakis spacer sie wybiore bo juz zaczyna mnie meczyc kregoslup , skorcze lydek i bol glowy powrucil - najwyzszy czas sie troszke poruszac na swiezym powietrzu bo niewiadomo kiedy znow pogoda bedzie tak laskawa ;-)
a tak pozatym to mialam troche czytania zeby nadrobic zaleglosci - mialyscie wczoraj natchnienie...
antinka ciekawy pomysl z tym sztabem na WOŚP chetnie bym sie przylaczyla niewiem tylko czy moj stale rosnacy brzuszek mi na to pozwoli..... moge prosic o wiecej szczegolow??
drozdusia dziekuje bardzo za kontakt zaraz dzwonie i sie umawiam..... ta fryzjerka musi byc naprawde dobra bo dzis jeszcze jedna osoba dala mi do niej namiary :-)
a tak pozatym to mialam troche czytania zeby nadrobic zaleglosci - mialyscie wczoraj natchnienie...
antinka ciekawy pomysl z tym sztabem na WOŚP chetnie bym sie przylaczyla niewiem tylko czy moj stale rosnacy brzuszek mi na to pozwoli..... moge prosic o wiecej szczegolow??
drozdusia dziekuje bardzo za kontakt zaraz dzwonie i sie umawiam..... ta fryzjerka musi byc naprawde dobra bo dzis jeszcze jedna osoba dala mi do niej namiary :-)
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Dzindusia ja mialam na poczatku bole glowy bo za malo wody pilam ) A wiec i moze Ty masz podobny problem ) A lydkii i kolana mnie bolalay bo za dlugo stalam w jednym miejscu ... Byl zbyt duzy ciezar dla nog ... Dlatego gotujac czy robiac cokolwiek tupalam sobie nogami czy ruszalam z jednej na druga )
reklama