to przekaze ze pacjent zadowolony... ucieszy sieWlasnie mi mala wypila 210 ml mleka na snie!!!!!
Antinka no bo jestem w szoku ze ma juz tak duze dzieci!!! Niewyglada!!!!! heheh
pozatym pelecam Go kazdemu kto nie ufa irlandzkim doktorom a ma problem z dzieckiem, bylam milo zaskoczona
Drozdusia jesli chodzi o spotkanie to koniecznie musimy!!! eh to moze w nastepnym tygodniu sie jakos ugadamy bo w tym tyg moj ma urlopik i tak calymi dniami cos jest zawsze do zrobienia....???
Justysia to Ty tylko pat time masz???? No to nie jest jeszcze tak zle.... ciezko tak z takim malenstwem rozstac sie na caly dzien.....
A ze spankiem mojej malej to my tez ostatnio mamy lada problem
Dosyc ze w ciagu dnia spi tylko dwa razy po pol godziny gdzie wczesniej potrafila po polodniu zasnac nawet na 3 godziny) to do tego jak ja sie polozy do lozeczka na noc to nagle dostaje maga energi i co ona wyprawia, nie placze tylko cyrki na kolkach wyprawia, az ja strach sama w lozeczku zostawic bo albo siada , albo na brzuch sie przekreca... nogami recami macha jakby nagle jakis dopalaczy dostala!!! szok wczoraj tak przez 1,5 godziny wyprawiala w lozeczku a ja nad nia!!! az w koncu tak sie spocila ze 150 ml wody wypila i padla jak mucha, a dzis przez godzine tak samo dawala..... szok!!!!
ja zreszta tez bardzo sie ciesze
coz duze dzieci hm tak jakos wyszlo